Imam Garmin 250 i pokusavam mu ubaciti adriaroute 2.2. Uspio sam al je radilo u demo mode-u.
Napravio sam sve zivo, updateao software, otkljucao karte (par puta) i jos mali milijon stvari, al nikak da radi u normalnom modu.
Onda sam maknuo adriu pa je sad opet ok sa standardnim kartama, al kad pokusam prebaciti nove karte (opet adriu) i dalje javlja slijedece:
http://img384.imageshack.us/img384/5759/demobh5.jpg
Zasto je uredaj u demo modu i kak da to vratim u normalu, ak je ikad bio u normali? Nisam prebacivao karte prije.
U MapSource-u mi normalno javlja da je karta otkljucana, kad spojim gps u garmin folderu nemam demo foledera ni fileova..
EDIT:
nakon 2 dana mucenja ubacio isto to s mapsourceom 6.13.5 i vec kod prebacivanja ne javlja vise demo mode, karte na uredaju rade normalno.
ona novija verzija 6.14.1 mi je stalno u tom demo modu.
ak se ko susretne s ovim problemom nece ni znati koliko sam mu muke ustedio![]()
Zadnji uredio Pacman : 31-12-2008 u 15:03
Po vama je li bolje ubacivati manji broj karata ili moze pola EU bez problema...da li program steka ako je *.img prevelik? Iskustva iko?
Jel tebi problem pročitati tutorial?
ali sve postove u tutorialu... a ne napreskokce...
slika iz provg posta tutoriala...
stvarno nije problem čitati!
@Dnakobananko: Ja sam isprobao kartu čitave europe + AdriaRoute + SCG Route staviti na mobitel i sve je radilo...
Ali ako ti netreba karta čitave europe, onda si odaberi samo zamlje koje ti trebaju... imat ćeš više prostora za muziku, slike, filmove...![]()
Daj ne ljuti se čovječe, ne kužim se najbolje u kompjuter i nisam znao da je key generator nešto što treba prvo skinuti s interneta (sad sam to obavio) i čitam tutorial ali pola ne razumijem i zato pitam, ******, možda bi i tebi bilo tako u mojoj struci, zato sorry još jednom ako ti dižem živac, ali nije bilo zlonamjernohttp://cafe.mobil.hr/images/icons/icon12.gif
Danas sam isao malo testirati taj Garmin i moram priznati da bas i nisam odusevljen...Uzasno kasni!Npr. ja sam na Maksimirskoj vec skrenuo desno i presao dobrih 500 m i on mi jos uvijek pokazuje da sam na Maksimirskoj. Pa se izgubi, pa odjednom promjeni smijer ili se uopce ne krece a ja vozim..Ima li tu kakvog rjesenja? Imam Nokiju E71 i 5.0.20 verziju. Prije sam koristio Nokia Maps i bio je puno precizniji (iako karta nije toliko detaljna i nema toliko opcija kao Garmin)
Bookmarks