Pa kako god oznacim/odznacim "Send by ender", gumb u sredini D Pada mi uvijek radi kao Space na kompu... Nekuzim koji mu je...A ja imam oznacen ono da vidim kolko mi trosi i ja sam sretan, nije puno.
Pa kako god oznacim/odznacim "Send by ender", gumb u sredini D Pada mi uvijek radi kao Space na kompu... Nekuzim koji mu je...A ja imam oznacen ono da vidim kolko mi trosi i ja sam sretan, nije puno.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
fring po defaultu piše tvoj br pod user id. kasnije odabereš protokole i voziš. definiraj mu nick i pass, to je normalan postupak.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pozdrav,
imam nokiu 5800 i treba mi neki dobar msn.
probao sam ebuddy skojim sam cak bio i zadovoljan na starom mobu.Ali na ovom mi konstantno ispituje dali dozvoljavam ebuddyu pristup internetu i da salje podatke.Cijelo vrijeme moram potvrdivat sto mi onemogucuje normalno koristenje. Pretpostavljam da moram negdje napravit da aplikaciji automatski dozvoli pristup ali nemogu naci gdje...
pa ako ima nesto bolje od ebuddy pls do tell..
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
stavio sam najnoviju verziju softa na n95 31.0.017
i gizmo mi ne zeli pokrenut vise, a ne zeli mi ni onaj pravi sluzbeni msn tj live messenger
jel ima neko slicnih problema?
jel moze link za download najnovijih verzija?
hvala
EDIT:
rjesio problem, trebao sam samo ponovo instalirat onaj neki support package koji dode s njima...
Zadnji uredio spajk : 10-06-2009 u 22:17
Samo upozorenje. Ne instalirajete fring 3.40 jer je prepun bugova. Najgore od svega je što pola poruka ne dolazi na odredište.
Momci iz Fringa su na facebooku obećali novu verziju za par dana, sa ispravljenim bugovima.
A koji su to bugovi??
Meni Fring cisto normalno radi..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Gore sam napisao da poruke ne stižu. Rekao sam bugovi (u množini) jer su tako i oni rekli. I to na spomenutoj verziji.
Zamolio bi ako netko ima neki provjereni msn za n96..
skinuo sam ovaj http://symbianv3.com/new-windows-liv...enger-perfect/ i pri zavrsetku instalacije izbaci unable to install i tu je kraj.. u folderu s navedenog linka takode ima navodno neka starija verzija koji isto tako nije moguce instalirati - zasto ne znam. Pa eto bio bi zahvalan ako netko moze stavit link od neceg provjerenog, hvala!![]()
Ja bih trebao jednu dobru chat animaciju za Nokiu x6.Instalirao sam si ebuddy koji je ok ali zarko sam zelio probati i Nimbuzz.Do neki dan nisam uspio na njemu napraviti account jer mi je rekao da je svaki, ama bas svaki user name zauzet.Jucer sam se registrirao preko pc-a nanovo sve uredno proslo.Prebacio i instalirao Nimbuzz na Nokiu i uredno se ulogirao.Kako mi trebaju kontkti sa Windows Live Messengera i Facebooka prvo sam se ulogirao preko njega na WLM i kontakrti su tu.Kad sam pokrenio Facebook jedan veliki i neugodni problem!!!
Stavim user name i sifru od fejsa i kaze mi da se nemoze spojiti da je s Facebookom neka greska i da probam kasnije. Ja odem na svoje racunalo i ukucam sifru i kaze mi da vise nije ta sifra i morao sam resetirati password jer mi se sfra promjenila.Da ne govorim da sam prolazio kroz test indetificiranja prijatelja jer ssm to ja i jel to moj racun te da se netko spojio iz Nizozemske na moj account i jel mi to poznato?Nakon sto sam oznacio da mi nije poznata adresa spajanja promjenio sam sifru i zavrsio.Probao sam to dva puta i svaki put me Nimbuzz zeznio i morao sam rijesavati sifru nanovo.NEKUZIM????
Kod e buddy-a imam drugi problem kad dodjem u curin stan i spojim se na isti siemensov router bezicno.Ukucam sifru i kad se spaja kaze mi sljedece there was a problem connecting to ebuddy.No internet conetion.Your internet settings must be activated foJava Applications.kad neidem preko Wirlessa spoji se uredno???I to mi nije jasno...
Zadnji uredio Zrmi : 30-09-2010 u 16:05
Gle to s Nizozemskom je i meni bilo (tamo im se nalazi glavni server za Europu). Samo stavi da poznaješ to spajnje i gotovo.
I mjenjao ti je šifru na Fejsu?Ja čim se hoću ulogirat preko mobitela baci mi tu grešku i promjeni mi šifru na kompjuteru i onda moram nanovo prolaziti test identifikacije frendova i mjenjanje šifre.I tek me tada pita jer mi poznato to spajanje.Znaci trebam kliknuti da mi je poznato i onda će se Nimbuzz spajati normalno na novu šifru?
---EDIT (01-10-2010 13:11)---
Rijeseno i radi.Konacno
Zadnji uredio n00b : 04-10-2010 u 15:25 Razlog: Spojeni postovi
Bookmarks