ok... hvala na svemu...
ok... hvala na svemu...
# Install the flasher in a directory convenient to you
# Run LGDMP
# Click on Select Port
# Select the cell shown and click Connect
# Then choose the three files
# Code or muse goes on MODEM
On # MEDIA MEDIA
# Module on MODULE
# Image Folder put the folder that contains the firmware concerned (it is saved in the backup NV)
# Then click on START
# Confirm the various options
# So many times you'll see the accounts down (picture below) - lets do everything to flasher without pressing any button
*Work on MODEM
*On the Media
* and then MODULE
*at the end get a nice "Download Completed"!
Congratulations ... you just updated your cellphone!
EDIT: Ovo je na vlastitu odgovornost,ako netko nezna šta treba radit,onda bolje da se ne upušta u to,da nebi dovelo do lošeg rezultata po vaš telefon.....
Kakve su nuspojave flashiranja?
Negdje sam procitao da nemozes vise nikako otkljucati mob ako flashas firm, istina?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
odnio sam mob u tele 2 sa garancijom i zamjenili su mi maticnu plocu...
problem:
naime ubacio sam temu preko onoga gore i sve je ostalo isto osim što sam na početnom zaslonu izgubio one menu tipke na dnu...
ako ima netko nekakvu ideju kako to vratiti ili da mi da originalni shortCut i orig. temu bg3 bio bih mu jako zahvalan
hvala
e da i Sretan Božić!![]()
riješeno hvala svima svejedno a ovdje imate sav backup fileove
http://rs286.rapidshare.com/files/81...are_Backup.rar
Pozdrav svima
ja sam ovdje novi,(ako niste primjetili)..vlasnik sam Viewty-a godinu dana i tek sam prije dva tjedna ćuo i vidio za teme menager...na youtube,instalacija mi se ćinila jako komplicirana,s obzirom da nisam stručnjak za mobitele a ni za kompjutere...drugom rijeći laik sam...ipak sam se upustio u instalaciju na vlastiti rizik..nisam ni radio backup ni ništa,držao sam se uputa i uspio... slažem se da je teme manager super stvar,ali imam jedno pitanje za one iskusnije...primjećujem da mi kod nekih teme,npr. i3d i iSlide mob uspori,tj teme kao da su usporene...imam oko 55 tema,koje sam skinuo skupa s teme managerom,sve rade super ,osim ove dvije...ako netko zna ..molim da mi objasni uzrok...pozdrav
Evo za sve one koji bi htjeli teme za Viewty,a neznaju gdje tražiti....
ovo je pack od 100 tema i teme managerom 3.2(zadnja verzija)
provjereno bez virusa...uživajte: thumbup:
http://rapidshare.com/files/111855414/Themes.rar.html
Imam sličan problem kao dbrdaric .
Samo kaj moj fon radi .
Pri backupu sam primil mob i prekinul prijenos ,
sad više nemogu učitat filove sa efs media builderom,
jedino mi nudi write toto foldera, ali baš i nije neka opcije pošto nije kompletan :-))
Jel ima gdje za skinut taj toto folder jel to isi đavo ko i Version_10a_Clean_Firmware_Backup ?????
NAKON FLASHIRANJA FON VIŠE NE RADI MOLIM UPOMOĆ !?
javlja unvailable otp block.
Zadnji uredio telefonist : 03-03-2009 u 20:02
KUPILA SAM DANAS LG MOZE LI MI NEKO RECI POSTUPACNO KAKO SE UBACUJU TEME I DA LI TREBa prije toga nesto skinuti sa netA ili je dovoljo da teme iz kompijutera ubacim u tel preko blututa? posaljite mi na provate odgovor.HVALA
procitaj, pise ti sve.
jel MOZE NEKO DA MI KAZE KOJI JE ORIGINALNI SIGURNOSNO KOD ZA LG? NPR.ZA NOKIU JE 123456 AL MI TREBA ZA LG. HVALA
Idući puta probaj bez Caps Locka.
Zadnji uredio frish : 07-06-2009 u 16:39
moze li neko da mi kaze originalni kod za lg????
25 sekundi guglanja:
http://www.google.hr/search?hl=en&cl...de&btnG=Search
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
imam lg ku 990 i flesirao sam ga i sad kad hgocu upaliti mob pise mi CREATE USER DB FILE I WAIT...
STO DA RADIM
flashaj opet, krivo si napravio.
kako prikljucim mob na usb i pokrenem LGMDP i pise mi reconent and reborte
ajd ako mozes objasni sto da napravim!!
pozz
kad pokrenem ponovo za flashiranje pise mi
error:cant open serialport(reboot and reconnect)
uspio sam pokrenuti flashiranje ali mi pise slaba baterija ane mogu ju napuniti el mozda znate kako ju njapuniti!!
pozdrav ljudi iman jedno pitanje sve kuzim u svezi ubacivanja tema u ku990 ako ima samo jednu datoteku (theme_bg2.swf) ali ne kuzim kad ima vise foldera s nekom temom koju skinem s interneta npr "Img"ili "Extend"ili pak "icons"di s time onda triba di da njih ubacim
edit :jos nesto da vas pitam
-----------------------------------
To install:
*Connect using EFS MEDIA BUILDER!
*Rename LGAPP to TOTO!
*Refresh!
*Click "Disconnect"!
*Wait untill yellow screen appears!
*Reconnect the phone!
*Refresh!
*Go to TOTO -> Pxo folder and copy KeyLockMenu.pxo!
*Rename TOTO to LGAPP!
*Click "Disconnect"!
------------------------------------
zasto je potrebno preimenovati LGAPP to TOTO i na kraju kad se prebaci u mob ova datoteka vratiti staro ime TOTO to LGAPP
Zadnji uredio ŠTULIĆ : 05-07-2009 u 14:05
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
imam problem,kad se dopisujem neka mi poruka ne stigne,cuje se zvuk poruke al je nema na ekran nidje,sta da radim?
Pozdrav,imam mali problem…. Ubacivao sam neku temu pomocu EFS media builder-a, ocigledno da nisam dobro odradio pa sam umjesto Silver teme prebrisao Fish temu.
U folderu LGAPP-MEDIA-swf-THEME (folder THEME dole ispod TempSound) i u tom folderu imaju folderi 0,1,2 ja sam prebrisao sadrzaj foldera 2 a tu je Fish tema pa me zanima ima li neko sadrzaj iz tog foldera bio bih jako zahvalan, skinuo bih ja backup fileove ali mi je konekcija spora do bola
Bookmarks