kupih ga u petak, telefon me razočarao kvalitetom izrade (slide i tipke) djeluje vrlo jeftino, i povećih dimenzija, dok je funkcionalnost odilična.
Hmmm, već dva puta sam si našao moj D880 kako mi govori umetnite SIM karticu i oba puta je bilo iznimno hladno, jer inače to nikad nije napravio.
Kad sam ga danas ujutro uzeo u ruke u sobi koju ne grijem bio je hladan i uveselio me sa "umetnite SIM karticu", ali čim ga upalim i ugasim sve radi normalno.
Da li se još netko susreo sa tim problemom? Šta mi je činiti ako se to nastavi?
Mob. je o.k. ali.....
mi ne radi kada imam Vip-ovu i T-Mobile karticu....
Ako je T-Mobile glavni....nakon nekog vremena mi kao i svima piše Insert SIM card....
ako je Vip glavni onda je sve o.k. ali je volim da mi smeta onaj naziv odašiljača na ekranu..koji svima piše sa Vip-ovom karticom...
No dobro....sad samo koristim T-Mobile i sve je uredu....
(iako volio bi i da mogu vip zajedno s njom a da t-mobile bude glavni ..ali ne može)
Kartica je 128 kb i skoz je nova....
fw je D880XFHD2.....
zvuk je malo slab...i kad sam ga poglasnio u tajnom izbgorniku..ipak je ostao isti....
ne sviđa mi se što se ekran stalno gasi jer bi volio da postoji mogućnost screansaver-a...tipa sat ili slika....
slide radi kako treba i samo se malo pomiče pri dnu
jadno je što postoje samo 4 teme i nove se ne mogu stavljati ili praviti...
jadno je i to što kada stavljam igre ili nešto u .jar formatu...polje INSTALIRAJ mi je zatamljeno i ne mogu ga koristiti....i s toga ne mogu ništa stavljati na mob. u tom formatu...
(osim nekad...tj. uspije mi jedanput od 10-ak pokušaja....kad prebacivam preko usb-a)
Jadno je i to što kada se uđe u music player i kad se uređuju playliste, postoje samo 4 liste....što znači da se na njih sve skupa može staviti samo 4 x 30 = 120 pjesama.....a na mobu imam preko 200.....
Ako postoji mogućnost pravljenja dodatnih playlista neka netko napiše....kako. ..
Još jedna stvar koja me muči je to što mi melodija koju sam postavio kao zvono , uglavnom ne svira..nego mi svira tvornčka melodija s moba....
(to mi se događa kada je moja pjesma na kartici i kada stavim zaključavanje datoteka...)
Mob se resetira nakon izmjene operatera..što mi se isto ne sviđa ali dobro....
na kraju nakon svega mogu reći da je ipak mobitel super jer ima više dobrih nego loših strana....ali dobre me ne muče pa ih nisam ni navodio...
inače mob. sam kupio novi..na crno za 1500 kn u Zagrebu i zadovoljan sam kupovinom....
inače u mom gradu Kutini....u nekim trgovinama on i danas košta 2900
ako netko zna kako napraviti dodatne playliste neka nappiše što prije...
Ima li d880 preglednik dokumenata kojim je moguće pregledavati MS Office dokumente?
trenutno nemam inspiracije...
I ja imam sličan problem. Npr.ako stavim karticu tomato na kojoj je prenešen broj sa druge mreže isto se javlja INSERT SIM ?
Kada je samo jedna kartica onda uz VIP ili TOMATO piše i ime mjesta sa kojeg se šalje signal, ali kada su dvije kartice u mobu onda nema te informacije ?
Da li zna netko kako popraviti ove dvije stvari ?
Bok svima,novi sam ovdje pa prvo svima sretni blagdani a sad molim help.Također imam d880 i muči me jedna stvar,dali je moguče da troši više bateriju ako je u nutra mem kartica.Inače sam jako zadovoljan s mobom ali sam stvarno primjetil od kad je mem kartica u nutra baterija traje 2 dana a prazni se naočigled.
evo pogledao zadnjih par stranica i nemogu naći nigdje odgovor.... kako da znam na koji mi broj stižu poruke?
Potpis nije u skladu s pravilima.
Edit by Sljaka
Kad otvoris SMS, ispod posiljatelja sa lijeve strane ima ikonica koverte i antene sa brojem 1 ili 2 (primarni i sekundarni SIM), po tomu znas na koji ti je broj dosla poruka.
nema nikakve antene samo je mobitel tamo.... katastrofa...
Potpis nije u skladu s pravilima.
Edit by Sljaka
da li ima za kupiti maska za d880? uglavnom treba mi samo prednja maska
Ima li kakvih pozadina ili nesto slicno, meni je postojuca dosadila![]()
nabavio doticni mob prije tjedan dana
Sve je super osim par stvari:
1. kada vas netko zove a slusate mp3 ne svira u slusalicama melodija zvona neg na zvucnik i kad poziv zavrsi pita vas dal da nastavi mp3 svirat ne prebaci automatski na njega
2. neznam dal to imaju svi samsunzi al kada ubacim mp3ce ciji je naziv duzi od recimo 100 znakova ne pokazuju mi se u mobu
3. ne svidja mi se sta nema u mp3playeru da si sam mozes postavit ekvilajzer
4. kada slazem playliste prvo mi ide od kraja (zadnje pjesme) do pocetka (prve pjesme)
Mobitel mi je inace super jedino me malo te stvari zekaju al to je valjda kaj sam imo prije SE w800 pa sam se naviko na njega.
kada slazem playliste prvo mi ide od kraja (zadnje pjesme) do pocetka (prve pjesme)
Možda ti je pogrešno podešen redosljed, ..meni sve idu redom....Stavio sam da mi idu abecednim redom....
Do nedavno mi je radio da se javljam kad otvorim slider.
Sada samo na tipku.U opcijama je podešen na otvaranje tipkom, a Auto je isključen, pa ne kužim zašto odjednom ne radi.
Navikao sam se, pa me sada malo smeta.![]()
da li je ntko mozda vidio ili zna kako uci u folder Wallpapersa mobitela da si postavljam slike u njega da mi ih RANDOM prikazuje.... hvalaaa
Uvijek stisni <Yes>
Danas proradio sam od sebe,
ali prvi put nisam ni primjetio nego tek kod trećeg poziva.
JBG moć navike,ali glavno da šljaka.![]()
molim za pomoć (ako je uopće ima). moj samsung d880 star šest mjeseci ne radi kako treba. u njemu su dvije kartice (t mobile, jedna simpa druga pretplata) i povremeno pokazuje na jednoj da nema signala a na drugoj da ima. zna se dogoditi da me zovu, mobitel pokazuje oba signala maximum a javlja se poruka da sam nedostupna. dalje, pošalju mi poruku ujutro a ja je dobijem po noći. zatim, zna prekinut u sred razgovora iako ima signala, baterija je puna... ne znam u čemu je problem. čitala sam ali nisam našla da itko ima sličan problem. ako netko zna rješenje...
imam pitanje....kako nastimati da d880 automatski sprema poslane poruke.......znaci kad ju posalje da ju spremi......ako tko zna nek javi....
jer neda mi se stalno ici u opcije pa ---spremi i posalji....
hvala
inace mob je ok.....sluzi svrsi-a to je dva sim-a u jednom telefonu i oba online sto je najbitnije
Bookmarks