tema menager je super stvar radi imaš oko 51 temu koju možeš promjeniti kad god hoćeš od i ficha do i phona preko viste i toga sličnog moja žena kristi i sve je ok .
tema menager je super stvar radi imaš oko 51 temu koju možeš promjeniti kad god hoćeš od i ficha do i phona preko viste i toga sličnog moja žena kristi i sve je ok .
Pozdrav svima
ja sam ovdje novi,(ako niste primjetili)..vlasnik sam Viewty-a godinu dana i tek sam prije dva tjedna ćuo i vidio za teme menager...na youtube,instalacija mi se ćinila jako komplicirana,s obzirom da nisam stručnjak za mobitele a ni za kompjutere...drugom rijeći laik sam...ipak sam se upustio u instalaciju na vlastiti rizik..nisam ni radio backup ni ništa,držao sam se uputa i uspio... slažem se da je teme manager super stvar,ali imam jedno pitanje za one iskusnije...primjećujem da mi kod nekih teme,npr. i3d i iSlide mob uspori,tj teme kao da su usporene...imam oko 55 tema,koje sam skinuo skupa s teme managerom,sve rade super ,osim ove dvije...ako netko zna ..molim da mi objasni uzrok...pozdrav
Evo za sve one koji bi htjeli teme za Viewty,a neznaju gdje tražiti....
ovo je pack od 100 tema i teme managerom 3.2(zadnja verzija)
provjereno bez virusa...uživajte: thumbup:
http://rapidshare.com/files/111855414/Themes.rar.html
Bookmarks