Sliči mi na još jedno lajanje na mjesec............Lajte kere Jakobsfelda............
Radi se o prosvjedu koji je trenutno u fazi organizacije. Planirani datum je 5.12. u više gradova, ovisno o broju zainteresiranih za organizaciju u pojedinom gradu. Zahtjevi su:
o Zdravstvo za sve, a ne samo za bogate
o Besplatno školovanje – želimo biti zemlja znanja
o Oštro suočavanje s mafijom i organiziranim kriminalom
o Smanjenja cijena osnovnih potrepština
o Poštena revizija svih privatizacija
o Smjena podobnih i nesposobnih
o Kaznimo vec jednom korupciju i nepotizam
o Želimo pravnu državu, a ne samo mrtvo slovo na papiru
o Zamrzavanje imovine i bankovnih racuna bez pokrica
o Ukindanje saborskih povlastica
o Veca ulaganja u poljoprivredu i industriju
o Smanjenje deficita
o Smanjenje vanjskog duga
o Oporezivanje luksuza
o Manji porezi na hranu
o Otkrivanje afera, a ne zataškivanje
o Rješavanje huliganizma na ulicama
o Ukidanje zabrane prosvjedovanja na markovom trgu
o Ne prodaji Ine
o Odustanite od pelješkog mosta
o Imovinske kartice transparentno iznijeti javnosti
o Objava registra branitelja
Više o prosvjedu i organizaciji na Facebook-u u grupi http://www.facebook.com/group.php?gid=48786829344
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Sliči mi na još jedno lajanje na mjesec............Lajte kere Jakobsfelda............
ali protiv ovoga su svi i ne znam zasto se ljudi nebi odazvali u sto vecem broju.... kad se svi s tim slazu. mladi stari.... svi.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Jel to ono, Kako je Sanader ukrao Božić?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje !
najbolje da prodamo drzavu Microsoftu.
Uopce ne kuzim od kuda to iznadjenje an ovu situaciju.
dobar grah daleko se čuje
Nije to iznenađenje, nego je narod već godinama zatezao remen, pa sad ima dovoljno ljudi kojima je remen pukao!
To što smo trpili godinama definitivno nije razlog da trpimo još!
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bio je jedan dobar komentar u 24 sata (iako inače ne čitam, bezveze je):
"Gospodine Sanaderu, kažete nam da stegnemo remen.
Ali mi nemamo remen."
Podržavam ovaj prosvjed iako ne vjerujem da će nešto promijeniti.
Ako Sanader nešto misli mijenjati, on će to promijeniti na svoju korist i kad on hoće- sad jel će izgledati da je on to napravio zbog prosvjeda i za dobrobit hrvatskih građana ili iz nekog drugog razloga....
Iako, to je točka do koje dođe većina potencijalnih prosvjednika, ali- tako i tako ne vjerujem da ja (kao 15- ogodišnjak, financijski ovisan o roditeljima) imam što raditi na tom prosvjedu.
Nekako mi svi ti pozivi na prosvjede- preko facebooka- zvuče neozbiljno.
A ovi zahtjevi su, blago rečeno, teško ostvarivi.
A netko iz vlade će reći da će se ulaskom u EU sve to napraviti i to je to.
Mislim da prosvjed nema baš nekog smisla- jer se za te ciljeve bori već desetljećima (dobro- godinama).
Ali, svejedno, sretno prosvjednicima- da barem neke ciljeve postignu.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...ca/410354.aspx Sad se pravi da ništa ne kuži XD XD XD
Ništa drugo nego Cico Štos
Nije mi jasno zašto trenutna Vlada nešto ne pokuša rješiti unaprijed. Npr do prije mj. dana su vikali na sav glas kako Hrvatskoj ne prijeti nikakva kriza, da bi nedavno za okruglim stolovima govorili kako smo u teškoj situaciji itd itd. Kao prvo tim porukama sa remenjem šire samo strah među i ovako većinom neupućenim građanima. Nikakva korist od toga. Uvijek sam smatrao, a ovo zadnje je to i potvrdilo, da je Sanader prokleto loš govornik. Najbolje da nađe nekoga da mu piše "šalabahtere".
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma meni je pun k*rac vise! neka je lajanje na mjesec, bolje cu se osjecat ako lajem s gomilom.
radim u drzavnoj ustanovi na pola fakin radnog vremena. struka mi je takva da posao na neodredjeno mogu samo sanjati jos goooodinama (ukoliko ne iskopam neku j*backu vezu). puno radno vrijeme bi mi bilo nesigurno tu gdje sam sad (ugovori na par mjeseci, ovaj imam na par godina). i kak u k*rac da ja zivim?! kad da razmisljam o djeci, obitelji, svojoj kuci/stanu?! kaj cu s 40 radjat, kad, ako bog da, budem imala posao na neodredjeno, mogucnost kredita i tede.
i pazi sad djubre sanadersko, on bi meni i bozicnicu uzeo!? ma mrs! nabij si roleks znas kud!
gamad odvratna. prodajte si vladin vozni park i da vidis kako nece bit krize!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Čak i najneuspjeliji prosvjed ima neki rezultat, makar samo podsjetili Vladu da u ovoj državi postoje i građani. Ako netko smatra da nema šanse postići ove ciljeve, to opet nije razlog za neizići na prosvjed!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ne znam moze li se ostati krezub od lajanja na mjesec ali treba s vremena na vrijeme lajat![]()
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
"Ne laje kera zbog sela , nego zbog sebe"- rekli bi stari
Ali ako nas je više onda će netko i primjetiti da nešto nije uredu!
Blagoslovljeni ste što živite u Zagrebu (i okolica) pa ne znate kako je teško živjeti u Osijeku.
Kada bi vam rekao da moja tročlana obitelj moja mora preživjeti od 1000kuna dok je 4000kuna u kreditima (stan,auto, namještaj,dugovi,tekući troškovi,komunalije,itd..) onda bi vas pitao!Hvala bogu na živim roditeljima koji potpomognu.
Zadnji uredio VuKi : 19-11-2008 u 21:16
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Danas je bilo spomena o prosvjedu na RTL Vijestima, ali su oni uredno to izokrenuli, pa je ispalo da prosvjedujemo zbog ukidanja Božića, a ne zbog općeg nezadovoljstva situacijom u državi i mjerama štednje koje najviše pogađaju one koji su najsiromašniji!
Super vam je prosvjed.Ono,dovoljno je pročitati prvu stavku vašeg zahtjeva da se vidi da nemate pojma šta bi. Svaki klošar na cesti ima pravo na punu medicinsku uslugu,rijetko gdje je tako. Besplatno školovanje,isto,ako uči.... osim zahtjeva protiv prodaje INE,ostatak zahtjeva je preopćenit da bi se nešto rodilo iz toga. (ne kužim šta nekom smeta pelješki most,al ajde)
Da me se krivo ne shvati,volim ja prosvjedovat i prosvjede,al kad se zna za šta se prosvjeduje. Ovako to izgleda smiješno.
Ovo za zdrastvo se odnosi na najavljene reforme, iako već i danas ima previše slučajeva gdje su ljudi ostavljeni na milost sugrađana jer HZZO odbije zahtjev za financiranje operacije koja se ne radi u Hrvatskoj.
Besplatno školovanje nemamo, iako bi situacija mogla biti i gora.
Ostale mjere se mogu sažeti u: Štedjeti na jalovim ulaganjima, a ulagati u ono od čega će biti koristi. Dok građani budu dopuštali, miljuni će odlaziti u privatne džepove. Iako još praktički mediji nisu prenjeli neke konekretne informacije, Sanaderu je već panika. To znači može se i ako se bude tražilo hoće se razumnije raspolagati našim novcem!
Ugrubo,samo najbogatije zemlje svijeta troše toliko koliko i mi za zdravstvo. A među liderima smo u Europi po broju bolovanja....najavljene reforme su korak u pravom smjeru,vraćanje participacije je ok stvar,participacija je dokazano korisna pri kontroliranju zdravstvene potražnje. A vi bi ostavili kako je bilo i još bi proširili vrste usluga....no comment.
Kako nemaš besplatno školovanje? Al su ukinuti oni koji studiraju uz potporu ministarstva? Ne pratim baš,al kolko znam i dalje ih ima.
Jalova ulaganja....zar je jalovo spojit odvojeni dio zemlje,tako da se u njega može doći a da se ne prelaze granice? A kad to napravimo,'bošnjaci' će se morati pozdravit s ucjenama oko Ploča,granica...nije sve u isplativosti,neke stvari nemoš kupit novcem.
Pogledaj vijesti...proizvođači duhana su došli u Bruxelles prosvjedovat jer im je ukinuta subvencija i traže produljenje pa neće morati otpuštati radnike. To je recimo primjer dobrog,elaboriranog prosvjeda.
Al ajde...puno sreće s prosvjedom,puno stvari u ovoj državi ne valja i trebalo bi mijenjat,ali mislim da ste u par stavki malo fulali,nije baš sve što se radi loše.
Zadnji uredio niten : 20-11-2008 u 01:52
Baš tako, nije sve u novcu. Za zdravstvo ne želim previše komentirati, ali kod nas i najbolje zamisli završe fijaskom, a kod reforme zdravstva se to ne smije dogoditi, pogotovo u vrijeme krize.
Za besplatno školovanje nije poanta samo u iznosu novca. S nekim fakultetima ljudi nalaze posao u struci još dok pišu diplomski, dok s drugim ostaju nezaposleni ili rade izvan struke. Cilj bi trebao biti ulagati u zanimanja koja su tražena, a kod nas se upisne kvote godinama nisu mijenjale.
Općenito neke stvari jesu važne, možda bez obzira na isplativost, ali je za njih krivo vrijeme ako se već mora stezati remen.
Dok se ljudi ne pobune remen će se stezati oko vratova najsiromašnijih.
Ukoliko smatraš da imaš konstruktivne prijedloge koji bi mogli poboljšati ciljeve i učinak prosvjeda, učlani se u grupu i daj svoje mišljenje
Ukoliko smatraš da je najbolje ostati doma i trpiti, ostani doma i trpi, mi nećemo.
HRVATI NIKADA NEĆE BITI SLOŽNI! Nikada se neće održati masovan prosvjed...
MI SMO - K U K A V I C E
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Patek su puno skuplji i bolji od Rolexa.covjek voli satove,sta je lose u tome?!![]()
EDIT: Sve sam pobriso, neću da i ja završim na muriji.
Zadnji uredio GT-R : 04-12-2008 u 22:03
primjecujem govor mrznje,kao i ozbiljnu prijetnju...mort cu ovaj post karamarku prijaviti...![]()
Bookmarks