u varazdinu znam jedan ducan gdje se prodaje po 3500 kn. ganc nova.
ne znam ti baš za film jer ga ne koristim za to, ali s obzirom da mi s muzikom od (faksa i nazad(znači nekih sat vremena na dan) traje oko 4 dana, vjerujem da ćeš i sa filmom dosta izdurat. Jedino ako koristiš wifi ili bluetooth tu računaj da će ti na 2 dana past.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
u varazdinu znam jedan ducan gdje se prodaje po 3500 kn. ganc nova.
Dinamo rules!!!
Dal je onaj đek za punjač isti kao i na npr g800 ili je drugačiji to mi je važno jer ima za kupit prijenosni punjač u koji staviš bateriju AA i uštekaš i nemaš frke !
je, isti je. Ali mislim da ako te strah da ti baterija rikne je bolje nabavit još jednu bateriju za mob nego tako neki punjač. I koliko si siguran da ide samo AA? Mislim, narješavao sam se i elektronike i svačega do današnjeg dana i to mi baš nema smisla. Jedino ako je to nešta kao emergency da ti dovoljno za par minuta napuni
Zadnji uredio Corunir : 18-11-2008 u 23:20
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Evo to je taj punjač http://www.njuskalo.hr/oglas238118 !
Isvrsna stvar ko puno putuje dobro mu dođe !
gdje je to tocno taj ducan u vž? posto sam iz čakovca,mi je blizu da odem pogledam malo..jos ako je zaista omnia povoljna..
Da bar i naši operateri za prodat omni-u nego imaju onaj iPhon koji 2 skuplji a još tome je gori od omni-e !
Evo imaš u sloveniji u simobilu za 510€ a to ti je blizu nije pre daleko
http://www.simobil.si/sl/mobilePhone...C-FB7310460C28 !
Nešto me zeza komp pa mi je napravio dva posta nije namjerno !
dal ima kakvu web stranicu ta dućan?
Naravno da je stigla, cim sam ja kupio na crno))
http://www.et-mobile.net/web/modeli.asp?page=35
i kolika joj je cijena u et?
Molim vlasnike omnie da mi odgovore. Kakva je to priča sa slušalicama za omniu? Nije mi jasno, počitala sam da imaju neki poseban utor koji visi sa strane, ne znam kaj to znači. Možda će pitanje zvučat glupo al može li se bukvalno stavit slušalice u omniu i slušat mp3 i radio? Kaaj im sad to znači?
Inače, došla je omnia i u VIP danas, što se moglo očekivat da će ju stavit kao konkurenciju iphone-u
4,499,00 Kn
(MPC, PDV uključen)
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Please, jel netko zna kako funkcioniraju slušalice na omnii? Puno hvala.
igrao sam se danas sa omniom..
nelos je..![]()
slušalice se spajaju na konektor koji izgleda kao standardni za punjač samsungov i na njemu je utor za obične slušalice, dakle da, možeš obične slušalice spojit ali kad vidiš kakve dolaze s njim mislim da ti neće past na kraj pameti ih mijenjat. In-ear, sa silikonskim čepićima (dobiješ 6 komada rezervnih, ali moja je iz njem. pa to možda i varira o tržištu). Ugl, slušalice su prva liga i po zvuku ali po meni je jako glupo rješen taj utor za slušalice. Teško je objasnit u čem je problem, kad probate, znat ćete o čem pričam. Ništa strašno u svakom slučaju
sluske su mob ok,nis posebno,osim kaj su in ear..iste i sa g600 dodu..
tesko da netko tko doma ima rj. od par tisucica nebu zamijenio...![]()
a dobro, meni ne trebaju bolje jer ne slušam toliko puno ali na zvuk se ne mogu požalit. Tamo gdje su mi SE walkman mobiteli imali distorziju ovaj ima čist zvuk i nema prenapumpan bas nego je... dobar
hvala na odgovoru, znači dobiješ i slušalice i konektor, to nije nikakav problem
Pa mislim da za tu cijenu nije upitno šta dobiješ, naravno da je sve u kompletu
Imam jedno pitanj nije vezano uz temu ali mi je vrlo hitno gdje kupiti usb i punjač za MDA 3 !
Ispričavam se što idem off topic ali ima vas puno koji bi mogli znati gdje kupiti !
Hvala unaprijed !
a kako je sa odkodiravanjem omnie? jel to ide kao i obicni mob? jer mi se ponuda slovenskog operatera cini najpovoljnija kupnja..mogu uzet i na pretplatu,pa me zanima odkodiranje?
nije losa opcija ni uzet ga bez ugovora, mislim da ako uzme samo tel(510 ojra) nije kodiran..a opet jeftiniji nego kos nas u et..
Bookmarks