ima mob već mjesec dana, i jedno vrijeme je bilo skroz ok 2 do 3 dana, a sad fakat neznam kak mu dođe malo troši bateriju malo ne. Dobro da sam bil na krevetu kad sam videl da ima samo 2 crtice inače bi se sušil![]()
ima mob već mjesec dana, i jedno vrijeme je bilo skroz ok 2 do 3 dana, a sad fakat neznam kak mu dođe malo troši bateriju malo ne. Dobro da sam bil na krevetu kad sam videl da ima samo 2 crtice inače bi se sušil![]()
Gdje se mijenja duljina tog log-a?
meni-log-options-settings-log duration
Second place is the first loser!!
Taman sam napunio bateriju i prebacio log (zapisnik) sa 30 na 1 dan. Javim rezultate kroz par dana.
kod mene je sa baterijom imao problema dok je garmin bio instaliran, pa sam ga probao deinstalirat i baterija je držala 2,5 dana, pa sam ponovno instalirao, i baterija opet držala maksimalno 1 dan, i onda sam ga definitivno deinstalirao. ako mi bude trebao .sis i ostali fileovi su na kartici, tak da nije problem instalirat.
Probat ću još i ovu fintu sa log-om, mada mi je to malo glupo, jer volim imati dobar log.
ma i meni to nema nikakva smisla!frend mi je to preporucio jer kao ubrza mob sto mi isto nema bas nekog smisla...ali opet kad pogledas log od 30 dana koji ima zapisane sve pozive,poruke,spajanja,trajanje bla bla...nest mora biti boljeali ovo definitivno nisam ocekivao....jedino kaj sam jos u medzuvremenu napravio je hack moba da mogu stavit n-gage....ali to mi jos manje ima smisla,prije bi reko da ce vise pojest baterije....
porbajte pa javite...ko zna....
Zna li mozda neko da li je moguce na bilo koji nacin postici da blic konstantno svetli prilikom snimanja videa sa E66?
Hvala
Kolega mi ima E66 i naravno isti simptomi sa baterijom, nakon instalacije Garmina i brisanja gore opisanog .dll file-a, vraćaju mu se "problemi" sa trajanjem baterije.
Uglavnom, nakon "rovanja" u čemu bi bio problem, ispostavilo se da su isporučeni telefoni sa manjim kapacitetom baterije, nego što stoji u opisu telefona (ne znam do koga je, Nokie ili T-coma), ali tako je kako je.![]()
Pozdrav. Imam nokiu već mjesec dana, i uz navedene probleme s baterijom (max dan i pol traje) me muči pokretanje mobitela. Pri startupu mi se odmah upali nekakvo instaliranje koje ne uspije te napiše poruku u stilu da na mobitelu imam neinstaliranih programa te da za to idem pod aplication manager. Ja to napravio, instalirao sve moguće i ne znam više što bi... Pomoć plz
EDIT: ovo se događa i prilikom ukopčavanja, a i iskopčavanja usb kabla u pc.
A drugi problem je da zablesira dok prebacujem muziku preko mass storage ili pc suite, jednostavno neće otvorit folder s muzikom pa je potreban restart...
Zadnji uredio Matija_Kr : 16-02-2009 u 15:13
Instaliraj NTorch lite
Mislim da to u vezi baterije nije točno... moguće je, naravno, da se dobije baterija lošijeg kapaciteta, ako si baš baksuz, ali ne namjerno, a to možeš reklamirati kao kvar na mobu...
Što se tiče samog trošenja baterije, već je dosta razglabano o tome:
ključne stvari su :
- obavezno imati ( ako je Tcom u pitanju ) novu , bijelu SIM karticu,a ne starije ( naranđaste ili još gore staru crvenu) ,
- instaliraj Garmin 4.20, on nema "samostalne" procese i samim tim ne crpi bateriju dok ne radi,
- isključi automatsko traženje wirelessa,
- prebaci na GSM mode ( a ne na dual ) iako Energy profiler ne pokazuje neku preveliku razliku,
- što manje instaliranih aplikacija koje stalno rade u pozadini...
to je uglavnom to, ako nisam nešto zaboravio,... naravno ispravno formatiranje baterije je također jako važno..
Instaliraj Nokia Energy Profiler pa se malo igraj s njim, pogledaj koliko u kojim slučajevima crpi bateriju , pa javi... ( ako je preko 0,12 w u mirovanju onda nije dobro ).
Zadnji uredio Ico : 16-02-2009 u 12:15 Razlog: spojeni postovi
[quote=smandic;844923]Instaliraj NTorch lite
Instalirao sam NTorch lite ali sada je problem kada pokrenem taj program ne mogu pristupiti kameri, dobijem poruku da kameru koristi drugi program i to je to!
Dal se na E66 može staviti N-gage?
pa napiso sam ti u postu iznad da sam ga stavio....ccc...
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...d.php?t=113601
tu ti sve lijepo pise...samo to prati i nemres nikako fulat!ak nesto ne radi,vrati se korak iza![]()
Stavio sam prije tjedan dana novi firmware na e66 i hakiro ga. Na mobu neam jos nis instalirano. Koristim ga za par poziva dnevno 2-3min, 10ak poruka, kalendar. I evo 12.02. sam ga skinuo sa punjaca u 01:00 i sada mi je baterija na pola. sa starim firmware mi je baterija trajala 24h. Aj ako je neko stavio novi firmware pa da vidimo jel to samo do mog moba ili stvarno su nekaj poboljsali.
Cini mi se da su nekaj zeznuli kod teme sa novim firmware jer sa svakom temom u imeniku i kalendaru imam samo bijelu pozadinu.
Ja sam već piso o tome i meni je u energ profileru stanje bilo ovakvo:
oko 0,35W dok je upaljen ekran, a kad je screensaver onda oko 0,15W i to nakon formatiranja kartice i mobitela i poslje se nije promijenilo ništa, ja ne kužime u čemu bi bio problem sve iskljućeno WiFi, 3G, nova t-com kartica itd.
Eto, da podijelim iskustva sa smanjenjem loga. Baterija drži ko i prije. Al mi se s vremenom vrijeme autonomije povećalo na 3-4 dana.
jel se moze kako namjestit da mob pamti vise brojeva u call logu/zapisniku? pamti mi nekih 10-tak brojeva i onda brise...
edit: ok skuzio sam, samo se kad se uđe u zapisnik stisne navigacijska tipka desno i dode do onog velikog loga, koji pamti sve dolazne i odlazne informacije.
imam 6 godina symbian i nisam ni znao da ovo postoji
![]()
Zadnji uredio medvid : 24-02-2009 u 22:41
Evo procitao sam cijeli ovaj thread i obzirom da mi se neda zafrkavati sa ubijanjima procesa napravio sam ono najjednostavnije, promjenio da koristi samo gsm mrezu, maknuo ono svjetlo koje cijelo vrijeme svijetlucka, ostavio sam da svijetli za propusteni poziv ili poruku, te izbrisao onaj cardruner.dll. I sada mi je u jedan dan potrošio samo jednu crticu na bateriji a inace bi trajala jedva dva dana. E sada imam jedno pitanje, kako iskuljuciti da automatski trazi WiFi? Vidio sam da se i to spominje ali ne mogu naci gdje se i kako to radi?
Pozdrav.
Bookmarks