Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 32 od 32
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    K800i
    Operater
    Tele2, T-mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Prophet1986 Pregledaj post
    Sa ovim se u potpunosti slažem. Iako je čovjek u naslovu threada naglasio da bi uzeo Canona - ja to poštujem, svatko ima pravo na svoje mišljenje...
    Da bi uzeo Canona ako nema ništa bolje. Pa ja sam posla namjerno onaj link da malo pogleda kolka je zbilja moć senzora pojedninog aparata i pitam zato autora teme kako to da ako ''samo Canonon valja'' je Nikon na prva 2 mista one liste? Nek mi malo to pojasni.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.621, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kao što sam već rekao, to je stvar osobnog izbora - ljudi izabiru ono što je njima najadekvatnije, ne mora to uvijek biti najbolje, ali njima to odgovara... a osim toga, ja smatram da se ne može sve pokazati testovima, jer će nekima možda bolje djelovati slike na Canonu, nekome na Nikonu, a možda se nađe netko kome je i Olympus nabolji...

evo primjer, kad sam ja kupio 450D, u isto vrijeme je moj frend kupio Olympus E-520 u double zoom kitu. on se dvoumio između Nikona, Sonyja, Canona i Olympusa da bi na kraju uzeo Olyja. zašto je to napravio? jer mu više odgovara, a čovjeka znam već dugo i znam da ne bi uletio u kupovinu bez imao istraživanja
    "Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    K800i
    Operater
    Tele2, T-mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma prophet sve mi je to jasno šta ti govoriš, ali nije mi jasno kako može slušat nekoga koje ima aparat sa greškom(inače on je reka da nema tu grešku, ali jednostavno je nemože sakrit) i koji je sada opet naručija aparat sa greškom.

1DMkIII:
    ''Issues about Mark III cameras were reported throughout the online photographer communities after the camera's retail launch. These relate to SERVO AF mode, to stripes within the picture, cursor navigation failure, and Err 99 messages. Canon investigated these issues, and many are believed to be resolved in firmware release 1.1.1, which was released in September 2007.

Most significant of the issues is the autofocus (AF) issue. However, under certain conditions (notably warm, bright, sunny days, conditions under which AF usually operates the best) photographer Rob Galbraith has reported poor AF performance. As of October 17, 2007, Canon technical representatives began stating the widely reported auto focus issue is suspected to be caused by an internal submirror assembly that requires replacement on most Cameras with serial numbers between 501001 and 546561. This correction has been made in production models dating to sometime shortly before the announcement of the fix.

As of August 2008, some reviewers have continued to note some level of remaining problems with AF both in in the EOS-1D Mark III and EOS-1Ds Mark III even after the hardware and firmware fixes noted by Canon.''

5DMkII:
    ''Many early buyers of the camera have reported dots of black pixels appearing in high contrast situations. Canon has been notified but has yet to address this issue.[5] Canon has officially acknowledged that there is an issue with black dots and vertical banding noise in certain circumstances. It is hoped that the issue can be resolved by a firmware update.''

Mislim da ovo govori sve o Canonu kao marki jel proizvest aparat od 30929kn i 18599kn sa greškom može samo Canon.

BTW, cjenjeni autor teme mi je pošto vjerojatno nema nikakvih čvrstih argumenata posla ovu PP:''Lol,prajo i jukica rasturaju :-),a ti sigurno imas 20 godina,ma lol si!!''
    Ja njemu kažem da ako su mu njih 2 već prijetelji nek mu onda srede popust pri kupnji Canona jel kolko mi je poznato neko sa tijelom iz 1D srije i sa tolko L objektiva to može.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC HD2, Nokia 6700
    Operater
    Tele2, T-Mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.621
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    razumijem sve to, i znam za te greške ali eto greške se događaju. tko je bez grijeha neka baci kamen prvi... osobno mislim da kad bi neki proizvođač izdao aparat "savršenih" performansi, onda ne bi baš imalo smisla raditi novi model jer "savršeno" je malo teško nadmašiti, zar ne?

mislim da smo otišli malo previše u off pa predlažem da moderatori zaključaju ovu temu i prebace postove nevezane uz ovu tematiku u novu temu... čisto da bi se održao nekakav red na forumu
    "Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    K800i
    Operater
    Tele2, T-mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Prophet1986 Pregledaj post
    razumijem sve to, i znam za te greške ali eto greške se događaju. tko je bez grijeha neka baci kamen prvi... osobno mislim da kad bi neki proizvođač izdao aparat "savršenih" performansi, onda ne bi baš imalo smisla raditi novi model jer "savršeno" je malo teško nadmašiti, zar ne?
    Ne govorim o savršenom aparatu, nego o aparatu koji je ispravan, a to ovi Canoni nisu. Ja nisam čuja za ijednog drugog proizvođača sa takvim gafovima. Da ne pričam o Canonu 70-200 2,8 L koji se prije par godina uredno prodava iako je ima crnu točku koja se nije mogla uklonit.

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    Eronet
    Godina
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da ja ponudim alternativu. U Austriji kupiš Pentax K200D sa 18-55 i 50-200 objektivima za 549 EUR (Mediamarkt). Ako još odradiš povrat poreza, smanjuješ cijenu na nekih 460-470 EUR, što bi se uklapalo u tvoj budžet. Na istom mjestu kupiš SanDisk Ultra II 4 GB karticu (komada 2) za ukupno 28 EUR i eto ga, već si spreman za prve izazove fotografije. Ostaje ti da kupiš baterije (topla preporuka za Sanyo Eneloop cca 20 EUR sa punjačem) i eventualno stativ.

Posjedujem taj aparat i mogu ti reću da je fantastičan, pogotovu za nekoga ko tek počinje ozbiljnije ulaziti u svijet fotografije. U klasi je Canona 450D, a dodatni objektivi su ipak puno povoljniji, i uz to ima stabilizaciju slike u tijelu aparata, te ne moraš kupovati objektive sa IS-om koji opet puno koštaju.
    Imperare sibi maximum imperium est.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    K800i
    Operater
    Tele2, T-mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Lava

Kako ti nije jasno da valja samo Kenjon?

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. televizor do 6000 kn-a
    By the man in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 43
    Posljednji post: 04-12-2017, 23:05
  2. Koji hladnjak na AMD 6000?
    By VuKi in forum Stolna računala
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 06-08-2008, 21:57
  3. Konfiguracija od 6000-7000 kn