nisam bas u toku sa k800 pa me zanima nesto. K800 iz tele2 paketa, da li se moze otkljucati jednostavno doma, kao sto se prije moglo sa xs++?
Za pocetak, prvo se upoznaj sa terminologijom. Nema starih i novih drivera za flashanje, postoje samo jedni. Ovo o cemu ti pricas je firmware, potpuno razlicita stvar. Driveri se inace ne patchaju, patchevi se patchaju.
Sto se tice firmwarea, najnoviji za K800/K810 imas na pocetku ove teme. Sto se tice audio drivera, mozes probati ponovno staviti originalni, ili se igrati nekim moddanim.
Takodjer, koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove zaredom.
nisam bas u toku sa k800 pa me zanima nesto. K800 iz tele2 paketa, da li se moze otkljucati jednostavno doma, kao sto se prije moglo sa xs++?
tako je,ali na zalost svi su cid53 pa besplatni unlock otpada,ja znam jer sam ja jos u 5 mj. kupio k800 u tele2 i cid53 je bio,sada vise nije![]()
Ljudi lepo sam fleshovao telefon pomocu xs++ ubacio mbn, fbn, i own_custpack. Zavrsilo se fleshovanje i kada sam pokusao da upalim telefon pisalo je insert sim card sto je bilo normalno jer mi kartica nije bila ubacena, opet sam iskljucio telefon i ubacio karticu ali kada sam ga hteo upaliti ne reaguje nista samo zasvetli lampica kod infrareda i to je to. Neznam u cemu je problem i kako da ga resim posto kada pokusam da ga fleshujem ponovo izbacuje mi ovo:
Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
12:14:31| You have 30 seconds...
12:14:31|
12:14:35| Did not receive 0x5a. Continuing
Ili ovo:
Baseband ID: 9900
15:11:07| Protocol Version: 3.1
nije vic, nego kako da vidim u trgovini, kad mi nedaju ni da ga upalima ne znam nikoga tko je u zadnje vrijeme kupovao u Tele2
Možda u servisnom meniju, ali ne vjerujem.
Jedino preko xs++ ili setoola.
Ali, svi su ti sad u tele2 (i svugdje ostalo) cid53.
Jedino možeš preko neta (plaća se) spustiti na cid52.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
s kojim se "servisom" spusta na 52?
Ultimate unlocker
Koliko vidim, 10€
A meni su u lokalnom servisu rekli da mi spuštaju na cid52 za 250 kuna.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nista, uzet cu t2 i otkljucati ga
iPhone 5s 16 GB
Ne bas. Koliko znam 1 kredit je 12 EUR. Ili 3 za 20 EUR.
A moraju i oni zaradit nesto.
@imatic,
Pogledaj ovo.
Tema je starija, danas najvjerojatnije vise nema nijedan CID52.![]()
Zadnji uredio ravilov : 25-11-2008 u 02:10
Ma da, 1 credit = consumption 0.33 (ne znam zasto tako kompliciraju s tim), ali to je bilo 12 EUR, izgleda da su pojeftinili...
Nema veze, ionako sam uzeo 3 za 20 EUR, a za to je jos uvijek ista cijena.![]()
@imatic, na forum.hr je bila akcija downgradeanja CID-ova - sad ne kužim, jel ima razlike između tog i tvog kredita, uglavnom me zanima hoće li biti još jednom akcija downgradeanja CID-ova i free unlockanja.
To je to isto. Onda je bila akcija, sad moras kupit, ali ista stvar.
Sumnjam da ce opet bit akcije, ono je bilo jer je UU novi softver pa da ga malo promoviraju.
ja mislim da je svakako bolje platiti 12 €(oko 85 kn) da si spustis cid na 52 nego dati oko 100 kuna da ti unlocker stavi patch,da i ne spominjem da nema upgradeanja firmwarea jer se mob zakljuca,nema patchanja,moddanja(osim FS-a),ako se sta od softa pokvari moras s njim na servis,a ako je cid 52 GDFS i tako neke stvari se mogu popraviti,uglavnom,moj savjet je downgrade cid-a
Jedan clan(stranog foruma na E**) koji inace ima svoj sajt za otkljucavanje, kaze da se cid spusta na 52, ali da se EROM color menja na BLUE
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Ooooo, milanche
Di si ti?
Ne kužim šta ove zvjezdice znače
A ovo govoriš da on može spustiti na cid52, ali se boja mijenja u plavu ili to kad se preko ovog ultimate unlockera?
I jel ta boja ima kakve veze kod daljnjeg moddanja?
Znam da ako je brown, onda se mora u red.
ok onda, znaci nije moguce naci vise novi k800 cid52? A najjeftinije rijesenje je 10 eura za spustanje?
iPhone 5s 16 GB
Očito je... Možeš eventualno naletit na neki koji stoji od 4 mj. zato što sam tad kupovao W200 koji je bio CID52. Ali ak je od 5 mj. (kad je geco kupovao K800) onda nemaš sreće. Znači šanse su male, a 10 € je očito najjeftinije rješenje![]()
@milanche91,
Hm, ne znam bas, ja sam svoj K810 jednom slucajno digao na CID53, pa sam ga odmah spustio na CID52 (to je bilo za vrijeme trajanja "akcije"), i color mi je i dalje RED.![]()
Color nema veze sa CID-om, tako da se CID može dizati i spuštati koliko god, ali će color ostati isti.
Bookmarks