Ako mislis na ugradenu navigaciju, bas i nemas izbora, samo taj Mio ili HTC P3300.
Kao što u naslovu piše interesiram se za kupnju uređaja sa gore navedenim karakteristikama. Zanima me koji bi Vi, kao cijenjeni poznavatelji iste tehnologije, preporučili i što mislite o Mio A701?
Zadnji uredio Prophet1986 : 11-09-2006 u 19:24
Ako mislis na ugradenu navigaciju, bas i nemas izbora, samo taj Mio ili HTC P3300.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Koja je cijena tog MIO..?
Danas sam u Goteborgu gledao cijene toga; ponuda je fenomenalna, a cijene nisu pretjeråne -od 2000 do 5-6000 SEK (1600 - 4000 - 4800 kn max) Vidio sam i Mio, ali nije bio ovakav; jako dobro lezi u ruci i nema skripanja..
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...3899&catid=245Nije loša stvarčića,sam kaj je možda malo preskupa.Izvorno postao ::wrangler::
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Istina da je malo skup ali obzirom na to sto nudi cijena je gotovo opravdana (ali ipak malo previsoka). ne znam kako se krecu cijene u inozemstvu ali sam gotovo siguran da je u austriji nekih 150 eura jeftiniji
mio 7 je genijalan koktel, cijena super, ali baterija mu je slaba.. dva puta dnevno punjenje..
Ja ne znam što ti radiš s njim, ali evo ja ga imam i baterija je fenomenalna.Izvorno postao jsp_m
A tako kažu i u stranim review-ima.
Standardno telefoniranje, pokoja igra - 3 dana bez greške.
Može i više, može i manje.
Ali nikad mi nije trajala ispod 2 dana.
Da ne otvaram novi post....dvoumim se oko kupnje GPS-a (bluetooth)...u pravilu mi ne treba, jer nisam profesionalni vozač ili tako to... ali si mislim da bi ga bilo zgodno imati (geđet frik).....pitanje: koliko i kada i za što korisite GPS (oni koji imate) i jeste li požalili što ste kupili?.....
![]()
Ovih 2 mjeseca što imam Mio, svaki drugi dan GPS upalim...Izvorno postao particle
Guba za pronalaženje glupih uličica po gradu, par puta u Sloveniju, vamo tamo, odlična stvar.
Nisam požalio nikako![]()
Preskupooo i neisplativo!!!Izvorno postao Prophet1986
Kupi MDA Vario za 2000 kn imas nove u oglasniku sa garancijom (bilo novih i za nevjerojatnih 1600 kn) BT reciver cca 650 kn i imas TomTom besplatno na netu!
to ti je cca 2650 kn sve novo i s garancijom a imas GPS,GSM,WiFi, tipkovnicu, jako velik ekran za navigaciju itd.!
imaš možda link na taj BT reciverIzvorno postao mach
Izvorno postao pocitos
Mobis; oko 800 kn. Nokia LD-3W. Druga opcija Evermore BT-R900, 650 kn na GSMdiskontu..
Nemaju ga na mobis.hr. Jesi siguran da ga ima u ponudi kod nas?Izvorno postao ::diaboliq::
Testis unnus, testis nullus!
NA mobis.hr je LD-1W; cijena je preko 1000 kn, no netko na forumu je u mobisu kupio 3W koji je brži i precizniji; cijena je bila 800 kn. Ja sam mislio do mobisa sljedeći put kad budem u Zg da provjerim to..
Ja imam Varia i Nokiu LD-3W.
Sto se tice upotrebljivosti vise sam nego zadovoljan.
Koristim iGO sa zadnjim update-om i po meni je to jedna od naj karata za HR.
(koristio sam via-gps ali je "spartanska" i jednostavno vise nije moj izbor)
Sto se tice upotrebe meni je skoro svakodnevno u funkciji jer dosta putujem i koristim ju i na meni poznatim podrucjima jer zasto da ja razmisljam kad moze "teta" iz iGO-a.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Jesi LD-3W uzeo u Mobisu? Jel cijena 800 kn?Izvorno postao kokibj
Testis unnus, testis nullus!
Jesam ljetos (u 6. mjesecu) i cijena je bila par kuna preko 800.
Razlika u LD-1W i LD-3W je u prodajnom paketu, odnosno u tome sto uz ovu novu nema dodatne opreme.
LD-1W: CD sa ROUTE66 (trial 3 mj.), vezica za ruku, punjac za auto i kucu, jos nekakva vezica,.....
LD-3W: punjac za auto i cicak za auto ali sa SIRFIII chip-om sto je i bitno kod GPS-a (kad uhvati satelite veza puca samo u tunelu) - ODLICNO
Baterija je kao u nekim modelima Nokia telefona i radi danima.
Koje sve karte imas na iGO-u i koliko memorije zauzimaju?Izvorno postao kokibj
Zauzimaju tocno 909 MB.
32 karte (33 ako uzmes u obzir "BASE MAP") cijele Europe.
Albania.fbl
Andorra.fbl
Austria.fbl
Belgium.fbl
BosniaHrz.fbl
Bulgaria.fbl
Croatia.fbl
.............
.............
Spain.fbl
Sweden.fbl
Switzerland.fbl
Turkey.fbl
http://pcborg.org/index.php?page=sho...emart&Itemid=1Izvorno postao pocitos
ima li tko iskustva sa Evermor-om BT-R900. jer nokiu LD-3W nema u mobisa (zvao i provjerio) i doći će možda tek za 10-15 dana. inaće cijena joj je bila 850 kn.
Što se sve dobije u kompletu s tom nokiom?Izvorno postao kokibj
"particle" vidi pod #17.
Ja sam ipak za Nokiu jer izgleda i radi odlicno, a kasnije je lakse sa punjacima i baterijom.![]()
Ups...nisam dobro gledao....Izvorno postao kokibj
![]()
Bookmarks