Dakle, vidim da ste maheri pa molim pomoć...
Upravo sam raspakirao novi TUCH HD... Prekarasan je mobitel. Prije toga sam imao Nokiu N95 i N96 i to je nešto neusporedivo. Čudim se da Nokia tako visoko drži cijene svojih mobitela.
Evo što mene muči, htio bih instalirati Adria kartu, ili bilo koju drugu da mogu pokrenuti GPS navigaciju... Na Nokii mi je to bilo jednostavnije, ovdje je sve prazno pa ne znam otkuda da krenem!
Drugo, tema u vezi punjača za auto... Vidim da ste se prepirali oko naziva kabla, no meni nije jasno kakav je to punjač za auto i gdje se može kupiti... Priključuje li se na njega druga strana Usb kabla od mobitela.... ili što... Nisam baš dobro shvatio. Znam kako izgleda klasični auto punjač koji ide s jedne strane u mobitel a s druge u 12-v napajanje u autu.
Evo još nešto u svezi baterija što sam oktrio... Ova baterija čini mi se dobra i dostatna... Cijeli dan sam dolslovno prčkao po mobitelu i ištao na internet, a tek je prvo punjenje baterije i izdržala je čitav dan. No vidio sam na jednom linku da za TOUCH HD postoje i baterije od 2500 mAh, cijena 35,99 E
Evo linka:
http://www.batteryupgrade.com/search...+hd&laps=false

Odgovori uz citat

Bookmarks