na memorijskoj kartici na adresi root/mobile/ napravi novi folder po imenu kjava
nakon toga u taj folder ubaci sve fileove od igre koju hoćeš instalirat, odi u java igre na mobu i od tamo instaliraj šta želiš.
Evo vako novi sam u ovome,dobijo sam Ovaj mob. iz naslova,pa me zanima mozeli se na njegovu internu memoriju od mobitela instalirati igre,ili moram imati karticu,i ako se moze instalirati kako i sta mi treba,po mogucnosti ako ima neki dobar TUT za to![]()
na memorijskoj kartici na adresi root/mobile/ napravi novi folder po imenu kjava
nakon toga u taj folder ubaci sve fileove od igre koju hoćeš instalirat, odi u java igre na mobu i od tamo instaliraj šta želiš.
P2K tools, može i na internu memoriju, skini si motorola midlets manager. ( moto mid man ).
|\/|0T0r0La
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
OK mozeli mi samo jos netko pojasniti sto mi na p2k toolsu ili na midlets manager stoji da mob nije connectovan do cega bih moglo biti?
najjednostavnije ti je na karticu (nisu skupe može ih se nači 1 gb 30 kn) kopiraš igricu na karticu, odeš na mobitelu u igre i programi i pod -instaliraj novo -pronađeš igricu i instaliraš
Da to ti je 100% do drivera!
Odaberi na mobu data/fax vezu zatim spoji komp i mob, nakon toga ce ti traziti drivere, usmjeri komp rucno na njih!
A ako nemas evo ti link (mada ovdje na forumu imas hiljadu ispravnih linkova)!
Driveri!
Bookmarks