Možda nemožeš tako napraviti update, ako je mob kodiran na recimo T-mobile...![]()
skinuo onaj nokia update i sve ja to spojim, ali mi kaze da za moj mob nema update-a... a verzija softa je 2 i nesto... jel mozda tko zna o cem se radi?
VK 1010-IO
Možda nemožeš tako napraviti update, ako je mob kodiran na recimo T-mobile...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma ide on na sve mreze...
VK 1010-IO
A može biti da verzija softa 2.xxx ne podržava update preko neta... možda ti je potrebna neka novija verzija softa da bi to mogo napraviti... tako je i sa 6280, verzija 3.81 ne podržava dok nova verzija softa 5.92 to podržava...
Vjerojatno je onda do toga...![]()
moguce, a i procitao sam negdje da se timove ne mogu flashati preko neta, a moja je timova. mislim, nemam nikakvih problema s njom ko s prijasnjim symbianima, nikad se nije sbloxala ili slicno, htio sam samo biti up to date...
eto ico, puno hvala![]()
VK 1010-IO
A možda to stvarno stoji da se timove ne mogu fleshat preko neta...
Al najjednostavnije ti je odnjeti nekome mob ko se time bavi i stavi ti novu verziju softa gore... Ako baš želiš biti up-to-date...![]()
Ima na nekom stranom forumu (nisam siguran da nije symbian-freak) upute kako promijeniti product code, pa da program misli da je Nokia, recimo za balkansko tržište, pa dobijete i HR meni i skine brand.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
moja je t-mobile i već sam ju dva puta flashao sa ovim nokia updateromIzvorno postao danyx
imam ja hr meni i nema nikakvog branda na softu, nego kad pokrenem updater pise mi da nema nove verzije softa za nju, probat ce s tim product kodom, hvala![]()
VK 1010-IO
Ista situacija i kod mene....ex-TIM phone koji nije brandiran i takodjer mi javlja istu stvarTako da....ne brini...nisi jedini...
![]()
Evo rješenja vašeg TIM-ovskog problema http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=447915#post447915
puno hvala. update obavljenIzvorno postao sms freak
![]()
VK 1010-IO
Bookmarks