Hvala na informacijama Čini mi se zasada ovaj stroj zasad daje najviše?HTC Touch Pro izgleda na multimediji pada navodno video player zapinje neradi ni s core playerom kako treba jer ovaj ne podržava hardwersku akceleraciju, kamera je slabija, a navodno i baterija, xperia isto ne podržava divx i xvid bez reenkodiranja. Omnia pak navodno bez problema ždere filmove do dvd rezolucije bez ikakavog reenkodiranja. Jedino što malom fali je tipkovnica i nešto malo bolji display kod ovo dvoje, i da spominje se nešto o nemogućnosti nadogradnje na wm 7 zbog male rezolucije displaya??Dalje sam pronašao i da je fm prijem dosta slab?
Ždere me sony i htc ali izgleda da je samsung tu ipak napravio bolji posao kad se sve zbroji?Možda ne izgleda tako fino ko 3d flo i paneli ali zato više može i kao što veli kolega sve se to da riješiti.
A kamera od 5 mp ipak dobro dođe za ocr ili snimanje teksta i prebacivanje u pdf za što ja dosta koristim sadašnji mobitel s 2 mp. I točnost prepoznavanja mi je uvijek mana kad je slika lošija tako da bolja kamera u mojoj priči svakako donosi prednost, a kažu da je definitivno u rangu s n95 i n82 znači gotovo da bolje i nemože.
Od perverzija pada mi na pamet bluetooth tipkovnica i prasak na monitor preko video ulaza i tv izlaza. Jeste li probali što s tv izlazom i dolazi li kabel s omniom?S običnom kantom starci mi surfaju sasvim solidno na crt televizoru pa mislim moglo bi i ovo hodati. Već vidim windows mobile media center i daljinski za omniu, ha ha.
Eh da zaboravio sam pitati dolazi li sa strojčekom outlook i onenote?
Meni se ovo čini već lagano kao zamjena za lap i ovako mi je cijeli život već na mobu, knjige filmovi mjuza faks posao sinkam ga s outlookom, a s omnimom bih sve to mogao i još bolje.Tu bi se dala već iknjiga napiati kako se vama čini dali je uopće ta tipkovnica na izvlačenje ikakava realna prednost prema ovoj virtualnoj na displayu?Meni se čini da baš i ne velika?Ne vidim zašto bi se čovjek ako ne pati na sučelje i neznam nekakav estetski izgled sučelja i trebao baviti mišlju o htc-u i sonyu kraj omnie?(Navodno za omniu već postoji brdo tih korisničkih dodataka i prilagodbi, čak je navodno netko napravio i neku kopiju 3d flo sučelja). Ili ste i vi bili u nedoumici?

Odgovori uz citat
(( u odnosu na mog i-matea... moram 3 puta stisnut da bi prihvatio... jel ja nešto krivo radim ili...?
hvala stari

.gif)

Bookmarks