Zanimljiv Nokijin patent:
![]()
Zanimljiv Nokijin patent:
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nokia kasni sa takvim patentima.. HTC ih je presisao sto se tice inovativnosti ( HTC Vox )
Zanimljiv patent moram priznati...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
uopce nevidim koristi od ovoga al opet mozda sam to samo ja ...
Pa sve naginje da od moba naprave komp..,
vjerojatno ce u buducnosti tako i biti,
jedan multimedijalni prenosni(mali i lagan) uredjaj za sve sto ti srce pozeli![]()
ako to i bude bilo škripat ce na sve strane.
Apsolutno se slazem s tobom,
ali za par godina tko zna, mozda se iznenadimo..,
sjecam se prvih mobova onih 099 nokia tkz cigle ili jos bolje receno
cigletine..,
medjutim to nije bilo tako davno, manje od deset godina unazad...
Sigurno će biti ogroman mob,a još će mi trebati pol vure da ga rasklopim.Nekako mi to djeluje prekrhko,sve će škripiti.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
fora patent,al poznavajuchi nokiu shkripit che 99%
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Praktično, ali upitna izdržljivost tipkovnice, mada mi se tako činilo i za 3250. Još će se novi mobiteli slagati ko autokarte Europe.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
čini se ok ali ja rađe komp imam doma,a i ne sviđaju mi se baš qwert tipkovnice na mobu.
Zadnji uredio tocc : 23-03-2007 u 15:22
N5110->N3210->N3310->t630->N7610->N6630-N73->E51->LGGT540->N97
jos jedno sranje sa neta.
vidm ..svi ste to lijepo iskomentirali...A ŠTO TO?????
da neko pojasni a?![]()
nepotrebna škripava glupost
Ovo meni liči na Lego kocke.
kaj to isprintam, izrežem i napravim neku figuricu????
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma nista od toga.u Nokiji ne znaju vise sta bi izmislili pa onda ispale ovako nesto.
Bas je bezveze, stvarno kompliciraju sto vise mogu...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
preodvratan je mob.
Ajme... Ovo je patent i samo skica kako bi to trebalo izgledati. Znaci ne mora se niti raditi o mobitelu niti mora biti ista slicno ovome na slici.
Meni se cini fora, samo ako se solidno napravi.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Meni to liči na kombinaciju recimo 9500/9300 i 3250...
samo što tipkovnica može rastaviti... A onda je uptno koliko je to zapravo funkcionalno... ali dobro...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
To meni izgleda kao neki izum balavog pubertetlije koji nema pametnijeg posla nego sjedit u garaži i mozgat kako napravit što škripaviji gadget. Ali opet može bit da nokia planira nešto tako glupo! S njima nikad ne znaš.
www.gadgethive.com
meni je to sranje... bar ovakva skica.
Bookmarks