Pa, na Tele2 bi ti ne bi bio problem kaj su ti svi ti brojevi na različitim mrežama, jer je cijena poziva u KnockOut tarifi za sve mreže jednaka, što se ne može reći za ostale operatere.
Par puta sam vec probao Tele2 sve u svemu nisam zadovoljan sa njima. Ako imas njihov direktni signal kaj ja nemam tada je ok,ali ako ide preko T-mobila zlo i naopako.Signal malte full kad nazoves linija zauzeta ili iz cista mira pop par puta za redom signal nula.
Prije dok su bili na Vipu ili je bilo signala pa si mogel spikat ili nije bilo.
Tako da sam na kraju ostavil Tele2,a imanje vise svi mi poznati imaju po par razlicitih operatera pa to i nije neki problem.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Pa, na Tele2 bi ti ne bi bio problem kaj su ti svi ti brojevi na različitim mrežama, jer je cijena poziva u KnockOut tarifi za sve mreže jednaka, što se ne može reći za ostale operatere.
nikad niti jedan takav problem nisam imao, a dosta vremena provedem van zagreba, tako da mi ide t2 preko t-mobilea. ali bas nikad. ^^
ja moram biti iskren i reci da ljude koji su na bonovima od vipa i t-mobilea smatram glupima (oprostite na izrazu, ne znam kako bih to drugacije rekao), mogu prebaviti broj na tele2 bla bla i ustediti brdo para svaki mjesec. cak je jeftnije zvati sa tele2 vip ili t-mobile, nego sa tih mreza svoju. a da ne pricam o pozivima na druge mreze.
shvacam tko je na pretplati, pa je vezan ugovorom ili ima neku obiteljsku/tvrtka tarifu, ali ljudi na bonovima, to nikad necu shvatiti.![]()
Bookmarks