Imali neko menu.ml,tj.ikone orginal za k850i,jer sam moje zamijenio sa drugim i sad ne mogu da ih vratim jer ih nisam sacuvao?
Pozdrav svima
evo razgovor sa JOCKEP
is it possbile in now flsahing a2 with KK ?
>>JockE™<< (L) >>Loui$e<< >> 27/8 - 2007 says:
it has been possible all the time
.....:::::: Feep ::::::::..... says:
really, my frineds told me that they cant flash because
they need user and Pass
>>JockE™<< (L) >>Loui$e<< >> 27/8 - 2007 says:
type anything
Imali neko menu.ml,tj.ikone orginal za k850i,jer sam moje zamijenio sa drugim i sad ne mogu da ih vratim jer ih nisam sacuvao?
Pozdrav svima
Extractaj sam iz K850 FS-a, imaš tu upustva, samo potraži.
evo ti org. menu k850
http://www.4shared.com/file/42073863..._k850.html?s=1
@Bottichely,
A za ubuduce, imas ovu temu, i koristi pretrazivanje.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Pozdrav ekipo...
Evo, nakon što sam postavio pitanje pa su me otkantali, da se tu obratim...
Da li netko zna kako da se pojača zvuk slušalice (za razgovor) na w910i...
Probao sam s acoustic driverima, ali nema promjene...
Naime, kad pojačam vol na max sa onim + i - sastrane, jedmostavno ni to nije dovoljno da se čuje kako se spada. K750i, nokije svi mobovi koje sam imao su imali puno glasniji zvuk. Doslovna kad sam vani, ne mogu čuti sugovornika...
Na motorolama postoji mod da se u gain tablici pojača zvuk, ali ne znam za SE!
PA ako je tko voljan pomoći...
Hvala!!
Naravno da se može riješiti, jednostavno je. Odi na prvu stranicu, skini W980 akustiku i A2 uploader. Zatim instaliraj USB flash drivere koji dođu s A2 uploaderom, i A2 uploaderom ubaci u ifs/settings/acoustics.
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=36866
can somebody make flash file .swf for RINGING TIME SCHOOL
ako mozete pomoci .
STE VIDJELI NA TOPSE:RU ZA KK.exe CRACKANJE:
http://topse.ru/forum/showthread.php?t=12899
a prijevod jer neradi na google translate probajte sa ovim:
http://babelfish.yahoo.com/translate...rUrl=Translate
EDIT 3: DisplayReader (tutorial kako ce proraditi com1,2,3,4,5,6..)
TREBATE SAMO SPOJITI na USB i OTVORITI SONY ERICSSON PC SUITE I ONDA OTVORITI DisplayReader. ONDA CE SE STVORITI COMovi
PROBAJTE SA trojkom com3 meni radi na k630 evo screen
vise na qz3b.blogspot.com
Zadnji uredio fpopic : 21-12-2008 u 22:20
Ako si probao samo tu akustiku onda ih još probaj, upravo sam editao prvi post. Ako ni to ne radi, postoji mogućnost da se radi od hardware-u...
Tak je i kod mene, kad je okolina tiha, onda normalno cujem.Ali negdje di svira glazba(malo glasnija),mozes zaboraviti na normalni razgovor.
Izgleda da noviji modeli SE imaju dosta tihi zvucnik(taj o kojem ti govoris).
Ne kazem da su svi tihi, ali 2 koja sam ja isprobavao,su bili tihi.
Onda probajte na handsfree. Izgleda kao jedino rješenje, malo nezgodno, ali se barem čuje.
ovo je tema o moddanju DB3150 telefona a ne ocrnjavanju isih.
evo pocelo je portanje patcheva/A2
ako netko moze napraviti par za k630 (v640@k630)
K630i_R1FA032_CENTRAL-EUROPE
@fpopic, za sada su patchevi portani samo za K850, W910 i W595. K630 očito nije neki popularni model za moddanje, kao recimo W710 sada.
jel ima sta pametno za patchnut na W910?
DB3150 mobiteli se ne mogu patchati, čak ne postoje ni servisi za patchanje koji se plaćaju, ali su ljudi sa se-nse-a već spremni te rade patcheve za W910, W760, W595 i K850. Ne znam kakva je situacija s SETool3 boxom, ali se za sad na nikakav jednostavan način ne mogu patchati.
Imam SE V640i,koji je otkljucan za sve mreze(simfree),da li se isplati debrendirati ga sa k630i firmware-om,i da li se to moze promenom CDA u 1201-0138,zatim update-om preko SEUS-a,strah me da se ne zakljuca za vodafone,sobzirom da je v640i db3150,valjda nece.Neko ko sigurno zna?Hvala na odgovoru,i pozdrav svima.
i ja bih rekao i da hoces nece seus.
+www.qz3b.blgospot.com (engleski za sve / ali prvo hrvatski )
Znaci za sada je nemoguce debrendirati V640i preko seus-a ili kk-a(placa se),a nije ni sigurno da se nece zakljucati.hvala
Da Salle ali ga on hoće debrandirati a taj postupak više ne pali sa seusom.
Nema vise nacina za debrand V640 u K630.
KK se poceo placati, kao sto i sam vidis, SEUS je, cini se, nadogradjen pa vise ne tangira XML nego nudi flash prema IME-u.
kako da promjenim one vodafone ikone na SE k850i na njegove original ikone jer me ove zivcirajuu
Bookmarks