Ja ga također gasim po noći. Tak ću napraviti još dva tri punjenja a onda ide hard test. 24/7![]()
ajde ljudi, pogledajte nekoliko stranica unatrag i pročitajte da sam još prije 2 tjedna napisao da mi baterija drži po 5 dana pa je bilo svakakvih komentara... valjda joj treba određeno vrijeme da se formira, ja koristim mobitel umjereno (po 20-ak minuta wlan, oko 20-ak minuta poziva, 50-ak primljenih i još toliko poslanih poruka dnevno i baterija traje 5 dana... s tim da i svaki drugi dan koristim i gps po 40-ak minuta)...
p.s. uz napomenu da ga gasim preko noći, jer mi ne treba ništa na mobu osim alarma koji me ujutro redovno budi...
Ja ga također gasim po noći. Tak ću napraviti još dva tri punjenja a onda ide hard test. 24/7![]()
bok ekipa i ja sam zbavio tu pilu dobra mi baterija 2-3 dana dosta korištenja ali jedaan mali problem u zatvorenom prostoru javljaju mi se neke pruge po ekranu kao da slikam monitor i još jedna stvar ne vtr 3gp ne mogu vjerovat dali neko ima istih proplema s kamerom ili da idem u mobis vani je ok
Bolje proliti malo sa Perkinsom nego zaboraviti popiti sa Alzheimerom
Tak je i kod mene... valjda zbog nedostatka svjetla, po danu je sve o.k....možda novi firmware to ispravlja...ja ga nemam....
Meni kamera je isto koma ali fakat nekužim kak su mogli tak lošu kameru stavit (bolje da nema niš). U zatvorenom nevalja (na nekih pola metra fleš puno momaže kaj se tiče tih linija pa se one nevide), vani nisam probo vjerojatno je bolje osvjetljenje pa su i slike bolje. Po mrakau slike su neviđena koma. Sveukupno kamera je srednja žalost.
Baterija mi je isto koma prvo punjenje i izdržala je skoro 24 sata, ajde sad drugo punjenje 3 crtice otišle na 18 sati (malo korišten blutut ni 10 min, 10-ak min ragovora, 5 poruka, 5 min igrice). Ja bi bil zadovoljan s 2,5 - 3 dana trajanja. Baterija je trenutno isto srednja žalost.
Tipke ispod ekrana malo škripe, ali samo ak ne primim mobitel čvrsto. Kad ga malo čvršće primim nema škripanja. To je ok.
Evo i te famozne slike:
Ova je još dobra ima i puno gorih.
Takoer se pridružujem kritikama na račun kamere u zatvorenom prostoru. A kaj se tiče baterij. Ide mi 4 dan a tek je potrošeno pola baterije. Moj savjet: zamijeniti stare sim kartice novim i totalno potrošiti bateriju (mob se ugasi, ako ga se nemože upaliti onda je to to). Staviti na punjenje najmanje 12h i voila.
Nemogu vjerovat mislio sam da je strgan zbog kamere probao još tri isti slućaj doki ima puno svjetlosti kamera je ok ćim je slabije svjetlo crte ita stvar i na video zapisu imao prije nje 6120c video perfektan a slike bolje na 2.0 nego 3.2 na e66. Dugo sam se dvoumio između n95 ,6210 navigatora i e66 i presudio mi izgled za e66. znam mnogi će reć poslovni mob nije do kamere ali ovo je sramota za nokiu mada uslikam 2-3 slike u mj Još jedan problem danas pokušao instalirat Garmin kad ono ima zip čitać ali ne može raspakirati zip datoteku pa zbog čega onda služi zip čitać ne otvara ni exe. sis ni rar i kao što sam već naveo 3GP LP
Pitanje onima koji su instalirali garmina koju verziju ste stavljali garmina i dali treba telefon bit haknut da se instalira garmin ili ne
Zadnji uredio Ico : 08-01-2009 u 22:26 Razlog: spojeni postovi.
Bolje proliti malo sa Perkinsom nego zaboraviti popiti sa Alzheimerom
I ja sam instaliro 5.0.20 i AdriaRoute 2.2 i isprve proradilo,
imaš na forumu sve objašnjeno kak napraviti to sve da funkcionira.
Samo da se još nadovežem na svoj predhodni post prošlo je i 30 sati od punjenja, a baterija je već na 2 crtice:
Blutut: 10min
Razgovor: 15min
Igrice 5min
Slikanje: 6 slika
WLAN: 15mn
-----------------
Sve skupa jako malo korištenja, a baterija koma
Još neke vidim da ljudi spominju mjenjanje kartica starih, ja danas upravo to napravio pa ću vidjet kaj bude.
Zadnji uredio SuhiJr : 09-01-2009 u 00:00
Evo opet se javljam u vezi s poblemima Real Player-a.
Pokušavao sam riješiti taj problem ali nikako ne ide.
Video zaostaje za muzikom,prekida, užas živi.
Evo link s Nokiinoga foruma gdje sam isto susreo ljude s mojim problemom.
http://discussions.europe.nokia.com/...=1113797#M3918
Pomozite dobri ljudi.........
Nemogu gledati video....
Napravi kako sam gore napisao. Isprazni do kraja, al da ga nemožeš opet upaliti. Stavi ga puniti barem 24h. Meni još dan danas drži. Skinut s punjenja u ponedjeljak u 6h ujutro. Imam još 3 crtice. Imao sam iste probleme i govorio da je baterija smeće, al izgleda da sam se prevario. Treba bateriji da se formira, ali i treba je naputniti par puta kako treba.
Zadnji uredio matt750 : 09-01-2009 u 10:00
Ja sam je prvi puta punio oko 12 sati, a drugi put oko 6. Budem probo još par puta da bude na punjenju malo duže, ali ja mislim da to nema veze kolko je dugo na punjaču (jedino prvih 2 - 3 puta) jer baterija je puna za 3 sata i onda se prestane puniti, to možeš vidjet po punjaču jer je tih prvih 3 sata topao, a poslje se ohladi.
Evo sad je prošlo 42 sata i još je jedna crtica s tim da je preko noći bio isključen:
Blutut: 12min
Razgovor: 16min
Igrice 5min
Slikanje: 6 slika
WLAN: 20 min
meni je baterija puna za max 1hi45min s tim da je ispražnjen tako da se ne može više upalit nakon gašenja... ovo za 3h mi je previše...
Jel se isplati kupit mobite?? Kako stoji od prilike baterija (trajanje sa 50 % osvjetljenja)?? Jel wlan bolji nego kod E51 (da ima veci radijus)??
Jeli netko testirao brzinu memorijske kartice putem HDTune-a(program).
I koju brzinu je dobio.?
Jer mislim kupiti microSD koja ima propusnost od 6mb/s i jer se isplati davati tolike novce za nju akotelefon može npr.imati najveću brzinu od 1.5mb/s
??
Ja sam sobno testirao brzinu kartice koju sam dobio u paketu(Nokiinu od 2gb),
brzina joj je bila jako mala čak 0,7mb/s......![]()
Danas oko pola dva moj e66 je ispustio dušu, ovaj baterija je gecrkt.Stavio sam ga na punjac odmah nakon toga i ne mislim da maknuti s njega do sutra u 14 ili 16 h. Ak sam već bio nestrpljiv na početku i dva punjenja napravio po 8h onda ću si sad dati malo truda pa ga napuniti kak spada. Ipak je bilo nekakvog efekta nakon maratona od cca 30h
![]()
To s punjenjem nakon 2 ili 3 puta (a ja osobno mislim da ni onda nema svrhe za punjenjem 12 sati) uopće nema svrhe. Ja sam ga probo puniti i više od 12 sati i eto skinem ga jučer u 9 sati u jutro i sad mi je baterija na 1 crtici.
Razgovora: 2 min
WLAN: 5 min
Igre: 5 min
I to je sve i neznam kolko treba toj bateriji da se formira.
@matt750
Probaj ga samo puniti 2 sata jer će ti baterija opet trajat isto kolko i kad ga puniš 15 sati ili više. To su sve nebuloze s punjenjem 15 sati. Kad probaš tak javi kakva je.
ima li netko tocnu informaciju za t-mobile ponudu ovog modela?
Dajte ljudi prestanite pisaati gluposti oko tog punjenja baterija po 8, 14...sati![]()
posto to apsolutno nema nikakve svrhe, jer fon se nakon sto mu je baterija napunjena, sam diskonekta sa punjaca i on bez veze stoji u uticnici....
baterija se formira prilikom prvih 10ak punjenja, a sve ostalo ovisi o uredjaju...softu, velicini displaya i sl..
ustedite si vrijeme i punite ga dok se ne napuni (cca 1.5-2 sata) i pomirite se da je nazalost E66 jos jedan promasaj Nokia-e sto se tice trajanja baterije.
RoBee
To i ja kažem.
Samo se nadam da se bude promjenilo trajanje baterije na mojoj e66-ici, jer ovo stvarno se nemre izdržat. Ovih dana ga ne koristim skoro ništa, a radil mi je svega 36 sati, a kaj bude ka se poželim malo porazgovarati riknula mi bude tokom prvog razgovora.
oko 5 min razgovora, 6 poruka, 5 min igre i 5 min wlan.
Ovo je kod tebe stvarno katastrofa, ja ću probati jedan dan napraviti hard test svoje baterije na e66, ali siguran sam da drži s takvim dnevnim korištenjem kao i kod tebe plus još 15 min razgovora u prosjeku dnevno najmanje 4 dana. S tim da imam novi sim, punim bateriju otkad je kupljen dok se ne napuni, i isključen mi je flip screen te imam hamdy taskman-a s kojim gasim sve nepotrebno, i ne gasim mob preko noći...jer mislim da su te sheme sranje pošto kako je i prije jedan forumaš napisao adapter ni ne radi kad se baterija nakon 1,5h napuni. Potpuno je hladan nakon 2h.
Pozdrav!
....pozdrav zmijoljupci....
Ja stalno visim na mobu.. wlan, poruke, pozivi,...svasta. baterija do kraja dana padne za 1-3 crtice. Vec zadnjih par mobitela punim svaku vecer dok spavam i ne sjecam se kad mi se ispraznio a stvarno ga intenzivno koristim. Mislim da nije problem ustekati punjac u mobitel jednom dnevno i ne razmisljati o bateriji...
Čito sam po raznim drugim forumima da je možda problem u najnovijem Garminu i nekim pozadinskim programima, i danas ću ga napunit i koristi bez memorijske kartice pa budem videl kaj je.
Da li gubim garanciju mijenjanjem product code-a zbog stavljanja novog FM, i jel se da haknut novi fm, ovaj 110....? hvala...btw. kupio sam jučer e66, kad je crko, punio za 24 sata, i sad cu tako još par puta pa cu reći kakva je kod mene baterija..pozz
zadnja verzija FW-a, ta 110, koliko ja znam se neda haknut.
potraži malo po stranim forumima pa vidi dal se da hakirati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks