Prikazujem rezultate 1 do 25 od 630

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo imam jedno pitanje za nekog od vlasnika e66,nisam to prije primjetio i neznam dali je to normalno,pa ako neko može potvrditi da ne idem bezveze u servis.
    Znaci slide je vrhunski tu nema sumnje no kad je otvoren primjetio sam da mi ljeva gornja tipka ... ima čudan zvuk (zvuk tipkovnice je iskljucen) kao da skripi plastika kad ju stisnem,dok kad je zatvoren ne cuje se tako jako cak i niti primjeti (dojam mi ostavlja ko da ta cijela strana gornjeg djela ljevog slide-a ima lufta pa proizvodi takav zvuk).Sad znam da slide nemože biti 100% savrsen ali cisto me zanima dali vas primjerak (ko ga ima) ima takav zvuk ko da malo skripi plastika i dali je to možda zato da ima malo lufta jer nesmeta me to toliko koliko mi ostavlja dojam ko da ce izgubiti taj dobar dojam slide-a s vremenom
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    TyTN II, V8
    Operater
    Tele2, VIP
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ista stvar i kod mene...

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    HTC Wildfire , E66
    Operater
    Vip
    Bodovi
    4.192
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.192, Nivo: 15
    Bodovi: 4.192, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja nemam tih problema sa zvuko koji proizvodi slajd.....
    Informacije radi... baterija mi za crticu bolje drzi nego prethodnih tjedana.... možda joj treba vremena???

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako...danas sam dobio e66 i mobitel mi se cini super kolko sam ga stigo isprobat , odmah sam instaliro garmin i instalacija je prosla bez problema ali svaku put kad upalim garmin trazi da ukljucim bluetooth da se spoji na gps a ako odaberem ne onda ostane samo sa iskljucenim gps om a ako ukljucim bluetooth onda trazi gps uredjaj preko njega...

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    Vip
    Bodovi
    4.457
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.457, Nivo: 15
    Bodovi: 4.457, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
    evo imam jedno pitanje za nekog od vlasnika e66,nisam to prije primjetio i neznam dali je to normalno,pa ako neko može potvrditi da ne idem bezveze u servis.
    Znaci slide je vrhunski tu nema sumnje no kad je otvoren primjetio sam da mi ljeva gornja tipka ... ima čudan zvuk (zvuk tipkovnice je iskljucen) kao da skripi plastika kad ju stisnem,dok kad je zatvoren ne cuje se tako jako cak i niti primjeti (dojam mi ostavlja ko da ta cijela strana gornjeg djela ljevog slide-a ima lufta pa proizvodi takav zvuk).Sad znam da slide nemože biti 100% savrsen ali cisto me zanima dali vas primjerak (ko ga ima) ima takav zvuk ko da malo skripi plastika i dali je to možda zato da ima malo lufta jer nesmeta me to toliko koliko mi ostavlja dojam ko da ce izgubiti taj dobar dojam slide-a s vremenom

meni je isto tako, ali na desnoj strani

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    TyTN II, V8
    Operater
    Tele2, VIP
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde netko iz ZG neka odnese u Mobis pa da vidimo jel se da riješit...

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    SONY XPERIA M2
    Operater
    Tomato
    Godina
    55
    Bodovi
    9.869
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.869, Nivo: 23
    Bodovi: 9.869, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post

Kod mene također krcka slide, jače lijeva strana, imam osjećaj da krcka i kad koristim navigacijsku tipku. Do sada nisam koristio slide tako da ne mogu biti objektivan. Molio bih za savjete/iskustva s Mobisovim servisom, da li je bolje odnijeti mob u T-centar da ga oni šalju u servis ili direktno slati u servis? Mob je kupljen u T-centru u Vinkovcima a ja sam iz Đakova, da li mob mogu reklamirati za servis u bilo kojem T-centru ili moram u onom u kojem je kupljen? Koliko se orjentacijski čeka na povratak moba sa servisa? Pričekat ću da vidim kako će riješiti Hoc-ov slučaj te uz iskustva ostalih forumaša s Mobisom odlučiti šta i kako dalje

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2008
    Bodovi
    4.009
    Nivo
    14
    Bodovi: 4.009, Nivo: 14
    Bodovi: 4.009, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slavonac Pregledaj post
    Kod mene također krcka slide, jače lijeva strana, imam osjećaj da krcka i kad koristim navigacijsku tipku. Do sada nisam koristio slide tako da ne mogu biti objektivan. Molio bih za savjete/iskustva s Mobisovim servisom, da li je bolje odnijeti mob u T-centar da ga oni šalju u servis ili direktno slati u servis? Mob je kupljen u T-centru u Vinkovcima a ja sam iz Đakova, da li mob mogu reklamirati za servis u bilo kojem T-centru ili moram u onom u kojem je kupljen? Koliko se orjentacijski čeka na povratak moba sa servisa? Pričekat ću da vidim kako će riješiti Hoc-ov slučaj te uz iskustva ostalih forumaša s Mobisom odlučiti šta i kako dalje
    hmm..ista stvar kod mene .. desna strana skoro ništa, a lijeva da, ali mislim da to već prelazi u "cjepidlačenje" :-)
    obzirom da nas ima više s tim simptomom.. valjda je to onda normalno ?

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slavonac Pregledaj post
    evo da vam svima javim ko ima moj problem.
    mobitel ostavljen u servisu ovaj ponedeljak u 12.30h i bio je gotov odamh isti dan u 17.00h pošto nisam vise stigo po njega tek sam danas ga ujutro podignuo.Odmah moram reci veliku pohvalu deckim u servisu jer stvarno im je stalo do korisnika,promjenjena mi je cijela gornja starana (jer su mi pocele krckati skoro cijela ljeva strana,pocevsi od ljeve tipke pa do tipke za javljanje pa do tipke za ljevo,kratko receno cijela ljeva strana je bilu u ku..u) stavljen je novi softer (po njegovim rjecima novi),sve u svemu sad sam jako zadovoljan.
    Po mom misljenu najbolje je odmah ravno na servis jer sam i ja mislio ostavit u Jastrebarskom u t-centru ali kad sam se sjetio da to moraju onda poslat pa dok se to vrati ode 15 dana pa i vise ovako je to sve bilo gotovo isti dan,ali ako nemate druge mogucnosti najbolje je odnjeti u najbliže t-mobile centar tj.gdje je kupljen aparat

-no ima jedna mala zanimljivost,taj ponedeljak je bio jako hladan,jos sam ujutro nesto moro na terenu obavit,i izvadim ga ja iz futrole i vidi sodome i gomore tipkovnica vise nije skripila,osto sam zbunjen i nisam mogo vjerovat (a jos pogotov to sto sam ga taj dan mislio nosti na servis) i kad sam kasnije sjeo u automobil i doso u servis opet se vratilo na staro (s time da je u automobilu bilo negdje ugodnih 20) pa sam prepostavio da je najvejrovatnije greška negdje u izradi jer je ocigledno kad sam bio vani stisnuo se materijal dok kad je na toplom mobitel ocigledno se rasiri,to mi je jedino logicno objasnjenje ove pojave i da je ocigledno kod Nokije neka velika greska u tom djelu tipkovnice
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Slične teme

1. [E51] kratki review, pitanja u vezi mobitela
    By zaja in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 286
    Posljednji post: 21-06-2011, 15:52
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  3. Odgovora: 62
    Posljednji post: 24-02-2009, 17:05
  4. P520-Par pitanja u vezi mobitela