Prema podacima sa stranice telekoma, postoje testiranja DVB-H tehnologije, i vjerujem da ce i to skoro zaziviti kod nas.
http://www.oiv.hr/Download/2008/06/1...008_OIVweb.pdf
(stranica 15)
ima veci ekran i ljepsi je. to su za mene sigurno predsnosti ali ne tolike da bih sad mijenjao svoj n95 za n96. ali kad budem mijenjao (ako ne izade n serija sa ekranom osjetljivim na dodir) uzimam n96 sigurno.
Prema podacima sa stranice telekoma, postoje testiranja DVB-H tehnologije, i vjerujem da ce i to skoro zaziviti kod nas.
http://www.oiv.hr/Download/2008/06/1...008_OIVweb.pdf
(stranica 15)
a jel moze n96 koristit one aplikacije za n95?
npr. shake control, itd.
mislim da shake kontrol nemoze. al sam cuo od par ljudi da mogu inace programi sa n95 na 96
a hoce moci?
ono bolji je od n95 a nema to
jel ima n96 onaj senzor ugraden?
jel bolji n95 8gb ili n96?
DVB-H se kod nas testira vec gotovo dvije godine.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a nije stvar samo u dvb-h prijemniku,nego opcenito o mobitelu.a sta se tice tog iscekivanja vaseg uredaja sa touchscreenom,neznam zasto se svi pale na taj touch.
evo i kung fu verzija:
http://www.gsmarena.com/nokia_kicks_...g-news-684.php
Evo, meni se dogodilo nešto zaista neobično ali ću vam pokušati ukratko ispričati. Imao sam Nokiu n95 8gb kupljenu u Vip-u. Pokvarila mi se tri puta u mjesec i po dana. Preko vip-centra poslao sam je u ZG na popravak u Mobis, vratila se i promijenjen je blitz, zatim se nakon 10 dana opet pokvarila i opet su je iz vip-centra poslali u Mobis te je popravljen vibro. Kad mi se vratila ponovo s popravka, prvo je gubila negdje kontakt i gasila se. Vidio sam da je u pitanju ležište baterije koje je imalo hoda i naljepim papir na rub baterije kako se ne bi micala. Samo zato da ne moram ponovo slati mobitel na popravak. Ali za par dana uočim da ne radi desni zvučinik. Ni tad mi se nije dalo slati na popravak i opet čekati mobitel. Ali sutradan primjetim da više ne radi ni kamera. Ostane blokirana u stand-byu kad pokušam fotografirati i vidi se samo crno.
Nakon toga opet odnesem u VIP mobitel i oni ga pošalju ponovo u zG u Mobis.
Čekam 20 dana i nitko ništa ne javlja, nazovem Mobis a oni kažu da su poslali prije 15 dana mobitel nazad i da su ga popravili, ali da je mehanički oštećena baterija (kakva glupost) Nazovem vip a oni kažu da mobitela nema. U međuvremnu frka i sazna se da je mobitel izgubljen. Nakon puno poziva, gubljenja vremena i svega, da vam ne pričam, konačno mi Zom Express pošta koja je izgubila mobitel nadoknadi novi (VIP i Mobis su rekli da tu nisu odgovorni).
I pazite sada - jučer mi dolazi nova NOKIA N96 16GB jer nije bilo za kupiti Nokie n95. Sinoć je otvorim i idem isprobati. Klinci kažu, tata snimi nas malo i ja pokrenem kameru. No snimak kamere na najvišoj TV rezoluciji daje katastrofalan šum u pozadini, koji se stišava tek kad netko dođe blizu mikrofona i počne nešto govoriti. Takav šum nije bio kod Nokie N95!
Ima li tko iskustva sa N96 da mi kaže da li je taj šum normalan (po meni nije i mislim da sam dobio neispravan novi aparat) Inače, kupljen je u VIp-u i dobio sam garanciju, ali doista mi je dosta popravaka!
Znači to bi se moglo softwerski rješiti..?
Imam dvije opcije. Prva, nude mi da pošaljem u Mobis, i da će mi zbog svega što sam "propatio" žurno za dan dva pogledati što je i probati otkloniti... Možda mi mogu oni to softverski otkloniti. Inače mi se sviđa N96, slide je kvalitetniji nego kod N95, lakša je i ugodnija za rukovanja (iako mi je N95 ljepši mob.- op., osobni ukus)
Druga opcija je da pokušam promijeniti mobitel i tražiti Samsung Omniu, jer zaista mi je dosta Nokie i ovih kvarova. Imao sam vrlo visoko mišljenje o Nokia uređajima, ali poslije ovoga moje se mišljenje o Nokiji srozalo i ne vjerujem da ću više ikad poslije svega ovoga, ako budem mogao birati, kupiti Nokiu.
Osobno razmisljam o kupnji n95 8gb ali kad je zrix ovo rekao nisam vise siguran
Pa jel znate vi drugi sta o tome, a u vezi ovog za slanje u mobis se ne isplati idite tamo i recite da vam daju novi mob i amen!!!!
Tako smo ja i fren isli samo sta mob od 1500 kn ti zamjene za nis ali kad je mob 4999 kn onda ni mrtvi ne zele...
NAPOMENA: Mislim da u zamjenu davanja mobova vip da otvorene isprobane mobitele!!!![]()
moj lega ga ima..mob je preeeedobar.....samo imam jednu zamjerku.....imam osjecaj da je dosta spor u izborniku..ono kad negdje ulazite, nesta mjenjate...itd
Daj malo objasni to za 5 soma kn ni mrtvi ne zele??
A za to da u vipu daju koristene mobitele ima rjesenje. Uzmite svoj mobitel koji je u kvaru, dodjite sa garancijom u Mobis i recite sto ne valja, te trazite da vam zamjene mobitel! Ali recimo koja je dobra stvar kada trazite novu nokiu N96. Ona na svojoj kutiji ima jednu ljepljivi kruzic koji se zaljepi na ono mjesto di se kutija treba otvorit. Te ako dobijete sa pocjepanim takvim kruzicem recite da ne zelite koristeni mob. (To znam iz iskustva jel sam braticu morao ic mjenjat N96 za novi jedan, te tek nakon oko 3 sata svade sa njihovim "pro" operaterima su dali novi mob):![]()
Bookmarks