HTC Touch HD je vjerojatno najbolje što se uopće može odabrati pa ako želiš ostati vjeran HTC-u,HD je najbolji izbor.
evo molio bi vas za pomoc, prenio sam broj iz t-mobile-a u tele2, trenutno ima mda touch dual, i htio bi i dalje ostati na HTC tj WM.
u tele2 ponudi bas i nemaju puno uredjaja, a za oko mi je zapeo HD, iako ne znam koliko je to zapravo dobar mob u odnosu na njegovu cijenu.
eto molim vas za pomoc oko odabira...
HTC Touch HD je vjerojatno najbolje što se uopće može odabrati pa ako želiš ostati vjeran HTC-u,HD je najbolji izbor.
ako uzmes HD sigurno neces pozaliti,trenutno je vrh HTC-ove ponude a po meni je i najbolji WM uredaj u ponudi
imas Samsung i780
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Evo da smanjim sumlje, odnosno pomognem pri odluci Touch HD uzmi, nemam ga ali imam jedan drugi HTC bez hardware-ski tipkovnicve. Čovijek se navikne, koji put zatreba ali to je cijena... ekrana, debljine.
Uostalom ako puno tipkaš e-maila ili SMS ili edetiraš tekst mislim da ipak HD nije tvoj izbor. Ubiti imaš TS uređaj pa znaš i sam procijeniti situaciju.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
vec imam mob sa ts.moram priznat da odziv nije los. nadam se da je na hd bolji.koliko sam vidio na filmicima sve ide glatko. jel mozda netko vec uzimao hd u tele2?
inace hvala svima na pomoci i savjetima
davno prije sam mijenjao prebivaliste i sve uredno prijavio u tmobile, stizali racuni na novu adresu itd.
i lijepo podnesem zahtjev za prijenos, treba cekati 10 dana, a 11 dan kupujem HD.
ali dan prije (9 dan cekanja) mi stigne sms da mi je zahtjev odbijen od strane tmobile-a. I razlog je zbog toga sto oni nisu promijenili adresu, tj promijenili su je djelomicno, racuni su stizali na novu adresu i a sdrasa stanovanja je ostala stara. i sad moram ponovo podnijeti zahtjev, cekati 10 dana.....
katastrofa. katastrofa.
nema niš bolje od htc-a
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
...evo u izbor usao i novi bom iz tele2 ponude, radi se o SE xperia...
mislim da mi je on trenutno br.1.
X je kompaktniji kolko znam.![]()
Zadnji uredio Author : 27-01-2009 u 22:15 Razlog: X ili Hd
Symbian & Windows Mobile
U svakom dlucaju mislim da je Xperia bolji izbor.
Hd ima veci zaslon i jacu kameru no to mislim da nije nekaj prevec spram X ako kalkuliras da isti ima full tipkovnicu a i bolje navigacijske gumbice.
Symbian & Windows Mobile
ja sam još uvijek za HD, što ga smatram trenutno najjačim WM uređajem na tršitu.
Usporedivo sa X1, veći diagonalni zaslon, nešto više RAM-a, nazivno nešto veća kamera, te HTC-ovo veće iskustvo u WM svijetu. Stoga ako ti nije od presudne važnosti tipkovnica onda po meni svakako HD, dok ako tipkovnicu smatraš must have onda i sam znaš SE X1.
Meni na hd-u nije problem nedostatak tipkovnice vec mi strasno fali d-pad, a posebno ok i win tipka.
Ipak hd ima dosta veci ekran, kojemu se softver sve vise prilagodava i umanjuje nedostatak tipki.
Inace s hd-om dobivas 8gb micro sd.
Ostale karakteristike su gotovo iste, pa sto ti draze.![]()
...evo piknuo sam si xperiu...
hvala svima na pomoci u odabiru!
--------------------
Edit by mod: Čestitam na izboru
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 05-02-2009 u 02:33
Bookmarks