Zovi sljedeći broj 062 9000 000, to ti je help desk i tamo podnesi zahtjev, modem ti dolazi za nekoliko dana![]()
Ima vec 14-15 dana da sam podnio zahtjev preko telefona za max-adsl start paket jer me privukla ova akcija 3 mjeseca flata...
E sad se vec blizi 15.10 i kraj akcije,a jedino sam postom dobio obavijest o prihvacanju zahtjeva prije nekih 7-8 dana a od modema i traga....
Sad me zanima sto ce biti ako mi posalju modem poslje 15.10,dali jos uvijek imam pravo na 3mj flata...
p.s. zvao sam 08009000 i dosao do jedinstvenog zakljucka da one tamo zenskice nemaju pojma sta pricaju,svaki put drukciji odgovor
Uglavnom ako cu popusitit akciju onda mislim sve to skupa otkazati i cekati bolja vremena...
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Zovi sljedeći broj 062 9000 000, to ti je help desk i tamo podnesi zahtjev, modem ti dolazi za nekoliko dana![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Necu tebe slusati,ti si na losem glasu
to
Ako su ti zaprimili zahtjev uci ces u tu akciju.Pa makar modem dobio i poslje akcije.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
kao sto se i neki prije docekali DVD playere.ne vjerujem nista T-comu.
Sto se tice pleyera i slicnih stvari pisalo je da su raspolozivi do isteka zaliha.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja također naručio maxadsl flat prvog ovog mjeseca,i još uvijek čekam...inače sam iz vrbovca. A da li će se ovaj mjesec uključiti u akciju ako modem stigne?
Ma ne morate te se brinuti ako je sve zakonski od njihove strane odrađeno,
Znaći od onoga trenutka od kada ste vi "naručili" uslugu telefonski oni vas ubace u sistem i vi ste "slijedeći na redu" a pismeni zahtjev je ispisan kod njih sa tim datumom.
Početak usluge počinje(naplata) od dana kada vam njihov čovjek "pusti u promet" uslugu!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
O.K.
Dakle i ako modem stigne npr 19. a akcija je zavrsila 15. imam pravo na 3mj. flat-a...
Inace svima koje znam je paket za adsl ili maxtv doso u roku 7 dana, a flat cete sigurno imat 3 mjeseca...
Zvao ja T-scum...
Zbog dotične akcije, ljudi su nahrlili za MaxADSL te se povećava lista čekanja na mjesec dana...
Evo teče 22. dan... ni A od T-coma![]()
Meni stigao jucer.....
Opet sam zvao one tete da provjerim dali imam flat 3 mjeseca i kazu da imam ALI postoji mogucnost da mi posalju racun na kojem se neracuna akcija pa nek se zalim...![]()
hahahaha...
ta ekipa u t-comu je baš vickasta.
na tvom mjestu bi im svaki dan sjedio za vratom...da vidiš kako bi se "lista čekanja" naglo smanjila.
E vidite, ja još čekam. I OPET ja zovem T-scum, i jedna mlada agentica kaže da imaju problema u centrali, te da linije ne rade, te da otklanjaju grešku. Pa kako dovraga kada kod mene telefon i dial-up rade, a susjedi adsl radi bez problema?!?!
I znate kaj? SZK je rekla da moja linije NE PODRŽAVA Maxadsl!
EDIT: sry, Inovator, nalet bijesa
E sad, otišli ja i moj otac u T-Centar pitati kaj se dešava. Od svih zahtjeva koji su predani, samo za moj zahtjev piše da je odbačen! Mislim, čudno je to... Otišel otac u centralu, kaj ja znam, i tam su rekli da mogu imati ADSL u roku 5 minuta! Sad, ko je tu lud, zbunjen, normalan? Linija podržava, T-com veli da linija ne podržava, T-Centar u Vrbovcu zbunjen kak i ja... Zbilja ne znam...
Zadnji uredio Mario92 : 30-10-2008 u 11:46
Bump...
U rujnu podnio zahtjev, adsl dolazi slijedeće godine...
Odustao od ove trakavice...
Spojit ću se na susjedin ADSL, ona će uzet flat, račun ćemo plaćati 50-50, i mirna Bosna...
ma što se tiče da će vam isteći ova "pogodnost"..neće AKO ste dali zahtjev u intervalu datuma koji su oni naveli da će davat bespaltno 3 mjeseca...bilo mi je tako i sa frendom prošle godine..toliko je bilo zahtjeva da je on zatražio spajanje u 12 mjesecu a oni mu tek prokopčali polovicom 1 mjeseca i svejedno je imao besplatno prva 3 mjeseca
User manual(LG KU 990):http://rapidshare.com/files/167231902/KU990.pdf
Govoreći uz iskustva, najbolje je otići u T-Centar i tamo predati zahtjev. Ja sam predao zahtjev preko SZK i nakon dva mjeseca (u tom roku su i izgubili zahtjev, pomiješali adrese...) stvar je riješena jednim posjetom T-Centru i već drugi dan sam imao ADSL.
Ha, a ja sam bio u T-Centru u Vrbovcu, Dugom Selu, Zagrebu...
Zvao SZK, otac je razgovarao s direktoricom, telefonski...
Ja sam cekao neka 3 mjeseca...tak da...taman mislio otkazat ono doslo...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks