Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 37 PrvaPrva ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 176 do 200 od 912
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    HP iPAQ 514,Samsung d820
    Operater
    T-mobil,Vip,Tomato
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znam vidio sam to i to mi se sviđa jer možemo sve promijeniti po svom ukusu što je fenomenalno !

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na informacijama Čini mi se zasada ovaj stroj zasad daje najviše?HTC Touch Pro izgleda na multimediji pada navodno video player zapinje neradi ni s core playerom kako treba jer ovaj ne podržava hardwersku akceleraciju, kamera je slabija, a navodno i baterija, xperia isto ne podržava divx i xvid bez reenkodiranja. Omnia pak navodno bez problema ždere filmove do dvd rezolucije bez ikakavog reenkodiranja. Jedino što malom fali je tipkovnica i nešto malo bolji display kod ovo dvoje, i da spominje se nešto o nemogućnosti nadogradnje na wm 7 zbog male rezolucije displaya??Dalje sam pronašao i da je fm prijem dosta slab?

Ždere me sony i htc ali izgleda da je samsung tu ipak napravio bolji posao kad se sve zbroji?Možda ne izgleda tako fino ko 3d flo i paneli ali zato više može i kao što veli kolega sve se to da riješiti.
    A kamera od 5 mp ipak dobro dođe za ocr ili snimanje teksta i prebacivanje u pdf za što ja dosta koristim sadašnji mobitel s 2 mp. I točnost prepoznavanja mi je uvijek mana kad je slika lošija tako da bolja kamera u mojoj priči svakako donosi prednost, a kažu da je definitivno u rangu s n95 i n82 znači gotovo da bolje i nemože.

Od perverzija pada mi na pamet bluetooth tipkovnica i prasak na monitor preko video ulaza i tv izlaza. Jeste li probali što s tv izlazom i dolazi li kabel s omniom?S običnom kantom starci mi surfaju sasvim solidno na crt televizoru pa mislim moglo bi i ovo hodati. Već vidim windows mobile media center i daljinski za omniu, ha ha.

Eh da zaboravio sam pitati dolazi li sa strojčekom outlook i onenote?
    Meni se ovo čini već lagano kao zamjena za lap i ovako mi je cijeli život već na mobu, knjige filmovi mjuza faks posao sinkam ga s outlookom, a s omnimom bih sve to mogao i još bolje.Tu bi se dala već iknjiga napiati kako se vama čini dali je uopće ta tipkovnica na izvlačenje ikakava realna prednost prema ovoj virtualnoj na displayu?Meni se čini da baš i ne velika?Ne vidim zašto bi se čovjek ako ne pati na sučelje i neznam nekakav estetski izgled sučelja i trebao baviti mišlju o htc-u i sonyu kraj omnie?(Navodno za omniu već postoji brdo tih korisničkih dodataka i prilagodbi, čak je navodno netko napravio i neku kopiju 3d flo sučelja). Ili ste i vi bili u nedoumici?
    Zadnji uredio fukmondo : 03-12-2008 u 02:33

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.628, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wm7 je još debela beta, ali moram im priznat da odlično izgleda i glatko, video kabel ne dolazi s njim, ali ako imaš neki stari (može čak i zamjenski) samsung punjač koji paše na omniu, da se napravit homemade. I radi jako lijepo, što se tiče manille 3D postoje neke kopije ali to sve skupa nije to, dok manilla 2D jako lijepo radi, ali čemu kopirati htc kad ima toliko ljudi sa voljom za nešta originalno, trenutno radim na tome da sve te estetske stvari možete instalirati poput teme, jer ovako ručno treba jako jako puno posla. Oni koji imaju omniu znaju da instaliranjem teme se promjeni pozadina i color scheme, a moj installer bi vam trebao omogućiti da se skin primjeni na: main menu, phonebook, messenger, call screen (ono ružno kad vas ljudi zovu, neka go*nasta smeđa boja), tipkovnica i još par stvari pretvarajući ono što koristite na njemu svakodnevno, dakle fun stuff u mobitel a ne pda, a onaj ružni dio do kojeg idete ionako samo kad radite nešta ozbiljno ostaje skriven dok ga ne trebate. Na mojoj omniji je to već sve ostvareno i iskreno sam zadovoljan iako sam inače teška cjepidlaka i svaka mi sitnica smeta a sada želim to omogućiti i drugima...
    samo nije lako, morat ćete se strpit još neko vrijeme.

a oko tipkovnice naravno da je bolja hardverska, točno znaš što si stisnuo dok na ovoj uvijek moraš pazit na ekran i česte su greške dok se ne navikneš.
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve pohvale FREAKed-u, drago mi je da ces s nama podijeliti svoj rad. Jedva cekam da isprobam...
    Ja sam trenutno na Manili 2d i jako sam zadovoljan, sve ide glatko i brzo!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni najviše smeta, što su mu oni widgeti ograničeni
    ali eto, najavljuje se da će uskoro i to biti omogućeno
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    možda bi bilo dobro po uzoru na jedan stari forum da si otvorite posebni topic u kojem bi pisali što vas najviše smeta na njemu pa ću pokušavati odgovarati vam kako to rješiti, kao i drugi članovi koji su se već poigrali s njime.

@therrlu, widgeti možda liepo izgledaju ali su krajnje nefunkcionalni i ja sam i imao 2 dana ukupno. Najbolji today plugin je samsung today 2, odlična stvar i na njemu imaš sve što se svakodnevno koristi, a ako otvorite novu temu potrudit ću se da pojasnim i kako customizirati ostatak tako da imaš lako dostupno sve što koristite, a ne samo ono što je često u uporabi
    Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    igrao sam se malo s Omniom i TS mi se čini katastrofalan (( u odnosu na mog i-matea... moram 3 puta stisnut da bi prihvatio... jel ja nešto krivo radim ili...?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    firmware je kriv... XXHJ1 sve rješava

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, sad mi je lakše.... al još uvijek mi je reza premala... zrnati su pikseli... doduše naspram i-matea s 2.6" dijagonalom i VGA rezom više manje sve je zrnato...

nego, ajd postavi screenshotove ovih modifikacija što si ti radio ak nije problem...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo, sad će.estetske modifikacije su preuzete s modaco foruma većinom iako sam sve dodatno prilagodio, a najviše je rađeno na optmiiziranju rada s prstima i ukupnoj brzini. za nekih pol sata možeš očekivat

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baš me zanima hvala stari

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i tako... evo mojih tweakove od kojih nažalost možete vidjeti samo estetske, ali puno više posla sam uložio u brzinu i optimiziranje, kao i neke opcije na koje ćete se iznenadit, to čuvam za kraj :-P. Sve slike koje sadrže privatne stvari su zamućene u photoshopu, jbg ne dam vam svoj imenik i slike

Dakle,todayscreen:

Originalni sa widgetima i moddani samsung today 2, widgeti su fora, ali nema tu sreće. nije funkcionalno. dakle, widget prva slika, moddano je ostatak.

Main menu, ista šema: prvo original pa moj, nije neka razlika ali ovo je čista estetika jer je u pozadini negativ teme sa today screena

Poruke, original i moj. Sa ugrađenom opcijom da se možete lako prebacit između ta 2 moda jer netko voli jedan netko drugi. Ispričavam se na veličini original slika ali one su jednostavno guglane, nisu s mog moba.

Imenik, original i iContact, optimiziran dakle ne onaj originalni koji vam zamrzne mob. Preuzeto sa iphonea, mislim da je pitanje zašto suvišno jer nešta funkcionalnije još nisam vidio.

btw, ovo nije samo skin, nego je originalni imenik zamijenjen onim sa iphonea, odnosno imitacijom. Ali da vas razveselim sve animacije i glatkoća su tu

i candy za kraj:

da da djeco, pravi youtube, ne mobilna verzija jer dobivate i potpuno funkcionalni flash 3.1 lite. Raspitajte se koliko mobitela to može. Ovo je screenshot sa mobitela, nije photoshop i nije screenshot sa kompa.

E sad, ove stvari koje vidite možete i sami naći po netu ako malo bolje potražite, ono što sam ja konkretno na njima radio je optimiziranje koda da ne bude bugova, trzaja između ekrana, i tako. Odradio sam i par grafičkih stvari ali to vjerujem da ćete sami vidjeti razliku. Postoji još par stvari koje mi se jednostavno nije dalo stavljati ali o tom kad bude sve gotovo. Dobivate i .net framework 3.5, i bla bla bit će dugačka lista. Dakle, ne pripisujem sebi nikakve zasluge jer većina toga je napravljena uz pomoć nekoliko ljudi, odnosno ono na čemu radim je da vam sve ovo bude dostupno jednim jedinim instalacijskim fileom, ali pošto ima gomila prčkanja po registryu i ostalim vama nebitnim stvarima...nije lako. Ako ne budem imao vremena da ostavrim to do kraja postavit ću linkove na kojima su upute kako sve ovo napraviti ručno, uz warning da će vam trebati skoro cijeli dan za to ako niste vični dubokom prčkanju po mobu

eh da, najkorisnija aplikacija ikad sa mojeg gledišta je AE buttons plus, jer presreće funkcije koje mobitel inače treba raditi i zamjenjuje sa nečim što vi odredite. I prepoznaje više različitih pritisaka. Klik, dvoklik, troklik i dugi pritisak. Tako se recimo rješavate meni najiritantnije stvari na wm uređajima a to je da morate pritisnut ono minijaturno x da zatvorite aplikaciju. E a s ovim programom za klik na hardversku tipku u visini tog x-a dobivate istu funkciju kao da ste pritisnuli na ekranu. Dakle, ne treba pikat noktom ili vadit stylus nego stisnete zdravu i opipiljivu harversku tipku
    Zadnji uredio Corunir : 03-12-2008 u 21:24

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svaka čast

šteta što si u Sisku, baš bih volio to uživo isprobati...

ja sam na SPB mobile shellu... ono, prilično sam zadovoljan...

ovakve iste poruke imam i ja po defaultu

što se tiče imenika... ovaj što je ugrađen je meni jedna od najboljih stvari na 8150... ne znam da li je defaultni WM ili njihova app... uglavnom... sam stisnem zelenu slušalicu, on screen tipkovnica i dva zadnja call zapisa se pokazuju...
    kada počneš tipkati za neko ime npr. igor, dovoljno je pritisnuti 446 i on automatski sužava pretragu na način da filtrira imena koja sadrže slova na brojevima 446 i sortira ih prvo po zadnjem pozivu pa po abecedi... genijalno!!! brzo i nadasve efikasno

flash 3.1 lite radi sa operom? da li se dodatno instalira?

e a ovu zadnju app idem ODMAH instalirat

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovaj imenik je fora jer kao što vidiš da ti ogromnu sliku sa slovima i pikneš samo jedno i onda ti izlista sve koji počinju s tim a onda dalje možeš skrolat ako hoćeš, ali za brzo nalaženje mi se jako sviđa, doslovno jedna tipka. Flash radi s operom, tako je. ali se ne instalira nego je to cijeli ROM koji se ubacuje na omniju, ne znam je li dostupan za druge još.

da nemaš ti možda wm6 a ne 6.1, naime ovo s porukama sam i napravio zato da bude ako prije jer su na 6.1 stavili onaj tupavi threadaed prikaz kao na instant messengerima

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a šteta za flash...

e to me jaaaakoooo smeta i živcira, tj. to je jedina stvar s kojom nisam zadovoljan... Niti jedan skuhani rom, ma niti službeni rom nije izdan za mog i-matea

da, imam wm6...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e u tom je stvar, na 6.1 je threaded mode a draži mi je stari. Imao sam i ja spb mobile shell ali nije imao onaj osjećaj kompletnosti, pogotovo jer je to samo navlaka preko windowsa, ne zamjenjuje ga. A sad sve za što nemam shortcut u todayu dodjelim tipku sa strane sa onim programom tako da je sve na dohvat ruke preko hardverskih gumba. Touchscreen je dobra stvar ali brže je ovako

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    9.460
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.460, Nivo: 23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Omnia "već od 0.91kn" u Vip-u???
    http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...2&idphone=1460

može li mi netko objasnit tu promotivnu cijenu jer ja nigdje nevidim akciju s tom cijenom

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    i900 d900
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FREAKed jesi uspio zamijeniti pozadinu glavnog menija iz bijele u crnu boju?
    Vidio sam na jubitou tipa sa omniom koji ima crnu podlogu glavnih menija i bijela slova...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa vidiš da jesam, nisam zamjenio boju nego ubacio sliku i to možeš s kojom god slikom hoćeš, pa i crnom pozadinom.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    i900 d900
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
    pa vidiš da jesam, nisam zamjenio boju nego ubacio sliku i to možeš s kojom god slikom hoćeš, pa i crnom pozadinom.
    Da, vidim! Zapravo mi se više sviđa kad je slika pozadina.
    Je li to nešto tipa FlatBlack.tsk, pa ga kopiraš u My Documents ili?
    Nikako ne kužim način kako staviti recimo sliku od Today 2 da bude i pozadina menija...
    Help?
    Zadnji uredio aaarrr : 05-12-2008 u 19:36

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    i900 d900
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A i ovo s porukama si napravio revoluciju!
    U originalu je loše riješeno...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    7.628
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nisam to ja napravio, tako su poruke izgledale sve do windowsa 6.1. Ja sam samo prebacio nazad na stari look i dodao pozadinu

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    9.460
    Nivo
    23
    Mentioned