MS veli da je to bug i da se rješava.
Dosta ljudi se pozvalo i na antivirus. Probaj ga ugasiti.
Ljudi moji,imam Windows Live Messenger 8.5,zelim igrati igrice sa frendicom preko MSN-a ali mi ne radi,kaj da napravim,kliknem na onaj ikon figurica i karta,onda pise ovo:
The list of activities or games is temporarily unavailable.Please try again later.
Kaj da napravim da mogu igrati igrice???
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
MS veli da je to bug i da se rješava.
Dosta ljudi se pozvalo i na antivirus. Probaj ga ugasiti.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Jesam i ne ide
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
dobro pitanje @irena meni to nikad nije radilo od kako pamtim da postoji ta opcija igrica na msnu nikad nisu radile, zna neko kako to rijesit?
Ja nisam ni znao da se mogu igrati igrice preko msna
Prvenstveno ga koristim iako rijetko ali za razgovore..odnosno dopisivanja...
Instaliraj MSN plus i skini neke igrice u obliku skripti...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks