@ brljo: Zasto ne koristis slike.hr ili salji.com? Ovaj imageshack ima odaziv ko moja pokojna baba...Bas sam htio te sfučnike vidjet,a ono nikako da se otvori slika...
EDIT: Otvorilo mi je,al svejedno...
@ brljo: Zasto ne koristis slike.hr ili salji.com? Ovaj imageshack ima odaziv ko moja pokojna baba...Bas sam htio te sfučnike vidjet,a ono nikako da se otvori slika...
EDIT: Otvorilo mi je,al svejedno...
Evo ako te tjesi, i mene muci isti problem.
ImageShack je opcenito vec dosta dugo za q...
@bbbrljo,
Kupujmo hrvatsko!![]()
![]()
Spremam se za teretanu, a vani Sibir, kao što neko reče na temi. Sreća da je blizu.
Україна
Otkljucao frendu Njoku (iljadu i sto) s kalkulatorom,i sad sam faca...Zaprzio nesto mjuza,i cekam poziv...
@ rav: Spakujmo virus na imiđšek pa ce brljo doc na nasu šemu...![]()
idem na posao . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Došao iz škole.
Sutra nosim mobitel na servis- šmrc![]()
Ali, šta je- tu je![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja stigo iz škole...
Glumio na predstavi, ludog znanstvenika Vincencija... iz jedne Zagorkine jednočinke... obožavateljice se već skupile...
Prčkam po kompu, slušam Human od Killers-a... kak je zakon pjesma, dugo već nisam čul neku noviju pjesmu tak dobru...
Ja sam oso spavat...Gud najt!
![]()
Zna li netko od kad radi mobis servis u Heinzelovoj, jel od 9?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Radi ti od 11-12hK'o i studentske službe na faksovima...
Zezam se...nazovi i pitaj ili pogledaj na Netu
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Na našem faxu rade produljeno, od 11-13![]()
evo dosadujem se.. slusao sam malo prije human killerse presuper makar mi je bolja romeo i juliet. a sad slusam billy talent this suffering
Kod nas rade od 8-14h![]()
Україна
gudnajt....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma, nigdje im ne piše na netu.
Ići ću sutra oko 9, valjda rade tako.
Sad bi gledao neki film (izgleda) mafijaški i dobar, ali mi se spava![]()
došao s posla . . .
bilo je ok, brucošijada prava . . .
i sad na kraju, ja čekam kolegu da me vozi doma, uletavaju 4 inteventna drota, traže nekog redara, . . .
me znamo ništa . . .
evo opet njih za par minuta, sa nekim frajerom, sad traže konobara nekog . . .
na kraju, i oni i mi otišli prema doma . . .
sve u svemu, jako lijepa i sadržajna večer . . .
laku noć . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Aaaajjjjaaaa...
Dobro jutro...
Dobro jutro... Evo i mene... Uh kolko dugo nisam bio ovdje nisam uhvatio vremena![]()
Bookmarks