Glupo pitanje - naravno da si prethodno instalirao USB Flash drivere?![]()
isto mi se dešava i sa a2uploaderom,očita i kad pokušam napraviti backup (pokrenemo a2,kliknemo na MISC files i dodamo a2_fs_backup datoteku i sad kliknem Write script te pričekamo da se napravi backup kojeg poslije nađete u a2 folderu) ne dešava se ništa odnosno dole piše hold c and insert usb cable,......pokušao sam i sa omnius-om,isto uspije očitati i onda se samo od sebe prekine,
Glupo pitanje - naravno da si prethodno instalirao USB Flash drivere?![]()
ajd' ti kad si tako pametan po čemu je glupo pitanje ?,...misliš da nisam instalirao usb flash drivere,....ajde ti probaj neinstalirati drivere pa neka tebi uopće išta očita (pogledaj sliku od xs++) a ako hočeš staviti ću ti i od a2uploadera.............da si malo bolje razmislio skužio bi da su instalirani ,a i da nisu kao moderatoru bi ti bio red da pomogneš,a ne da se glupiraš
kad radiš backup scriptom a2_fs_backup probaj klik na "Flash" ne "Write script"
i malo pristojnosti....
Mi6 Black
A po cemu se ja to glupiram? Nije mi padalo nista drugo na pamet zasto ti ne bi radilo, pa sam predlozio to, ali sam pretpostavio da si vec instalirao pa sam zato i napomenuo da je to vjerojatno "glupo pitanje".
Stvarno ne razumijem u cemu je problem...
Glupo pitanje - naravno da si prethodno instalirao USB Flash drivere?
mislio sam da si napisao da je glupo pitanje,........sad kad bolje razmislim vidim da nisi tako mislio i pogrešno sam protumačio,...sve ok
@MASVA,..klik na flash ne pomaže
nepomaže više programa i različiti driveri,........skinuo sam se Update Service i dali bi pomogla instalacija za ovaj problem,samo pošto nemogu backupirati neznam ako šta pođe krivo,nema povratka
Zadnji uredio gorand1 : 24-05-2010 u 00:27
probaj držati 2+5 umjesto tipke"C"
Mi6 Black
prvo, backup gdfs-a na A2(svi iznad db2020) telefonima nije potreban, posto se flashanjem on obnavlja. naravno ovdje ne govorim o fs backupunjega je dobro napraviti
drugo, posalji log iz A2uploadera.
trece (nije da je bitno za ovu platformu-db3150) ali instaliraj si zadnju verziju A2uploadera: http://www.4shared.com/file/JuORjem_...der_22_09.html
kad klikneš "Write script" drži 2 i 5 pa uštekaj kabel
jel napraviš tako?
Mi6 Black
ne,i tu sam pravio propust,prvo sam pokrenuo program pa stisnuo identifity pa stisnuo c i prikopčao kabel,zatim je on učitao i i kad sam htio stisnuti write on nije radio,..............treba ovako kako si sad napisao kabal tek priključiti kad se stisne write script,...............Masva puno hvala da se nisam đabe mučio dva dana i ostalima na pomoći i ravilovu kojeg sam bezveze optužio
Bookmarks