Nazovi- sigurno si dobio
Vidi temu ispod.
Mogu ti i ja poslati da ti piše kao pošiljatelj t mobile.
Imaš na internetu stranicu s koje možeš za pošiljatelja napisati što hoćeš.
evo, citirat ću točno što piše:
"Your cellphone number won you 300 thousend Euro in the Bokia Italia Promo. To claim, email: winsnokia@live.com; Call +447092845329. Claim. Code:*****"
kod sam prikrio za svaki slučaj dok ne razjasnim o čemu se radi.
Možete mi pojasniti?
evo, još jedna identična poruka mi je stigla. A piše mi da je pošiljatelj "Nokia".
Nazovi- sigurno si dobio
Vidi temu ispod.
Mogu ti i ja poslati da ti piše kao pošiljatelj t mobile.
Imaš na internetu stranicu s koje možeš za pošiljatelja napisati što hoćeš.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
koje su to gluposti, majke ti. inače, nikad do sada nisam dobio takvo što na mobitel. i sad odjednom. evo, 3 poruke sam dobio.
pa tak ti i ja mogu poslat poruku da ti dodje od posiljatelja Franjo Tudjman ili Elvis. Al ti nebu palo na pamet vikat "Franjo je ziv !!!".
Izbrisi i ko da nikad nist nije bilo.
dobar grah daleko se čuje
mislim da toga više nema, bilo je ali eto sada više neeemaaa
malo sam proguglao i našao sam neku stranicu ovu link
ali nema croatia... čak sam prebacio (ručno upisao) +385 ali niš![]()
Seriously?
evo ti ja sam pronasao http://www.wadja.com kod registracije u ID sto napises tu ti piše koji je pošiljatelj kada posaljen na broj
samo sot ispod poruke pise wadja free sms
Poruku si dobio s UK 14-znamenkastog broja specifičnog za mobilni marketing. Ovo što si ti dobio je spam, ali ti brojevi se inače koriste za mobilno oglašavanje i sl. (u legalne svrhe, naravno).
Poruka je poslana preko usluge nekog resellera koji prodaje marketinškim agencijama ili zainteresiranim ljudima pakete sms poruka.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
I na koji način su došli do njegovog broja?
Meni svako malo dođe poruka od t-coma nešto tipa da mogu skidati po promotivnim cijenama igre slike melodijes wap porala, neznam točno, jer još prije nego dodjem do kraja poruke je obrišem![]()
a OK. to je trenutno. al sad sam si poslal SMS i uredno radi.
Valjda se to "trenutno" nece otegnuti? :O)
dobar grah daleko se čuje
U pravilu legalni korisnici ovog načina oglašavanja imaju bazu brojeva koju su skupili na neki način (možda si njihov korisnik, možda si sudjelovao u nekim igrama i automatski se pretplatio na buduće obavjesti i sl.). T-Mobile te ima u bazi jer si njihov korisnik, a sad nemoj me pitati detaljnije kako su baš došli do tebe, ima masu načina.
E sad nije sve ni tako sivo jer ako te T-mobile ima u bazi to ne znači da će svoju bazu davati nekome drugome da ti šalje spam, kao što banke ne djele brojeve računa itd. I meni Tele2 isto šalje takve poruke, al to se podrazumijeva jer sam njihov korisnik.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To ti je kad surfaš nepoćudnim stranicama![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam primio istu poruku kao i ovaj gogs... i neznam sto je to
Ljudi,ne vatajte se na takve gluposti. U danasnje vrijeme se nista ne dijeli,jer nicega ni nema,pa budite sigurni da vam nitko nece poklanjat novac,i to putem SMS poruka...
![]()
Bookmarks