Ja koristim vip web sms, tamo imam 15 poruka dnevno i to mi je okSamo,naravno, moraš bit korisnik vipa da bi se mogao registrirat
![]()
Ja koristim vip web sms, tamo imam 15 poruka dnevno i to mi je okSamo,naravno, moraš bit korisnik vipa da bi se mogao registrirat
![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Vise nije potrebno biti iskljucivo korisnik vipa za koristenje web sms-a.,
Jedina je razlika sto vipovci imaju 15,a ostali 10 sms_dnevno.,
3.1. Uslugu Web SMS mogu koristiti svi korisnici Interneta koji su prošli proces registracije na Vip portalu. Prilikom registracije korisnik će odabrati korisničko ime i lozinku koje će koristiti za pristup Web SMS usluzi. Korisnik je odgovoran za točnost podataka koje je prijavio prilikom procesa registracije i za sve radnje koje su počinjene sa njegovim korisničkim računom.
3.2. Aktivacijom Web SMS usluge korinsik stječe pravo na besplatno slanje određenog broja poruka:
a) Korisnici Web SMS koji su ujedno i Vip GSM, Homebox i korisnici Vodafone Mobile Connect kartica imaju pravo na 15 dozvoljenih besplatnih Web SMS poruka dnevno.
http://www.vip.hr/sp/show?idc=250012...27295085&page=
b) Korisnici drugih mreža imaju pravo na 10 dozvoljenih besplatnih Web SMS poruka dnevno. Vipnet zadržava pravo povećanja, smanjivanja ili ukidanja broja besplatnih poruka na usluzi Web SMS u bilo kojem trenutku, te o tome nije dužan obavijestiti korisnike.
Bookmarks