Mob. je o.k. ali.....

mi ne radi kada imam Vip-ovu i T-Mobile karticu....
Ako je T-Mobile glavni....nakon nekog vremena mi kao i svima piše Insert SIM card....
ako je Vip glavni onda je sve o.k. ali je volim da mi smeta onaj naziv odašiljača na ekranu..koji svima piše sa Vip-ovom karticom...

No dobro....sad samo koristim T-Mobile i sve je uredu....
(iako volio bi i da mogu vip zajedno s njom a da t-mobile bude glavni ..ali ne može)
Kartica je 128 kb i skoz je nova....
fw je D880XFHD2.....

zvuk je malo slab...i kad sam ga poglasnio u tajnom izbgorniku..ipak je ostao isti....
ne sviđa mi se što se ekran stalno gasi jer bi volio da postoji mogućnost screansaver-a...tipa sat ili slika....

slide radi kako treba i samo se malo pomiče pri dnu
jadno je što postoje samo 4 teme i nove se ne mogu stavljati ili praviti...
jadno je i to što kada stavljam igre ili nešto u .jar formatu...polje INSTALIRAJ mi je zatamljeno i ne mogu ga koristiti....i s toga ne mogu ništa stavljati na mob. u tom formatu...
(osim nekad...tj. uspije mi jedanput od 10-ak pokušaja....kad prebacivam preko usb-a)
Jadno je i to što kada se uđe u music player i kad se uređuju playliste, postoje samo 4 liste....što znači da se na njih sve skupa može staviti samo 4 x 30 = 120 pjesama.....a na mobu imam preko 200.....
Ako postoji mogućnost pravljenja dodatnih playlista neka netko napiše....kako. ..

Još jedna stvar koja me muči je to što mi melodija koju sam postavio kao zvono , uglavnom ne svira..nego mi svira tvornčka melodija s moba....
(to mi se događa kada je moja pjesma na kartici i kada stavim zaključavanje datoteka...)

Mob se resetira nakon izmjene operatera..što mi se isto ne sviđa ali dobro....

na kraju nakon svega mogu reći da je ipak mobitel super jer ima više dobrih nego loših strana....ali dobre me ne muče pa ih nisam ni navodio...

inače mob. sam kupio novi..na crno za 1500 kn u Zagrebu i zadovoljan sam kupovinom....
inače u mom gradu Kutini....u nekim trgovinama on i danas košta 2900

ako netko zna kako napraviti dodatne playliste neka nappiše što prije...