WM uredjaj, dakle ide Garmin, ViaGPS, iGO i sva druga sila navigacijskih programa i karata... i postupak je gotovo isti kao sto je i objasnjeno u Nokia podforumu.
Bok, svima!
Ovo je moj prvi post ovdje pa se nadam da je barem približno na pravome mjestu!
Uglavnom, imam jedno pitanje. SE XPERIA je odnedavno u ponudi VIP-a i T-mobile-a i vrlo skoro ga mislim nabaviti. Ćitao sam dosta testova i opisa i čini mi se da je uređaj jako dobar.
Pitanje glasi: Kako stvari stoje s navigacijom na tome mobitelu? Znam da ima onaj neki Wayfinder, no ja bih htio na njega staviti AdriaRoute.
Sad, na Nokia forumu postoje cijeli traktati o skidanju Garmina XT i AdriaRoute, no čini mi se da jsu to opcije ograničene na Symbian uređaje.
Što mi je činiti, što ste napravili vi koji već imate XPERIu?
Hvala!
WM uredjaj, dakle ide Garmin, ViaGPS, iGO i sva druga sila navigacijskih programa i karata... i postupak je gotovo isti kao sto je i objasnjeno u Nokia podforumu.
pogledaj malo u podforum ručna računala-PDA tamo ćeš nać sve za WM
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Primjećujem da je u t-mobile x1 solidno povoljan kao sam uređaj: 3698 kn a u dućanima oko 4500 kn! Na pretplati na dvije godine uz bodove da ga se za 1500 kn dobiti što je ok!
Garmin 5.00.20 radi odlično kao i iGo 8.3. Također sam uspio instalirati i Miomap te Cardinale, ali ih nisam isprobao u vožnji tako da ne znam da li rade.
Poprilično je dobar. Po gradu voziš bez problema. Jedino sam imao malo problema u Os, u Retfali, tamo između Kolodvorske i Svilajske, one male uličice. Ako brzo voziš kasno ti kaže da moraš skrenuti pa fulaš ulicu. Ali ja super zadovoljan.
U T-Mobile dolazi Wayfinder Navigator, 3 mjeseca probno. Moze li tko reci, kako radi i sto ima od zemalja u ponudi? Npr. Madjarska?
Ako se ne varam, Wayfinder nema mape već ih skida sa neta. Kod ovih novijih verzija to možda nije tako.
Upišeš kuda ideš, on se spoji, skine karte i onda te usmjerava. E sada, da li te karte ostaju snimljene u mobu ili ne to ne znam.
Hmm, negdje sam bio davno nasao jedan link, gdje postoje tutorijali i "legalni" najnoviji downloadi za sve moguce GPS sisteme, medju njima i za mobile verzije. Zna li mozda netko taj link
btw. jel to ono sto meni treba?
Garmin Mobile XT for Windows Mobile v.5.00.20w + Basemap + Support Files + City Navigator Europe 2009 NT (No setup, just copy to card)
![]()
pa ako ti stoji for Windows Mobile znači da je.
neznam jesi mislio na ovo.
skinuo, instalirao, sve radi za 5
jedino, prvo sam pokreno file namjenjen za smartphone, nije radilo, na kraju, treba onaj za pocketpc. Dakle sto god trazim i instaliram, mora biti za pocket pc? Malo ot: Koja je uopce softverska razlika u PPC i smartph?!
Sve je to smartphone, samo postoje razni OS-ovi. Naravno da ne mozes instalirati softver za drugi OS. PocketPC je takodjer pod WM pa ti radi softver za njega.
Ajmo sad nazad![]()
Kako ima legalni download za Symbian, zašto nema za WM?
Bookmarks