Novi ili polovni?
Molim Vas neki fotić do 800 KN. (imam već neki XD card) pa što mi preporučate???
Hvala!
Novi ili polovni?
Pa novi naravno!
Ne znam, ovaj najjeftiniji model iz Olympusa probija tvoj limit...
http://www.propero.hr/Proizvod.aspx?...6-33f9f1ad7bb3
Recimo ovo od Canona:
http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...u08stLH9JbkqA5 -izdvojio sam namjerno u ovoj trgovini od frenda, jer je cijena još niža nego u Properu; možeš naručiti preko web shopa
Volim Olympus, i ne kupujem ništa nego Olympus, ali budući da probija limit, ako stvano nećeš preko 800 kn, i želiš novo, naruči odmah tu ovaj Canon...
Moja preporuka bi isla u smjeru dva Sony modela:
1. Sony DSC S730
2. Sony DSC W110
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Nešto mi se sony ne svidaju. Inače firma mi se općenito ne svidja. Imam dosta aparata od te firme i svi si u banani. Frend mi ima dosta kvalitatan sony foto slike bez blica su katastrofa. Dok na mojem fujifilmu, koji je star 3 god. super su.
Za te novce niti ne treba očekivati vrhunske slike. Posebice kad nema dosta svjetla. Već i sumrak u ovoj kategoriji predstavlja problem. Blic je posebna priča. Jedino su slike na suncu OK. I koju god firmu uzmeš za te novce slike će biti jednako loše. Tek kad pređeš 1500kn, onda ima smisla raspravljati o firmama i kvaliteti slike.
Jedina stvar koja može u toj kategoriji utjecati na kvalitetu slike je broj pixela. Što ih je manje, to je slika bolja.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
sad se ne mogu odlučiti, između Panasonic DMC-LS80E-K, crni + 2 GB kartica, znači dobim karticu za 790 kn ili Canon PowerShot A580 za 899 kn.
Sad mi pomozite izabrati![]()
Ne znam, ja bi između ta dva uzeo Canon-a.
Bookmarks