Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 7 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7
Prikazujem rezultate 151 do 169 od 169
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    n97 mini
    Operater
    BH Mobile
    Bodovi
    4.237
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.237, Nivo: 15
    Bodovi: 4.237, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima veci ekran i ljepsi je. to su za mene sigurno predsnosti ali ne tolike da bih sad mijenjao svoj n95 za n96. ali kad budem mijenjao (ako ne izade n serija sa ekranom osjetljivim na dodir) uzimam n96 sigurno.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    VIP zakon
    Godina
    48
    Bodovi
    13.851
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.851, Nivo: 28
    Bodovi: 13.851, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    DVB-h je beskoristan kod nas ,a cijene memorijskih kartica su stvarno niske,tako da je mali popis prednosti koje ima N96.
    Prema podacima sa stranice telekoma, postoje testiranja DVB-H tehnologije, i vjerujem da ce i to skoro zaziviti kod nas.

http://www.oiv.hr/Download/2008/06/1...008_OIVweb.pdf

(stranica 15)

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2008
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    4.833
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.833, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a jel moze n96 koristit one aplikacije za n95?
    npr. shake control, itd.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    njoka n95 s previse memor
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da shake kontrol nemoze. al sam cuo od par ljudi da mogu inace programi sa n95 na 96

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2008
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    4.833
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a hoce moci?
    ono bolji je od n95 a nema to
    jel ima n96 onaj senzor ugraden?
    jel bolji n95 8gb ili n96?

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DVB-H se kod nas testira vec gotovo dvije godine.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vipnet d.o.o.
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a nije stvar samo u dvb-h prijemniku,nego opcenito o mobitelu.a sta se tice tog iscekivanja vaseg uredaja sa touchscreenom,neznam zasto se svi pale na taj touch.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mišljenje

Evo, meni se dogodilo nešto zaista neobično ali ću vam pokušati ukratko ispričati. Imao sam Nokiu n95 8gb kupljenu u Vip-u. Pokvarila mi se tri puta u mjesec i po dana. Preko vip-centra poslao sam je u ZG na popravak u Mobis, vratila se i promijenjen je blitz, zatim se nakon 10 dana opet pokvarila i opet su je iz vip-centra poslali u Mobis te je popravljen vibro. Kad mi se vratila ponovo s popravka, prvo je gubila negdje kontakt i gasila se. Vidio sam da je u pitanju ležište baterije koje je imalo hoda i naljepim papir na rub baterije kako se ne bi micala. Samo zato da ne moram ponovo slati mobitel na popravak. Ali za par dana uočim da ne radi desni zvučinik. Ni tad mi se nije dalo slati na popravak i opet čekati mobitel. Ali sutradan primjetim da više ne radi ni kamera. Ostane blokirana u stand-byu kad pokušam fotografirati i vidi se samo crno.
    Nakon toga opet odnesem u VIP mobitel i oni ga pošalju ponovo u zG u Mobis.
    Čekam 20 dana i nitko ništa ne javlja, nazovem Mobis a oni kažu da su poslali prije 15 dana mobitel nazad i da su ga popravili, ali da je mehanički oštećena baterija (kakva glupost) Nazovem vip a oni kažu da mobitela nema. U međuvremnu frka i sazna se da je mobitel izgubljen. Nakon puno poziva, gubljenja vremena i svega, da vam ne pričam, konačno mi Zom Express pošta koja je izgubila mobitel nadoknadi novi (VIP i Mobis su rekli da tu nisu odgovorni).
    I pazite sada - jučer mi dolazi nova NOKIA N96 16GB jer nije bilo za kupiti Nokie n95. Sinoć je otvorim i idem isprobati. Klinci kažu, tata snimi nas malo i ja pokrenem kameru. No snimak kamere na najvišoj TV rezoluciji daje katastrofalan šum u pozadini, koji se stišava tek kad netko dođe blizu mikrofona i počne nešto govoriti. Takav šum nije bio kod Nokie N95!
    Ima li tko iskustva sa N96 da mi kaže da li je taj šum normalan (po meni nije i mislim da sam dobio neispravan novi aparat)
    Inače, kupljen je u VIp-u i dobio sam garanciju, ali doista mi je dosta popravaka!

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    14.040
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.040, Nivo: 28
    Bodovi: 14.040, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zrix Pregledaj post
    Takav šum nije bio kod Nokie N95!
    Ima li tko iskustva sa N96 da mi kaže da li je taj šum normalan (po meni nije i mislim da sam dobio neispravan novi aparat)
    Inače, kupljen je u VIp-u i dobio sam garanciju, ali doista mi je dosta popravaka!
    kod mene nema nikakvog šuma:S neznam šta da ti kažem..probaj update-ati soft ali samo preko FOTA.jer NSU nije siguran za ništa.
    ★★★★★

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

n96

= Citat = Izvorno postao pbreaker Pregledaj post
    kod mene nema nikakvog šuma:S neznam šta da ti kažem..probaj update-ati soft ali samo preko FOTA.jer NSU nije siguran za ništa.
    Znači to bi se moglo softwerski rješiti..?
    Imam dvije opcije. Prva, nude mi da pošaljem u Mobis, i da će mi zbog svega što sam "propatio" žurno za dan dva pogledati što je i probati otkloniti... Možda mi mogu oni to softverski otkloniti. Inače mi se sviđa N96, slide je kvalitetniji nego kod N95, lakša je i ugodnija za rukovanja (iako mi je N95 ljepši mob.- op., osobni ukus)
    Druga opcija je da pokušam promijeniti mobitel i tražiti Samsung Omniu, jer zaista mi je dosta Nokie i ovih kvarova. Imao sam vrlo visoko mišljenje o Nokia uređajima, ali poslije ovoga moje se mišljenje o Nokiji srozalo i ne vjerujem da ću više ikad poslije svega ovoga, ako budem mogao birati, kupiti Nokiu.

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zrix Pregledaj post
    Znači to bi se moglo softwerski rješiti..?
    Imam dvije opcije. Prva, nude mi da pošaljem u Mobis, i da će mi zbog svega što sam "propatio" žurno za dan dva pogledati što je i probati otkloniti... Možda mi mogu oni to softverski otkloniti. Inače mi se sviđa N96, slide je kvalitetniji nego kod N95, lakša je i ugodnija za rukovanja (iako mi je N95 ljepši mob.- op., osobni ukus)
    Druga opcija je da pokušam promijeniti mobitel i tražiti Samsung Omniu, jer zaista mi je dosta Nokie i ovih kvarova. Imao sam vrlo visoko mišljenje o Nokia uređajima, ali poslije ovoga moje se mišljenje o Nokiji srozalo i ne vjerujem da ću više ikad poslije svega ovoga, ako budem mogao birati, kupiti Nokiu.
    Osobno razmisljam o kupnji n95 8gb ali kad je zrix ovo rekao nisam vise siguran

Pa jel znate vi drugi sta o tome, a u vezi ovog za slanje u mobis se ne isplati idite tamo i recite da vam daju novi mob i amen!!!!
    Tako smo ja i fren isli samo sta mob od 1500 kn ti zamjene za nis ali kad je mob 4999 kn onda ni mrtvi ne zele...

NAPOMENA: Mislim da u zamjenu davanja mobova vip da otvorene isprobane mobitele!!!

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2007
    Bodovi
    5.585
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.585, Nivo: 17
    Bodovi: 5.585, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moj lega ga ima..mob je preeeedobar.....samo imam jednu zamjerku.....imam osjecaj da je dosta spor u izborniku..ono kad negdje ulazite, nesta mjenjate...itd

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marin11 Pregledaj post
    moj lega ga ima..mob je preeeedobar.....samo imam jednu zamjerku.....imam osjecaj da je dosta spor u izborniku..ono kad negdje ulazite, nesta mjenjate...itd

Izbornik iskreno nije spo za sambyan mobove ali mislim da bi trebali poradit na : slide, bateria, dimenzije, kamera, bljeskalica...

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marin11 Pregledaj post
    Spor je u usporedbi sa običnim mobitelima.Možda je razlog tome i popunjenost memorije!?

SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nadprosječni Pregledaj post
    Osobno razmisljam o kupnji n95 8gb ali kad je zrix ovo rekao nisam vise siguran

Tako smo ja i fren isli samo sta mob od 1500 kn ti zamjene za nis ali kad je mob 4999 kn onda ni mrtvi ne zele...

NAPOMENA: Mislim da u zamjenu davanja mobova vip da otvorene isprobane mobitele!!!
    Daj malo objasni to za 5 soma kn ni mrtvi ne zele??

A za to da u vipu daju koristene mobitele ima rjesenje. Uzmite svoj mobitel koji je u kvaru, dodjite sa garancijom u Mobis i recite sto ne valja, te trazite da vam zamjene mobitel! Ali recimo koja je dobra stvar kada trazite novu nokiu N96. Ona na svojoj kutiji ima jednu ljepljivi kruzic koji se zaljepi na ono mjesto di se kutija treba otvorit. Te ako dobijete sa pocjepanim takvim kruzicem recite da ne zelite koristeni mob. (To znam iz iskustva jel sam braticu morao ic mjenjat N96 za novi jedan, te tek nakon oko 3 sata svade sa njihovim "pro" operaterima su dali novi mob):

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    Iphone 3G 16GB
    Operater
    Tele2&T-mobile i300
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao makec994 Pregledaj post

A za to da u vipu daju koristene mobitele ima rjesenje. Uzmite svoj mobitel koji je u kvaru, dodjite sa garancijom u Mobis i recite sto ne valja, te trazite da vam zamjene mobitel! Ali recimo koja je dobra stvar kada trazite novu nokiu N96. Ona na svojoj kutiji ima jednu ljepljivi kruzic koji se zaljepi na ono mjesto di se kutija treba otvorit. Te ako dobijete sa pocjepanim takvim kruzicem recite da ne zelite koristeni mob. (To znam iz iskustva jel sam braticu morao ic mjenjat N96 za novi jedan, te tek nakon oko 3 sata svade sa njihovim "pro" operaterima su dali novi mob):
    a kako ti potvrdi jamstvo ako ne otrgne taj kružić i otvori kutiju pa nije to hologramska i zaštićena naljepnica zamisli kružić gore orginalno pakiranje a unutra 3310
    Bolje proliti malo sa Perkinsom nego zaboraviti popiti sa Alzheimerom

SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Tele2 bj Pregledaj post
    a kako ti potvrdi jamstvo ako ne otrgne taj kružić i otvori kutiju pa nije to hologramska i zaštićena naljepnica zamisli kružić gore orginalno pakiranje a unutra 3310
    Hahahaha! Pa gle, to je nokia pakirala. Ne mobis ili vip. Zato uvijek kada kupujes mobitel (barem ja) odem u trgovinu i isprobam dali sve radi na mobitelu, dali ima ogrebotine (znak dali je koristen ili vadjen), i te stvari.

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao makec994 Pregledaj post

Pa kad ides sam mobom od 1000 kn oni ti zamjene za mob, ali kad je mob jako skup oni ti ne zele ga zamjenit to jest moraju ali stalno ce tvrdit da si ti u kriva a oni u pravu i ako nisi uporan onda bay bay

+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 7 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7

Slične teme

1. [KU990] - glasine
    By Vepar in forum LG
    Odgovora: 103
    Posljednji post: 23-12-2007, 14:29
  2. HTC glasine
    By rospaya in forum Windows Mobile
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 06-07-2007, 10:52
  3. Nokia glasine