Jeli jos uvijek vazi ovo da se ne moze otkljucat free?
Evo, za sve vas koji imate V640i, malo utjehe da ga moddate.
1. i free je izmjena skina u walkmanu, objašnjeno ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58493
2. ali ne i free je činjenica da su ljudi počeli moddati K850. Koliko saznajem iz ovog posta, za 10 Eura je moguće moddat A2 platformu:
Sada samo tražim potvrdu![]()
Jeli jos uvijek vazi ovo da se ne moze otkljucat free?
da.bila je na red-gsm forumu akcija besplatnog unlocka i relocka mobova a2,db2020 i db2012 platformi te downgradea upgradea cid-a.trajala je do 30.09.
bilo je tu u jednoj temi o tome
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
@semir_86,
Nije potrebno svako malo pitati "jel jos uvijek sve isto?".
Kad vise ne bude isto, kad se nesto promijeni, vjeruj mi, vrlo brzo ces saznati za to.
ej raja nasao sam na ovoj stranici otkljucavanje v640 pa me zanima jel ovo sig mislim mogu li stvarno otkjlucat fon da me ne bi zeznuli ja kupim kredit oni me odjebu. stranica je ova http://www.cruisersuite.com/default....oduct&piid=260
Naravno da mozes, zasto ne bi mogao?
Pa za pare se vec odavno moze otkljucati, no to malo koga ovdje zanima, cekamo besplatni unlock.![]()
evo vam flash meni i theme editane:
DOWNLOAD
sve rade na v640
Zadnji uredio fpopic : 11-11-2008 u 21:42
Hvala,odlicne su!!!
....SonyEricsson C702....
jer itko uspio preko custom dekodati mob (CDA)
ispravak debrandati
Zadnji uredio fpopic : 15-11-2008 u 21:30
?!
Prvi glas da bi bi se to uopce moglo... Otkud ti to?
da debrandati sam mislio
cito sam po svim forumima i svi imaju slican marko15-ov problem
pa sam htio pitati jer itko uspio ?
evo ljudi meni nakon sto sam sve po spisu radio nece:
http://img37.picoodle.com/img/img37/...am_44eeac8.png
(prevelika je pa da ne stavljam tu)
Zadnji uredio fpopic : 15-11-2008 u 23:40
Imam problem s tetinim v640. Ovako mobitel ima još godinu dana garancije i neželi je izgubit. Ali problem moba ja taj što se zna zbrejkat u razgovoru, zatim nekad kada zvoni i ide se javit stisne zeleno i zbrejka se. (U biti software je krivac po mom mišljenju)
Uopće joj nesmetaju Vodafone ikone, ono osnovni je korisnik. E sada sto da radim, da li mobitel nosim na servis, da li da sam stavim apdejtat software ili možda da stavljam software od K660? Što bi bilo najbolje, naravno ipak da neizgubim garanciju. CID52 je. Htjela bi da se sačuvaju sve poruke, slike i kontakti naravno.
....
s my phone explorerom napravi backup podataka i onda updejtaj softvare preko seusa tj. računala i software update programamoji skineš sa sonijevih stranica to će ti sigurno riješiti problem jer je stvar u softu i meni se događalo isto, drugo smanji količinu fotografija koje čuvaš u kamera albumu itd i broj poruka to mi se počelo događati kad sam nakupio brdo slika i poruka i treće ponekad mu zna smetati neki file na video na kartici ako nije iskodiran kako treba pa kad učitava karticu taj file ga smrzne ili restarta to pobrišeš i stvar hoda dakle i format kartice pomaže. uglavnom updejtaj softver i to će te spasiti cijela stvar traje pet minuta ne gubiš garanciju i netrebaš servis. updejt kako doma tako i na servisu sve će ti pobrisati osim kartice.
hvala ljudi.updejtat ću softver, pa što bude..
uopće neme memorijske kartice u uređaju, tako da ona nije kriva.
....
Pozz...imam v640i... stisnem tipku za paljenje i kad se upali dode do onog znaka od sony ericssona...poslje toga ekran je crn...nako 5 min kliknem bilo koju tipku i ekran se zasvijetli i odmah ugasi...(ali na ekranu se vidi da je sve normalno pise)...prijatelj mi je rekao da je otisao erom i da se to neda popraviti...
ako itko zna dali se to moze napraviti naka kaze...bio bih mu jako zahvalan![]()
![]()
@kikas,
Drugi put pazi kud postas. U naslovu one teme jasno pise "K800"...
Tražim i nikako da nađem. Da li napokon postoji nacin za debrandirat ovaj mob, i skinuto ove preglupe vodafone sadržaje? XS++ ga i dalje ne podržava koliko sam skužio... sa cim da mu pristupim FS-u?
Ne znam kako to trazis a da ti je ova tema promakla...
Pozz svima,,, Imam V640 flashan u k630i,,,, htio bih ga malo moddati, Ikone, theme itd... sad me zanima, za koji mob da trazim theme i ikone za k630 ili za v640 iako mislim da bi trebalo biti isto,,, i jel netko zna kakav korisni link :-)
Ma ja mislim da je isto...evo ovdje imas puno stvari
http://www.topsony.com/forum/local_links.php
Samo se moras registrirati...
V640 DB 3150 platforma koju xs ne podržava
a2 uploader koristi
bolje čitati
Mi6 Black
Bookmarks