...kako to misliš, što ti je izbacivalo, tj. koji program...koji antivirus imaš...Neko veče mi je počelo izbacivati da prozor gdje je pisalo da mi neko napada računar, da mi je pod opasnosti itd. i da treba instalirati anti-spyware.
Pozdrav, imam sledeći problem.
Neko veče mi je počelo izbacivati da prozor gdje je pisalo da mi neko napada računar, da mi je pod opasnosti itd. i da treba instalirati anti-spyware....to sam i uradio..instalirao sam windows defender, medjutim nije htjelo uraditi update, onda sam skinuo anti-spyware od AVG-a i takođe ne može da uradi update, nakon toga sam pokušao na antivirusu da uradim update i takođe nije moglo,kada sam kliknuo na report, pisalo je sledeće.
23.01.2009 23:38:46 - Critical error: Connection failed while downloading via the system proxy the file http://dl6.avgate.net/upd/idx/master.idx.
Takođe kada sam htio da uraditi za windows defender manuel update, i kliknem na download sa microsoftove stranice...izbaci mi ono "Faild". Molim vas da mi pomognete.
...kako to misliš, što ti je izbacivalo, tj. koji program...koji antivirus imaš...Neko veče mi je počelo izbacivati da prozor gdje je pisalo da mi neko napada računar, da mi je pod opasnosti itd. i da treba instalirati anti-spyware.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
prvo deinstaliraj sve te "zažtitne" programe
napravi log sa hijackom http://download.hijackthis.eu/HJTInstall.exe i postaj ga ovdje
Ni jedan program nije..tj. od windowsa je...ono mali prozor i samo ima "OK" i pise ono text "neko vam pokusavama upasti u racunar itd."
Inace,evo skennirao sam sa ovim programom, i nasaso sam nesto u vezi tog update-a
O21 - SSODL: UpdateCheck - {0C223643-3407-4DE1-922A-7EFAA25FF130} - C:\WINDOWS\system32\tecur32.dll (file missing)
O21 - SSODL: WebProxy - {A744F16C-B2D5-4138-81A2-085CDFCDE83A} - ckds16.dll (file missing)
takodje sam primjetio da fali jos jedan file..
O2 - BHO: Microsoft copyright - {32C620D6-CC10-4e6a-9715-BACACD5B0E61} - ckds16.dll (file missing)
Zadnji uredio ArtMat : 25-01-2009 u 15:13
I? Zna li ko rijesiti ovaj problem?![]()
Evo ga, rijesio sam prob. u pitanju je bio neki virus, koji mi izbacuje lazne informacije. Koji mi nije dao da otvorim microsoft stranicu i sve stranice sto se tice sigurnosti racunara. I ovaj log gore sto je postavljen i to je taj virus slagao.
Instalirao sam ovaj super anti-spyware program koji ga je pronasao i izbrisao. Zahvalio bih se Goranu koji je dao link tog programa.
Eto, da znate ako se kome slican problem desi.
Bookmarks