Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 343

Tema: HTC Touch HD

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Onda, kao troje ljudi koje znam, probaj naruciti mini USB slusalice izvana i slusaj smijeh sa njihove strane, jer zvati ga mini USB je isto kao da ga zoves USB - tehnicki se radi o USB-u, no nije obican nego mini USB, a opet nije niti to nego Ext USB.

Ako ti hoces biti dio raje koji ce ga pogresno zvati - uzivaj. Ja necu.

Htc hd ima 3.5 audio izlaz. Nitko nece narucivati ext usb slusalice za hd. Izmedu ostalog covjek je pitao za punjac, a ne za slusalice, a i da se radi o slusalicama radilo bi se o 3.5 slusalicama... Taj port na hd-u sluzi samo zapunjenje i sync.

Nego, da li je netko probao prikljuciti htcove slusalice koje koriste extusb u hd-ov izlaz? Radi li to? Moze li se onda istovremeno slusati preko 3.5 i extusb-a?

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    MDA Pro, Xelibri2
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    Htc hd ima 3.5 audio izlaz. Nitko nece narucivati ext usb slusalice za hd. Izmedu ostalog covjek je pitao za punjac, a ne za slusalice, a i da se radi o slusalicama radilo bi se o 3.5 slusalicama... Taj port na hd-u sluzi samo zapunjenje i sync.

Nego, da li je netko probao prikljuciti htcove slusalice koje koriste extusb u hd-ov izlaz? Radi li to? Moze li se onda istovremeno slusati preko 3.5 i extusb-a?
    Ne radi, zvuk ide samo na izlaz za slusalice.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pozdrav...

Dakle, vidim da ste maheri pa molim pomoć...
    Upravo sam raspakirao novi TUCH HD... Prekarasan je mobitel. Prije toga sam imao Nokiu N95 i N96 i to je nešto neusporedivo. Čudim se da Nokia tako visoko drži cijene svojih mobitela.
    Evo što mene muči, htio bih instalirati Adria kartu, ili bilo koju drugu da mogu pokrenuti GPS navigaciju... Na Nokii mi je to bilo jednostavnije, ovdje je sve prazno pa ne znam otkuda da krenem!

Drugo, tema u vezi punjača za auto... Vidim da ste se prepirali oko naziva kabla, no meni nije jasno kakav je to punjač za auto i gdje se može kupiti... Priključuje li se na njega druga strana Usb kabla od mobitela.... ili što... Nisam baš dobro shvatio. Znam kako izgleda klasični auto punjač koji ide s jedne strane u mobitel a s druge u 12-v napajanje u autu.

Evo još nešto u svezi baterija što sam oktrio... Ova baterija čini mi se dobra i dostatna... Cijeli dan sam dolslovno prčkao po mobitelu i ištao na internet, a tek je prvo punjenje baterije i izdržala je čitav dan. No vidio sam na jednom linku da za TOUCH HD postoje i baterije od 2500 mAh, cijena 35,99 E

Evo linka:
    http://www.batteryupgrade.com/search...+hd&laps=false

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O programima za navigaciju je vec puno napisano na ovom forumu. Potrazi malo, pogledaj ppcwarez...

Radi se o bilo kojem kablu koji ima 12v-miniusb konektor.
    Izgleda otprilike ovako http://www.pdaextreme.com/images/car...i_usb_bb-1.jpg

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    O programima za navigaciju je vec puno napisano na ovom forumu. Potrazi malo, pogledaj ppcwarez...
    Nije puno nego je sve vec receno !

= Citat = Izvorno postao zrix Pregledaj post
    Drugo, tema u vezi punjača za auto... Vidim da ste se prepirali oko naziva kabla, no meni nije jasno kakav je to punjač za auto i gdje se može kupiti... Priključuje li se na njega druga strana Usb kabla od mobitela.... ili što... Nisam baš dobro shvatio. Znam kako izgleda klasični auto punjač koji ide s jedne strane u mobitel a s druge u 12-v napajanje u autu.
    Npr. Za Motorolu V3 imas punjaca na svakom cosku i radi na HD-u, ako vec ne mozes nista drugo naci....

Evo još nešto u svezi baterija što sam oktrio... Ova baterija čini mi se dobra i dostatna... Cijeli dan sam dolslovno prčkao po mobitelu i ištao na internet, a tek je prvo punjenje baterije i izdržala je čitav dan. No vidio sam na jednom linku da za TOUCH HD postoje i baterije od 2500 mAh, cijena 35,99 E
    A cemu veca kad si i sam napisao da je ova dostatna ?!
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

.....

Momci hvala na pomoći... Tražit ću punjač za motorolu V3, to mi je dovoljno... Što se tiče baterija i upita zašto druga kad mi je već ova dostatna - pa zato što čim kupim novi mobitel odmah uzimam dvije baterije, to mi je praksa... I mijenjam ih prema potrebi...

Što se tiče navigacije, ja znam da je sve napisano i to sam koristio na Nokii, ali ovdje nema u mobaću ništa odakle bih počeo i ne snalazim se baš, na koji način instalirati bilo što...

Google maps recimo...

No ništa, probat ću potražiti okolo... SAmo mi još odgovorite, kako funkcionira navigacija na HTC TOUCH, jeste li zadovoljni ?

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    S20 Ultra
    Operater
    HT
    Bodovi
    11.408
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.408, Nivo: 25
    Bodovi: 11.408, Nivo: 25
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Momci hvala na pomoći... Tražit ću punjač za motorolu V3, to mi je dovoljno... Što se tiče baterija i upita zašto druga kad mi je već ova dostatna - pa zato što čim kupim novi mobitel odmah uzimam dvije baterije, to mi je praksa... I mijenjam ih prema potrebi...

Što se tiče navigacije, ja znam da je sve napisano i to sam koristio na Nokii, ali ovdje nema u mobaću ništa odakle bih počeo i ne snalazim se baš, na koji način instalirati bilo što...

Google maps recimo...

No ništa, probat ću potražiti okolo... SAmo mi još odgovorite, kako funkcionira navigacija na HTC TOUCH, jeste li zadovoljni ?

IGO8 radi savršeno na HD-u

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kiflica Pregledaj post
    IGO8 radi savršeno na HD-u
    Molim pomoć sa instalacijom navigacije za HTC Touch HD, gdje skinuti i kako instalirati??!!!

Pokušavam već dva dana unstalirati i GO8 i ne ide nikako, te koju verziju staviti 8.3.2.71348 ili 8.3.2.64873!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. HTC Touch
    By dalibor1974 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 19-09-2008, 18:54
  2. HTC Touch
    By Necromonger in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 30-10-2007, 23:23
  3. HTC Touch
    By rospaya in forum Windows Mobile