Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 26 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 151 do 175 od 630
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.297
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.297, Nivo: 23
    Bodovi: 9.297, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gdje si ga našao u T-mobileu? Jel stigla nova pošljka?

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    HTC Desire & Samsung J700
    Operater
    VIP & TELE2
    Bodovi
    4.440
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.440, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čisto slučajno sam došao do štanda u King Crossu. I voila. Imali su još 4 komada. Al to je bilo 21. tak da neznam dal ih ima još u prodaji.

Nego jel ima ko ntorch program za da ledica svijetli? Instalirao sam barem 5 verzija i nakon što sam pokrenuo instalaciju javilo mi je da je "podtvda istekla"?

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto kupio sam pred 4 dana e66 u tmobile centru u rijeci...i odusevljen sam njome. Imao sam do sad 6630 i navikunt sam na symbian i sve mogućnosti doticnog. Kvaliteta izrade vrhunska, slide je odlican(ovoga sam se najvise pribojavao, nisam pretjerani fan slide mobitela), kamera je ok, ali ima previse suma kad se slika u tamnom...iako se taj sum na samoj slici ne vidi. Neznam jel ovo do softwarea, ili nes ne stima?!
    baterija...ko i dosta ljudi ovdje koliko sam na brzinu vidio baterija je katastrofa
    imam ju 4 dana i sad preko noci ide na 5 punjenje...koje ce kako je do sad praksa bila trajat tehnicki niti 1 dan, s tim da se ipak dosta radi sa njom(masa aplikacija je instalirana u ova 4 dana, a i povremeno se poigram sa gpsom), ali i na 6630 sam podosta prckao pa je trajala bar 2 dana

neznam jel bi ga dao na servis radi te baterije, ili da se jednostavno pomirim s tim?

p.s.torch koji sam nasao da radi je ntorch lite...vidio sam da je netko pitao.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    N8310, iPhone 5S
    Operater
    t-moBajL
    Bodovi
    11.431
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.431, Nivo: 25
    Bodovi: 11.431, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakle, treba pricekati da nokia malo sredi baterije ili da izbaci E66i....
    Meni na E51 nakon godinu dana koristenja, baterija drzi 5-6 dana, s tim da je fon pun aplikacija i dosta toga radi u pozadini,,,
    RoBee

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Operater
    VIP & TELE2
    Bodovi
    4.440
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mogu samo reći jedno, baterija na E66 je teško sranje. Katastrofa. NAdam se da će izbaciti čim prije i verziju pa da im hebem sve po spisku. Preko noći sam punio i u 11h sam skinuo mob sa punjača. Nit sam zvao, nit sam prčkao po njemu a do 3 sata već su se dvije crtice potrošile.

Skinuo sam si handytaskma trial pokrenuo ga i jedino što je bilo aktivno i otvoreno je bio imenik i alati. Pa što oni tako puno troše?!

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2006
    Operater
    Charlesjak
    Bodovi
    11.934
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.934, Nivo: 26
    Bodovi: 11.934, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ništa ljudi, sad masovno reklamirajmo e66 pa nek nešto učine u vezi toga! Ili nek daju neko racionalno objašnjenje takvoj neracionalnoj potrošnji!

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    jako stari 3510..šta ćeš.
    Operater
    VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možda update firmwarea pomogne?
    http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=13

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo da vam javim problem vezan za tipkovnicu ipak je njihova greška,danas ostavio uređaj u servisu i zamjenit ce taj dio tipkovnice

tako ako netko ima ovakvu pojavu
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
    evo imam jedno pitanje za nekog od vlasnika e66,nisam to prije primjetio i neznam dali je to normalno,pa ako neko može potvrditi da ne idem bezveze u servis.
    Znaci slide je vrhunski tu nema sumnje no kad je otvoren primjetio sam da mi ljeva gornja tipka ... ima čudan zvuk (zvuk tipkovnice je iskljucen) kao da skripi plastika kad ju stisnem,dok kad je zatvoren ne cuje se tako jako cak i niti primjeti (dojam mi ostavlja ko da ta cijela strana gornjeg djela ljevog slide-a ima lufta pa proizvodi takav zvuk).Sad znam da slide nemože biti 100% savrsen ali cisto me zanima dali vas primjerak (ko ga ima) ima takav zvuk ko da malo skripi plastika i dali je to možda zato da ima malo lufta jer nesmeta me to toliko koliko mi ostavlja dojam ko da ce izgubiti taj dobar dojam slide-a s vremenom

tako da kolege @krx i @axl pravac servis
    Zadnji uredio Hoc : 29-12-2008 u 19:46
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uskoro bi trebao dobiti taj mobitel pa imam pitanje. Ako haknem mobitel mogu onda svaku aplikaciju bez potpisivanje instalirati? Ako bih želio vratiti stari software a nemogu updejtani na novi jer se može nekako reinstalirati software da bude sve isto samo da nije hackan?
    Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.483
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.483, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad ce mi masu ljudi napisat da ser*n, ali meni baterija traje punih 5 dana (punija san ga na badju vecer a iman jos 2 crtice baterije dok ovo pisen). Niti san ga postavija na GSM, niti ga gasin nocu, (dakle na tvornicikim je postavkama) a mogu rec da ga stvano dosta koristin - posla san pristojan broj poruka a bogme i pricalo se, tako da ja stvarno neznan o cemu vi ljudi pricate. Ili san ja ima super sricu, ili ste vi nakrcali mob kojekakvim programima s neta koji trose brdo stuje. Baterija je, barem na ovom mom predobra. Da mi stoji samo u stand-by, trajala bi 10 dana garant. Inace, mob je kupljen u VIP-a, ako to igra ikakvu ulogu.
    Zadnji uredio beg : 29-12-2008 u 19:48

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ZOX Pregledaj post
    Možda update firmwarea pomogne?
    ne zelim na ovaj najnoviji firmware stavit jer sam citao da se jos neda haknut...a radije cu ga punit svaki dan, nego placat za alikacije/igre.

vjerovatno cu promjenit misljenje kad jedan dan ostanem na cesti sa praznim mobom, ali zasad se drzim ovoga

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Operater
    VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao medvid Pregledaj post
    ne zelim na ovaj najnoviji firmware stavit jer sam citao da se jos neda haknut...a radije cu ga punit svaki dan, nego placat za alikacije/igre.

vjerovatno cu promjenit misljenje kad jedan dan ostanem na cesti sa praznim mobom, ali zasad se drzim ovoga

Hahahah znam

Ja isto cekam neku soluciju za novi firmware, ali nitko nista. Dotada..drzim se starog.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    E66
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Problemi s RealPlayer-om na E66

Znači kako i sam naslov govori imam malih problema.
    Koristim Nokiu E66(nedavno je kupljena) i tijekom pregledavanja videa mi jednostavno šteka,tj.ne šteka telefon nego video.
    Nisam uspio naći novu verziju na internetu,možda je to problem.??
    Inačica s60,31,03,01 A6
    Molio bih pomoć oko rješavanja ovog problema.
    Znači svaki video šteka tijekom pregledavanja.
    Hvala na pomoći.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    TyTN II, V8
    Operater
    Tele2, VIP
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo da vam javim problem vezan za tipkovnicu ipak je njihova greška,danas ostavio uređaj u servisu i zamjenit ce taj dio tipkovnice

tako ako netko ima ovakvu pojavu

tako da kolege @krx i @axl pravac servis
    Nema druge... poslije novog ljeta šaljem...

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    E66
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ima još neko problema s RealPlayer-om osim mene???????

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja konkretno nemam...probao sam sa filmicima koje sam sam snimio, par sam prebacio sa kompa i sve normalno vrti.

p.s.mali update, evo nakon 9-tog punjenja baterija mi sad traje dan i pol i jos ima 2 crtice...mozda se bude stabiliziralo na 2 dana nakon jos par punjenja

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sipe Pregledaj post
    Uskoro bi trebao dobiti taj mobitel pa imam pitanje. Ako haknem mobitel mogu onda svaku aplikaciju bez potpisivanje instalirati? Ako bih želio vratiti stari software a nemogu updejtani na novi jer se može nekako reinstalirati software da bude sve isto samo da nije hackan?
    Itko?
    .........
    Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sipe Pregledaj post
    Uskoro bi trebao dobiti taj mobitel pa imam pitanje. Ako haknem mobitel mogu onda svaku aplikaciju bez potpisivanje instalirati?
    Da.

Ako bih želio vratiti stari software a nemogu updejtani na novi jer se može nekako reinstalirati software da bude sve isto samo da nije hackan?
    Radiš obrnuti postupak od hakiranja.. Ili napraviš reset telefona.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SONY XPERIA M2
    Operater
    Tomato
    Godina
    55
    Bodovi
    9.869
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.869, Nivo: 23
    Bodovi: 9.869, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo imam jedno pitanje za nekog od vlasnika e66,nisam to prije primjetio i neznam dali je to normalno,pa ako neko može potvrditi da ne idem bezveze u servis.
    Znaci slide je vrhunski tu nema sumnje no kad je otvoren primjetio sam da mi ljeva gornja tipka ... ima čudan zvuk (zvuk tipkovnice je iskljucen) kao da skripi plastika kad ju stisnem,dok kad je zatvoren ne cuje se tako jako cak i niti primjeti (dojam mi ostavlja ko da ta cijela strana gornjeg djela ljevog slide-a ima lufta pa proizvodi takav zvuk).Sad znam da slide nemože biti 100% savrsen ali cisto me zanima dali vas primjerak (ko ga ima) ima takav zvuk ko da malo skripi plastika i dali je to možda zato da ima malo lufta jer nesmeta me to toliko koliko mi ostavlja dojam ko da ce izgubiti taj dobar dojam slide-a s vremenom

Kod mene također krcka slide, jače lijeva strana, imam osjećaj da krcka i kad koristim navigacijsku tipku. Do sada nisam koristio slide tako da ne mogu biti objektivan. Molio bih za savjete/iskustva s Mobisovim servisom, da li je bolje odnijeti mob u T-centar da ga oni šalju u servis ili direktno slati u servis? Mob je kupljen u T-centru u Vinkovcima a ja sam iz Đakova, da li mob mogu reklamirati za servis u bilo kojem T-centru ili moram u onom u kojem je kupljen? Koliko se orjentacijski čeka na povratak moba sa servisa? Pričekat ću da vidim kako će riješiti Hoc-ov slučaj te uz iskustva ostalih forumaša s Mobisom odlučiti šta i kako dalje
    Slavonac

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi, evo i mene zainteresirao ovaj smart. Djeluje dosta robusno. Danas sam u VIP centru isprobavao N78 i ovaj i naravno da je E66 ostavio jako dobar dojam na mene.

Recite mi ima li ova Nokia normalan sat u sleep modeu ili se ekran totalno zacrni nakon 1 ili 2 minute?
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.483
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekran se skroz ugasi, ali bez otkljucavanja tipkovnice mozes pritiskom na bilo koju tipku vidit koliko je sati jer se tada upali ogroman sat na displeyu i odmah se opet ekran ugasi cim pustus pritisnutu tipku. Po meni vrhunska stvar, a stedi i energiju.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2008
    Bodovi
    4.009
    Nivo
    14
    Bodovi: 4.009, Nivo: 14
    Bodovi: 4.009, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slavonac Pregledaj post
    Kod mene također krcka slide, jače lijeva strana, imam osjećaj da krcka i kad koristim navigacijsku tipku. Do sada nisam koristio slide tako da ne mogu biti objektivan. Molio bih za savjete/iskustva s Mobisovim servisom, da li je bolje odnijeti mob u T-centar da ga oni šalju u servis ili direktno slati u servis? Mob je kupljen u T-centru u Vinkovcima a ja sam iz Đakova, da li mob mogu reklamirati za servis u bilo kojem T-centru ili moram u onom u kojem je kupljen? Koliko se orjentacijski čeka na povratak moba sa servisa? Pričekat ću da vidim kako će riješiti Hoc-ov slučaj te uz iskustva ostalih forumaša s Mobisom odlučiti šta i kako dalje
    hmm..ista stvar kod mene .. desna strana skoro ništa, a lijeva da, ali mislim da to već prelazi u "cjepidlačenje" :-)
    obzirom da nas ima više s tim simptomom.. valjda je to onda normalno ?

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slavonac Pregledaj post
    evo da vam svima javim ko ima moj problem.
    mobitel ostavljen u servisu ovaj ponedeljak u 12.30h i bio je gotov odamh isti dan u 17.00h pošto nisam vise stigo po njega tek sam danas ga ujutro podignuo.Odmah moram reci veliku pohvalu deckim u servisu jer stvarno im je stalo do korisnika,promjenjena mi je cijela gornja starana (jer su mi pocele krckati skoro cijela ljeva strana,pocevsi od ljeve tipke pa do tipke za javljanje pa do tipke za ljevo,kratko receno cijela ljeva strana je bilu u ku..u) stavljen je novi softer (po njegovim rjecima novi),sve u svemu sad sam jako zadovoljan.
    Po mom misljenu najbolje je odmah ravno na servis jer sam i ja mislio ostavit u Jastrebarskom u t-centru ali kad sam se sjetio da to moraju onda poslat pa dok se to vrati ode 15 dana pa i vise ovako je to sve bilo gotovo isti dan,ali ako nemate druge mogucnosti najbolje je odnjeti u najbliže t-mobile centar tj.gdje je kupljen aparat

-no ima jedna mala zanimljivost,taj ponedeljak je bio jako hladan,jos sam ujutro nesto moro na terenu obavit,i izvadim ga ja iz futrole i vidi sodome i gomore tipkovnica vise nije skripila,osto sam zbunjen i nisam mogo vjerovat (a jos pogotov to sto sam ga taj dan mislio nosti na servis) i kad sam kasnije sjeo u automobil i doso u servis opet se vratilo na staro (s time da je u automobilu bilo negdje ugodnih 20) pa sam prepostavio da je najvejrovatnije greška negdje u izradi jer je ocigledno kad sam bio vani stisnuo se materijal dok kad je na toplom mobitel ocigledno se rasiri,to mi je jedino logicno objasnjenje ove pojave i da je ocigledno kod Nokije neka velika greska u tom djelu tipkovnice
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Operater
    VIP & TELE2
    Bodovi
    4.440
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel ima ko problema sa zadnjim poklopcem? Mislim, ima mi malo lufta na desnoj strani.

@ Beg: ajd napiši koju verziju softvera i bateriju imaš.

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Operater
    VIP
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kod mene zadnji poklopac nema ni milimetra lufta. Slide kad je i otvoren i zatvoren ima malo, ali to me ne smeta, ovo mi je prvi slide mob, i ovaj je sasvim kvalitetno napravljen po meni.

+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 26 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [E51] kratki review, pitanja u vezi mobitela
    By zaja in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 286
    Posljednji post: 21-06-2011, 15:52
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39