@FREAKed - imaš možda neki link gdi postoje verzije firmware-a kod kojih gps radi, pokušavam već dugo upogonoti gps ali ništa, portsplitter, gpsgate jednostavno ne pomažu
u start->settings->system->enchanced gps stavi xtra na disable, to bi trebalo bit to.
@valentina
http://i487.photobucket.com/albums/r...g?t=1232902340
evo, tu se vidi da nije muljaža da može izdržat dosta dugo. Svaki dan 45 min mp3 dok sam u tramvaju+cipelcug, 20-ak poruka, oko 30 min poziva i nešto malo wifi/hsdpa. Vjerojatno imaš stariji rom, koji nije dovoljno optimiziran jer je i moj jako slabo držao dok sam imao rom koji je došao s njim
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
@FREAKed - imaš možda neki link gdi postoje verzije firmware-a kod kojih gps radi, pokušavam već dugo upogonoti gps ali ništa, portsplitter, gpsgate jednostavno ne pomažu
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
@FREAKed
fala za ovo... a jel znas kako da rijesim ovaj prvi problem....
evo sad sam pokrenula garmin i prva stvar koju mi izbaci je Garmin online access ( live traffic, weather...) i ja stavim na disable, onda mi se javi potvrda, stisnem i agree, pokrene mi se garmin i sve je na engleskom i opet sve postavke mijenjam i tako svaki put, osim kaj mi se sad ne spaja na internet.... imas kakvih ideja zasto je to tako?!
šta znači to da kad odem na internet piše mi da je java skript onemogućen ili isključen... kako se to može uključit i šta to znači zapravo?
Hey FREAKED...
Evo cuo si i ti da ima omnia sa HR menu iako je to bilo skoro pa nemoguće. Daj malo pojasni nama smrtnicima kako bi mogli mi to postavit u nasoj omniji ako nije prevec komplicirano. I p.s. pogledaj ovu stranicu pa malo pojasni
http://www.share4gsm.com/index.php?s.../Samsung/i900/
I ako imas nekakav programcic za brojanje poruka, ja ga nisam uspio naci.
@ FREAKED ... kako uopce promjenis rom..skinuo onaj sa tvog linka sa prethodnih stranica..i sto sada? kako se stavlja rom? sa prijateljem bi pokusali..on je kupio ominiu,ja namjeravam za koji tjedan..kad sjedne neka para.. i svi kazu da je orginalni rom los..kaj se tice baterije,toucha i sl.. sad bih ja odma stavljao drugi rom da bude veca autonomija omnie,ne da ju punim savku vecer..pa ako mozes pomoc,bio (a mislim da i ostali vlasnici omnie) jaaaako zahvalan..
ovo vam je link koji ima SVE upute za stavljanje novog roma, ali koliko se sjećam već je bio postavljen tu. što se tiče hrvatskog jezika to nisam gledao tako da ne znam o čemu se radi jer s mog gledišta je to potpuno bespotrebno. Ljepota wm je u aplikacijama a one će vam i dalje biti na engleskom tako da nisam vidio neku primjenu hrvatskog na njemu. a therrlu, ja koristim svoj vlastiti ali njega ne dijelim za slučaj da nekome ne umre mob pa da ja ne bi bio odgovoran. Inače, službene možeš naći tu http://www.modaco.com/content/i9x0-o...e-version-fix/
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Obavezno ga utrni kada ne radis s njim gore na tipku gdje palis (to je neki svojevrsni standby), iskljugi 3G i GPRS i ostale gluposti ako ne koristis mms i ostalo, iskljuci vibracije screena i nadasve promjeni rom. Tipka sa desne strane za otvaranje samsungovog menija ako se dugo drzi otvara task manager (moja preporuka da ako ne koristiti aplikacije napravite "end task all"). Osvjetljenje stavi na manual i do kraja ga smanji tj da se vidi ali ne da bljesti, kao sto i trajanje svjetla na ekranu ako ne radis s njim smanjis na minimum.
PROMJENOM ROM-A SE GUBI GARANCIJA U SLUCAJU KVARA NA UREDJAJU
(ako ne znate vratiti prethodni tj ne mozete)
Moj je kupljen u ET i pretpostavljam da ima jedan od "zadnjih" romova. Touch radi kako treba. baterija 2-3 dana i ostalo. Jedina zamjerka je sto se ne znam kako i zasto "uspori" rad (pocne "stekat" ponekad)
MOJA VERZIJA ROMA (start>settings>system>Version)
Version:
PDA : i900XXHJ4/MRHJ3
PHONE: i900XXHI5
i900 - > model designation (SGH-i900).
XX - > region / network carrier designation (XX = Spain - open Market).
G - > release year (E = 2007).
K - > release month (K = November).
1 - > version number.
BD Cyprus, Greece
CP Finland
DB Vietnam
DC Thailand
DD India
DT Australia
DX Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
DZ Malaysia, Singapore
JA South Africa
JC Algeria, Morocco, Nigeria, South Africa, Tunisia
JP Arabic
JR Arabic
JV Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan,
Saudi Arabia,South Africa, Syria, Tunisia, Turkey
MT Switzerland
XA Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, United Kingdom
XB Denmark, Norway, Sweden
XC Portugal, Spain
XD Croatia, Czech, Hungary, Slovakia
XE Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine
XF Bulgaria, Croatia, Romania
XX Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
ZC China, Hong Kong
ZH Hong Kong
ZT Taiwan
- Network carrier codes:
AE SFR, France
AI Tim, Italy
AM Vodafone
AN E-Plus, Germany
AO O2
AS KPN, Netherland
AU Mobilkom, Austria
BB Tmn, Portugal
BF Optimus, Portugal
BG Telefonica, Spain
BM Swisscom, Switzerland
BN Amena, Spain
BO T-Mobile, Germany
BU Vodafone
BV Orange, Switzerland
BW O2, United Kingdom
CD Proximus, Belgium
CG Telia Mobitel, Sweden
CH SingTel, Singapore
CK Tele2 Comviq, Sweden
CT Tdc, Denmark
CU One, Austria
CV Telenor, Norway
DT Optus, Australia
DV Telstra, Australia
EF Celcom, Malaysia
JB Vodacom, South Africa
MD Telia Sonera, Finland
MJ Vodafone, Italy
MM Tele Ring, Austria
MV NetCom, Norway
NA Nrj, France
NB Tele2 Norway, Norway
NE H3g Nordic, Sweden
NP H3g, Italy
SS Vodafone, Japan
Release years:
D = 2004
E = 2005
F = 2006
G = 2007
H = 2008
Release months:
A = January
B = February
C = March
D = April
E = May
F = June
G = July
H = August
I = September
J = October
K = November
L = December
Therefore current Uk Version i900XXHG5 is more up to date than the SG version DXHG4 with the DXHH1 version the latest.
usporava jer koristi vrstu speedstep tehnologije, tj varijabilnog takta. Ako ga ne koristite dugo vremena za zahtjevne aplikacije, i takt se spušta radi očuvanja baterije. Pretpostavljam da usporavanje traje samo par sekundi, a to je vrijeme kroz koje podiže takt na veću razinu. Maksimalnih 624 mhz postiže većinom samo kod reprodukcije filmova velike rezolucije. Mnogi misle da su igrice najveći žderač procesora, ali to je upravo video, kako na računalima tako i na mobitelima. Ako pod usporavanje misliš na to da mu ponekad treba jako dugo da uđe u glavni menu to je zato što si stisnuo spomenuti end all tasks i za pokretanje novog procesa mu treba malo, istina. Ali u pozadini bi cijelo vrijeme trebali imati launcher.exe i tmail.exe. To su main menu i poruke koji ako su u pozadini će se instantno otvarat, bez ikakvog čekanja. I kada ste već spomenuli hardverske tipke: najkorisniji program za omniu je po meni AEbutton plus. Pomoću njega možete za sve hardverske tipke staviti bilo koju namjenu, što je meni nevjerojatno praktično jer ne moram pikat onaj minijaturni x u kutu kako bi zatvorio aplikaciju nego jednostavno stisnem hardverski gumb koji odredim. Isto tako imam mogućnost dvoklika, troklika i dugog pritiska, tako da ako isti taj gumb stisnem još jednom u kratkom razdoblju, mogu pozvati drugu funkciju tipa player ili što god želim, rješavajući se tako bilo kakve potrebe za šetanje menuom jer sve što koristim mogu pozvati preko kombinacije tipaka.
di se iskljuci 3G?
ovako.. slinula sam par tema na samsungovoj stranici ( baš za omniju), ali neznam u koji folder da ih nasnimam da bi bile aktivne..tj, htjela bi da mi je cijeli meni tamniji, tj crni.valjda se to zovu *teme.
tooo je prvo.. a drugo... da li telefon ima aplikacije, tj šorkate ,kak ima iPhone npr. za facebook i myspace... bdw, inače sam đorala iPhone za omniju, pa nadam se da nisam napravila zajeb stoljeća...
pozzdrav od anchy i hvala unaprijed
*.tsk teme prebacujes u my documents na tvom mobilnom uredjaju i pokreces preko start>settings>today.
Ja osobno koristim SPB Mobile Shell (sto sam koristio i na variu), navikao sam na njega i naravno ima sve šorkate itd(prilagodis ih sebi), i on sam po sebi ima dosta tema.
I naravno da nisi napravila zajeb stoljeca, samo je pitanje za sto sve planiras koristiti omniu, a mogucnosti su kud i kamo puno vece od ajfona (kojeg spasava dizajn, ekran i lagana upravljivost aplikacijama, sto i kod omnie moze biti bolje kad ju prilagodis si). Mislim po meni je neupitno sto koristiti od ta dva mobilna uredjaj.
eo, skidam sad taj *SPB Mobile Shell
niš nekontam.... može pomoć![]()
imam problem s Igo-om na Omnii... Skinuo sam verziju "Nav N Go iGO 8 v8.3.2.64029 (Nov 7 2008) - R3 PDA version" i baca grešku "No voice files were found"
Može link na Igo koji provjereno radi na Omnii? I ak nije problem da ubacite unutra i karte hrv i okolice i hrv jezik
Hvala
Pozdrav
Kako da podesim Outlook E-mail na WM da čita mailove sa googla, uspio sam kreirati novi mail acount tj. gmail (https://mail.google.com/support/bin/...86&topic=12761) ali neznam kako da onda Spb shell-u postavim da je defaultni account taj kreirani Gmail a ne njegov Outlook E-mail, i kada se to podesi gdje mu podesiti da mail provjeri savki put kada se ručno spojim na WiFi
Hvala
Pozdrav
dal je ko probo iFonz i ako je, dali valja??
molim pomoć. Ne znam što sam potiskala na omnii ali ne mogu naći samsungove widget-e. Onu traku sa strane i ostalo...![]()
i btw gdje se isključi 3G???
Za widgete odi na start-->settings-->today-->items i tu ukljuci sta zelis da ti bude na today screenu(pocetnom zaslonu)
A za sve koji hoce iskljucit 3g, gprs i ostale konekcije pogledajte ovdje http://www.modaco.com/content/pocket...tility-nodata/
Bookmarks