Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question [N95 8gb] - popravak slajda i zamjena maske

Jel mi može netko pomoć u svezi slijedećeg problema...kupio sam rabljenu Nokiu N95 8gb kupljenu u Vipu sa Mobisovom garancijom i sad bi htio popravit slide koji je malo raskliman i eventualno promijenit masku pa imam nekoliko pitanja...

1. imam ono Mobisovo 24-mjesečno jamstvo sa serijskim brojem mobitela,Vip pečatom i potpisom,ali nemam račun....mogu li uopće koristiti garanciju bez računa?

2.Pošto nisam u Zagrebu,mogu li odnijeti mob. u bilo koji Vip centar pa da oni šalju u Mobis i hoće li me gnjaviti zbog nepostojanja računa?

3.Da li se onaj rasklimani slide uopće smatra kvarom koji bi bio pokriven garancijom? Jeli netko od vas već kod njih popravljao slide i da li je popravak uopće riješio problem ili ste morali koristiti onu metodu sa ljepljivom vrpcom u kućnoj radinosti?

4.Koliko bi me došla zamjena maske u Mobisu,je li isplativo ili da sam kupim masku pa u neki servis mobitela da mi to zamjene?

Molim vas,molio bih odgovore što prije jer mi je hitno! Unaprijed hvala

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. mislim da može, da nebi smijeli stavart problema, probaj onda u par VIP centara,

2. mislim da možeš u bilo kojem VIP centru, probaj,

3. sad zavisi koliko je raskliman slide ali Mobis (Nokija) tolerira odeređeno klinanje slide mahanizma tako da čistio sumljam da bi to htijeli popraviti, odnosno uvažiti pod garanciju,

4. za cijenu zamijene neznam, najbolje ih nazovi i pitaj. A štio se tiče zamijene pogledaj ovo i ovo i ako si hrabar (imaš iskustva)... samo nemoj da sam te ja nagovorio.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.meni nisu niti pitali za racun kad sam bio kod njih (bez ozira što me je mogo tražit uvid u račun)
    2.možeš odnjeti u bilo koji vip centar,u principu te nebi trebali gnjaviti
    3.ono što ti je odgovorio kolega @HCSC,trebo bi otic u servis ili nazvat servis,jer kad sam ih ja nazvao i pojasnio kvar rekli su da bolje dojdem kod njih da oni tamo odrede jeli to za popravak ili nije (ali stvarno su pošteni u servisu i hocu izac u susret-no moraš doc do njih),ali trebalo bi ti ulaziti u garanciju,jer su vec neki korisnici nosili svoje n80 da im poprave slide i popravili ih (spominjalo se je u nekim tema-ma tu na forumu)
    4.jeftinije ces svakako prec kod nekog lokalnog servisa no ako ti je stalo do garancije pravac mobis ali ocekuj negdje oko 1000kn (ono što ti mogu potvrdit je da je sat vremen servisa 120kn a kučište sto posto negdje oko 800kn pa i više),e sad ovisi možda ti samo maska košta jeftinije najbolje da ih nazoves

no ako hočeš sam
    najbolje da ti to pojasni video
    http://www.youtube.com/watch?v=_5tbT...eature=related
    Zadnji uredio Hoc : 19-01-2009 u 21:22
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Iphone 3Gs 32Gb
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    4.790
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.790, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav

eto imamo isti problem ali ja nemam jamstvo od mobisa nego neko 8. jamstvo a
    mobitel je za talijansko trzise tak da si u boljem slucaju od mene

ne volim kad netko prica stvari bez veze i melje bez veze gluposti te tako kad mi netko nesto kaze ja to lako provjerim mislim da neki ljudi baljezgaju bezveze pa kud puklo da puklo oni ce se pronac u ovom a i navest cu osobu za koju je ovo upuceno a to je osoba u postu iznad

maska kod lokalnog servisera kosta 200- 250 kn ORIGINAL sa postavljanjem kosta 300 kn i ne mora se mijenjat slide i slide ne dolazi uz masku (a kolko kosta onda maska u mobisu ako znamo da je MOBIS glavni uvoznik za nokiu ???)
    a slide ti isto moraju popravit samo ces ostat bez moba ako odneses u MOBIS 1-3 dana a ako ides prek vipa mozda i prek tjedan dana znam jer sam radio u samsungovom servisu a politika je ista

ostaje ti jeftinija varijanta LINK

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne meljem bez veze vec sam krivo poceo pisat (jer sam vec par puta ispravljo post) i kao što vidis ispravio sam se,ja sam reko cijenu od 1000kn sa kompletnim kučištem (i reko sam da ocekuj cijenu od 1000kn a ne da ce 100% kostat 1000kn a i da kučište može koštat i više od 800kn) normalno da ce maska koštat manje (i ono što sam reko da slide dolazi s maskom isto sam se zabunio jer sam pomjeso masku i kučište)

tako da hvala na upozorenju no sam sam skuzio sto sam krivo napiso
    Zadnji uredio Hoc : 19-01-2009 u 21:25
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Shogun Pregledaj post
    (a kolko kosta onda maska u mobisu ako znamo da je MOBIS glavni uvoznik za nokiu ???)
    -hočeš reći da košta manje ili više nego u lokalnog servisera?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Iphone 3Gs 32Gb
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    4.790
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa brijem da nije vise od 180 do 250 kn
    (nemoj me drzat za rijec meni je moj serviser reko 250 kn - 300 s tim da je lik strava skup )
    ali nije ti problem nazvat pa pitat bio sam tamo prosli tjedan i reko ono ovo su uvoznici za Nokiu strava je uredeno tamo kad ja tamo ostado paff ko u nekoj britiji neka siva boja likovi koji rade koda su nadrogirani strava

evo ja si gledam ovo pa cu si mozda i narucit to brijem da bih to mogao slozit za kojih pola sata imas ukupno oko 20-26 sarafa pa cu sam laganini

LINK

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [9500] Zamjena maske ?
    By 2Good4You in forum Ostale symbian Nokie
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 07-09-2008, 00:43
  2. [N73] Zamjena oštečene maske
    By mario2205 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 23-02-2008, 23:24
  3. [K1] Zamjena kucista (maske)