Bok
Jel postoji ICQ za symbian.
postoje i besplatne varijante, pa probaj da li kod tebe rade zavisno od telefona:
SMAPER
http://www.smaper.ic.cz/
QIP
http://www.qip.ru/ru/pages/download_pda_symbian_ru/
a možda najbolji ti je Fring...
to je ICQ, Skype, MSN itd u jednom programu!
Ja nekako nisam uspeo sa Fring-om ... pokusava da se konektuje i nista.
Bas trazim neki jednostavan kao sto je QIP (samo ICQ) jer ostale ne koristim. QIP je fenomenalno jednostavan ali nekako nece da se konektuje uvek. Isto mi se dogadja i sa SMAPER-om. Sve koje sam probao a imaju vise protokola u sebi nikad mi nisu pororadili mada na papiru (reklami) izgledaju super.
meni Fring radi sa svime, pa i sa ICQ-om
neznaš podesiti, probaj malo bolje
Nema sta tu da se ne zna
Jednostavno, kreiram new user, i on pocne da se konektuje ... ceka ceka i na kraju nista.
Kolko dugo si čekao da se spoji? I kod mene mu je dugo trebalo prvi put nakon što sam unio nickname i pass. Pustio sam ga sigurno nekih 4-5min jer sam radio nešto drugo pa mi se nije žurilo i za divno čudo spojio se. Probaj mu dati više vremena..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne kužim šta napišem u ID?
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Pa valjda UIN od ICQ-a...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Prvo traži ID, pa nick,pa pas,email...ali nisam na koraku za ICQ ili Msn već se prijavljujem na fring od početka
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Mislim da napises sto hoces... meni je mislim broj mobitela ako se ne varam...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
trebao bi mi program za samsung g810 za MSN.
za symbian.
Skinuo sam s njihove stranice MSN novi i on dodje sa dva file-a.
Jedan je nesto za nokiu sta ne moze instalirati (a pise da se to prije instalira, ali kako nije nokia, ne radi) i drugi je MSN i njega uredno instalira i u mobitelu u application manageru pise da je instaliran ali ga ne mogu naci u mobitelu gdje je...
Zadnji uredio Knightrider : 08-11-2008 u 00:47
Tko rano rani, zajebo je pjetla
@Knightrider:
Koliko sam vidio na Fringovim stranicama Samsung g810 nije ni na popisu, pa neznam da ces ga uspjeti osposobiti... Inace onaj "voice... nesto" ti je za VoIP...
Da se osvrnem na post prije ovoga, dobio si dva filea, koje su ekstenzije tih fileova? Ako se radi o *.jad i *.jar datotekama onda je to Java verzija, ako se radi o *.sis datotekama onda je to Symbian datoteka. Ako skidas Symbian datoteka pazi da budu za S60v3 (posto g810 ima taj OS).
Philip B. Crosby
dali netko ima aplikaciju za nokiu n81 neš ko msn....
Potpis nije u skladu s pravilima.
Edit by Sljaka
pogledaj s ovime.
HC4L
Pozdrav ,kupio sma nokiu n95,eh interesujeme dali ima za nju skype da se može ubaciti.hvala naprijed.
Post je premjesten u ovu temu imas alikaciju koja se zove Fring i ona je besplatna, a imas i IM+ for Skype, ali on se placa...
EDIT:
Imas jos jednu aplikaciju za skype - iSkoot
Zadnji uredio n00b : 22-11-2008 u 19:30
Philip B. Crosby
Bookmarks