Je li itko riješio problem u vezi crpljenja baterije procesima koje generira GarminXT ( cardrunner.dll i sl. ) ?
Naime forumi su prepuni žalbi na "žeđ" nove 5-ice ...
Ubijanje procesa tas managerima ne koristi jer se sami ponovno aktiviraju...
Je li itko riješio problem u vezi crpljenja baterije procesima koje generira GarminXT ( cardrunner.dll i sl. ) ?
Naime forumi su prepuni žalbi na "žeđ" nove 5-ice ...
Ubijanje procesa tas managerima ne koristi jer se sami ponovno aktiviraju...
hmmm.... hvala na brzom odgovoru , Ico, forum je stvarno aktivan , to mi se jako sviđa :-)
čudi me da nisi upoznat sa misterioznim pražnjenjima baterije od strane petice jer se čak i u ovom treadu spominje :
( http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=1067 )
i još ih ima puno po netu.
Kažu da je 5ica brža od 4orke, to je vjerojatno i zato što postoje procesi koji su stalno aktivni pa se s vremena na vrijeme "prijavljuju satelitima" zbog toga navodno i puno brže troše bateriju , a teško ih je potpuno ubiti jer se reaktiviraju.
evo npr. jedno rješenje:
" izbrisi file cardrunner.dll slobodno...
i skini jbaktaskman i uvijek kad upalis garmin ti se pokrece proces 'tsrautostart.exe' kad ugasis garmin odmah ubij taj proces i baterija bi ti trebala bit ok.. "
ali em je malo glupo nakon svake navigacije ubijati procese, em je slabo korisno jer se procesi regeneriraju...
možda bi trebao testirati sa Energy Profilerom , ali se ne usudim jer na E66 je baterija ionako slaba točka![]()
Imam jedan cudan problem , znaci karte normalno otkljucane , slo i hr preko map sourca dodane od adrie r 2.2 a dio sjeverne italye sta mi treba od city navigatora nt 2009. I sad kad udjem u garmin(ova najzadnja verzija 5.020) pa Kamo , pa adrese , i sad za upisat grad gdje treba ako recimo san u map source doda samo regiju milan onda normalno pronadjer grad ulicu.A ako san recimo oznacia vise regija prakticki cili sjevrni dio , onda nesto pravi problem i ne radi mi , kad udjem tamo Kamo , pa za upisat koji trazim grad ulicu , napise mi da nije nista pronadjerno , dok ulice ispise u neki glupastim brojevima samo..Zna li ko razlog zasto se to dogada da nemoze pretrazit gradove ako dodam vise regija od italije , dok recimo sa jednom regijom radi sve bez problema![]()
Bookmarks