@ observer: Prema tvome postu,ova tema nema smisla. Cim je ustanovljeno da je NOD32 najbolji,ili jedan od najboljih,vise nema razgovora o drugim AV programima,i temu bi bilo najbolje zatvorit i uklonit??
Iz mog iskustva:
Dok nisu postojali neki opasno jaki i dobri AV programi,prije skoro 10 godina,imao sam msav (microsoft anti virus) koji sam na Windowsima 3.1 i 3.11 na staroj 286-ici koristio za trazenje virusa po diskovima od 100-tinjak mb i na floppy disketama od 1.44mb. Od tad do danas se je puno toga promijenilo,i tehnika je,naravno,napredovala. Ovdje razglabamo o takvim programima koji se danas proizvode. Reko sam vec da mi je NOD jednom propustio trojanca koji mi je napravio veliku zbrku u kompu,i nikako ga nisam mogao izvuc odatle. Jedino su ga Avira i AVG uspjeli izbavit i ocistit... Svatko ima svoja iskustva,pa te molim da ne stavljas svoje iskustvo u prvi plan,i da omalovazavas druga misljenja i iskustva na racun "žnj" institucija koje se bave s tim istrazivanjima... Svaka brava ima svoj kljuc,i ja nemam pojma kad ce mene moj AV iznevjerit,al samio da znas,ne postoji najbolji AV. Postoje dobar i bolji, a najbolji ne propusta viruse i ostalu gamad,a takav ne postoji,niti ce postojat... Eto...![]()

Bookmarks