Polako ovim tempom i tu si za 30-tak dana pa do tada...
...naravno morat' češ ga smanjiti...![]()
Ja bi svoj avatar
Nije posteno, 200 postova je previse
Da bar ima M55 u avatarima pa da njega stavim dok jos nemam 200 postova, ali ovako...
A evo kako izgleda moj avatar.
Polako ovim tempom i tu si za 30-tak dana pa do tada...
...naravno morat' češ ga smanjiti...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
200 Previše???
PA nedavno je granica bila 500![]()
Forumaš godine :)
Da, šta bi trebali reći onda mi koji smo morali čekati do 500 da bi dobili svoj avatar?!?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Smanjiti?!? Pa vec je previse smanjen
![]()
Pa nisam ja kriv sto su smanjili granicu, al kad su ju vec smanjili, mogli su ju malo vise smanjitPoslao: whiteboy
Da, šta bi trebali reći onda mi koji smo morali čekati do 500 da bi dobili svoj avatar?!?Bar na 100
![]()
ma da na 10, pa malo se strpi, do 200 postova dodjes jako brzo
Pa nisam ja ti da postam 150 postova dnevno![]()
e sad si ga dobio coma
Ja sam za to da se samo za fichu posebno pomakne granica za avatar na 1000...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e ficho, ficho...![]()
Poslao: whiteboy
Ja sam za to da se samo za fichu posebno pomakne granica za avatar na 1000...![]()
![]()
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
polako ficho.....
ja sam do 100-tog posta doša za neš manje od godine dana pa me nibriga za avatar ka da ćeš crknut ako ti avatar nebude m55
p.s. bilo bi ti bolje da si za avatar postaviš neki fićek?(kad dosegneš 200)
Ali na svim forumima imam svoj avatar, i nigdje jos nisam vidio ovakva ogranicenja![]()
Poslao: whiteboy
e sad si ga dobio coma
![]()
fuck avatar.
pa nećeš umrijet ak ga nemaš.
@ficho
- možeš pisat bezveze na test forumu i brzo ćeš doć na potrebnih 200 postova
Ma necu umrijet ako ga nemam, ali... ne znam, glupo mi je bit uclanjen na forumu na kojem svi imaju avatare osim mene![]()
nije zappan glup, tamo se postovi ne broje, i povremeno se brisu. fisho ni ovdje se ne broje, idi u kafe i pisi....Poslao: dj_velja
@ficho
- možeš pisat bezveze na test forumu i brzo ćeš doć na potrebnih 200 postova
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ma necu sad nabijat broj postova zbog glupog avatara, radije cu citat source vBulletina i trazit rupu za upload avatara![]()
Možd' bi mog'o provjerit' i još neke stvari vezane uz vB o kojima "zubljamo" već mjesecima...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
piši fićo, samo pametne stvari i za čas si do 1000-tog posta i evo tebi avatara...![]()
![]()
sve u svoje vrijeme...![]()
![]()
![]()
avatari su na tom limitu kako se ne bi zatrpao server avatarima članova koji dođu, učlane se, postave sliku na server, tu su par tjedana (ako i toliko) i zatim nestanu.
ne želim se razbacivati dobrotom našeg web presence providera koji nam, istina, daje dovoljno prostora za web stranice, ali nije u redu im zatrpavati server....
uostalom, 100 ili 200 je bilo moje pitanje nedavno kad sam odlučio smanjit brojku, pa su stari forumaši čak predlagali 300, tako da sam ipak stavio viši broj od svoja dva prijedloga. imao sam volju staviti i 100, ali sam primijetio da su i stariji forumaši ipak za neko iskustvo...
evo ti pa pisi http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2298Poslao: ficho
Pa nisam ja ti da postam 150 postova dnevno![]()
@zappan
Veliki forumi to rade tako da stave prostor za link na avatar i onda ako korisnik ima web prostor(a tko nema?), on tamo uploada svoj avatar i upise link na forum.
To ti je cas posla omogucit na vB-u![]()
Bookmarks