slike sa mobilnog sveta....
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s...sson/W302i/1/1
mora imati,ako ima w200 onda ima i taj![]()
slike sa mobilnog sveta....
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s...sson/W302i/1/1
----------Sony Ericsson----------
Mislite da će ga neki od naših operatera dati kao paket?
U Srbiji ga ima u ponudi kod Vip-a.
Čini mi se da je cena realna.
1e=86 dinara
W302-Vip Srbija
Lijep i jeftin mobitel. Solidan walkman, po specifikacijama nije loš.
nasljednik odlicnog modela W200.ovaj bi trebao biti jos uspjesniji.
evo u vipa 500 kn, vodafone jeli to znači da ima one ružne teme
Nije 500 nego 491...ipak ostane za kavuŠalu na stranu, izgleda da su ipak one ružne ikone ali za korisnike vipa a za jeftine pare mislim da je opet ok...
ljudi jel se na ovom aparatu ne mogu mjenjati teme skinute sa neta ili ja ne znam??
Nemogu se stavljati nove teme, isto kao na S302...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ja ne kužim koje su sad to fore da su počeli izbacivati na ovakvim modelima te temeIma li ko kakav odgovor zašto?
To je Sagem platforma, a zasto ne podrzava teme neznam... Jednostavno su izbacili tu opciju u Sagemovim modelima...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
ma prvo sam se razocarao sto se u porukama ne moze smanjiti font slova,sad i ovo sa temama...sve u svemu katastrofa.mislio sam super aparat za male novce al sad vidim da ne vrijedi ni toliko.
To sam i ja skužio prekasno s temama... još sam imao w810 i to BIJELI i mislio pošto je "zastario" idem ga prodati(i prodao) pa nadomjestiti s s/w 302 pošto su noviji ali na kraju mi ipak nisu bolji od w810![]()
I meni se posvideo kad je izasao, skoro da sam hteo da prodam moj i da kupim ovaj, ali sad vidim da je sranje tel.
Kakav je zvučnik u usporedbi sa w580,s500
telefon je ok, super zgleda, uzeo sam ga za 91kn prek preplate.
iznenadjen sam kamerom. dobro joj je poštelan fokus. može se cak i tekst jasno vidjeti.
baterija odlicna-cak je jaca od N96
-slušalice bezveze, kad stavim svoje in ear-ful bolje.
-jedina zamjerka je to što je lagan i sitan.nikako se ne mogu naviknuti poslije svakodnevnog furanja nokije serije N tipa N93/N96 i sl.
-nemogucnost usnimavanja i stavljanja thema!!
-ne znaš što je gore.. ili nokija prije par god, kad je nudila samo cd, ili w302 koji nudi samo USB!!
-jel netko zna na koji nacin mogu usnimiti temu, a da to ne bude putem wapa, s obzirom da w302 ne podržava SE PC SUite?
Spojiš ga na kabl, i staviš na način "transfer mode" ("prijenos datoteka").
ima tri moda. 1. phone mode, 2. pictbridge, 3.mass strage. kako da prebacim themu i kako ju instalirati?
probao sam prebaciti i usnimiti je u mobitelu, nije htjelo.
Trebas odabrati mass storage.
dobro to znam.. pročitaj pitanje koje sam postavio. kako se theme usnimavaju? očito je da w302 ne podržava format .thm !!
Pa ne, ne podrzava. SAGEM/NEPTUNE platforma.
Vec vise puta receno, recimo ovdje (inace ista ova tema, samo 10-tak postova iznad, ne znam kako nisi vidio).![]()
Gle, probaj ako ništa drugo staviti teme od S302 na mobitel i probati hoće li raditi. Ako neće, onda ti ne preostaje ništa drugo nego novi mobitel.
pokusao sam..ne prihvaca standardan format za SE theme. nije bed, mislio sam da netko zna nekakvu fintu.. ok. sažem platforma..jel ima za sažem skinuti theme? bas cu malo proguglat.
Bookmarks