Ma neka glupa fora, možeš frendovima slat čipove, al samo 100 njihVidjeh da si u besparici pa da te malo uveselim lol... Btw pobro danas streit flaš, brijem jedini u svom životu, al bože moj
![]()
u sub idemo van nas 10 cura
xlr, kaj si ti meni poslao neke chipove, imala neku taku obavijest![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma neka glupa fora, možeš frendovima slat čipove, al samo 100 njihVidjeh da si u besparici pa da te malo uveselim lol... Btw pobro danas streit flaš, brijem jedini u svom životu, al bože moj
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma jebi se..meni nikako ne ide
prelazim na yamb sada![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
mala naucit ces jednog dana ...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Laku nooooooooooooooooooooooć![]()
nja.... nja..... njaaaaaaaaaaaaaaa
došao s utakmice . . .
******, nemamo sreće, a ni znanja očito . . .
sutra će biti krivi suci, hladnoća, pomrčie sunca i mjeseca, plima i oseka, financijska kriza, i sve ostalo, samo ne igrači . . .
******, tako nam je očito suđeno . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
zaboravio sam na cenzuru . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
cek, zar si ti fakat bio uvjeren da cemo prezimit u europi?
mislim, jedno je ljubav prema klubu, al bit uvjeren da ovaj dinamo to moze?
ahahahahahah
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
odoh na fax, napolju jebeni sibir, ako se zaledim i ne uspijem se vratit na forum,volim vas sve![]()
Dobar jutar svima....
sinoć gledao tekmu...
ni jedan ni drugi klub nisu pokazali nogomet, već samo napucavanje, pa kud lopta stigne...
žalosno... sa takvom igrom, Dinamo će teško i u našem prvenstvu išta pokazati...
Od svih tih Dinamovaca, jedino je Ibanez nešto pokušavao.
Balaban trom, drven.
ma treba srezati pola tih igrača što ništa ne igraju i dovesti neke mlađe igrače
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo mene![]()
Odo vježbat osnove elektrotehnike.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
odmaram . . .![]()
Kupio sam novi mobSad nikad nećete znati što sam imao. Muahahahaha
![]()
![]()
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pratim crvenilo dionica, i tako iz dana u dan...
FORD FOCUS RS500
I like it!
Kaj, nitko neće uzeti dionice?![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
S onakvom igrom,oba kluba nece imat gdje prezimit...
Doso s posla,i sad cu malo cackat mecku,dok ne slupam ovo malo prometa do 3 gige...![]()
Bookmarks