LOL...ovo je presmješno.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nije to smiješno, smiješno je koliki će se uloviti na to. Ma kakvi smiješno, žalosno, za plakati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zalosno je da ce time uloviti hrpu naivaca koje ce vezati dvogodisnjim ugovorom.danas se digitalac moze kupiti i za 500-600kn pa je ova ponuda za mene smijesna.
sad im optima konkurencija,pa moraju nekako kupit preplatnike![]()
OT, MTEL, Amiš...svi su mu kao konkurencijaPa svejedno to ne sprečava T-Com da izbacuje ovakve debilne akcije...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ma nije ni zalosno ni smijesno, ovo je samo standardna politika t - coma! sjetite se kada se uz maxadsl dobivao dvd player, ipod shuffle.. dakle, ovo nije nista novo i nista dosad nevidjeno od strane t - coma, ne znam cemu se cuditeuvijek je bilo i bit ce onih koji nasjednu na ove navlakuse, ali nemojte za to kriviti t - com, krivite ljude koji se daju nasamariti
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Mnogima u Hrvatskoj je T-Com jedini dostupan, pa ovakve nagrade dobro dođu.
Bilo bi smjesno da t-mobile nije najprosireniji,ev ja zivim u gradu iliti gradicu 15000 ljudi,cjela zupanja je pokrivena t-comom dok je optima dostupna u 15% grada stoga je ova akcija za korisnike koje zele uvesti brzi net hvale vrijedna,lako je vama u zagrebu pricati kad vam se nudi i t-com i optima,amis i ostali a ovdje ljudi nisu ni culi za drugo osim t-coma.
i tuzno je da je vecini ljudi jedina opcija T-com pa ce i pristati na ovakve "nagrade".
...sad se sjetih - ne znam jeste li kada gledali reklame na satelitskim programima, tj. njemačkim - većina operatera, uključujući i t-com, daje nešto za poklon uz potpisivanje ugovora za DSL, ili pri uzimanju mobitela na pretplatu tako da ovo nije ništa strano i ništa loše - dapače, većini ljudi će dobro doći jer nemaju digitalac, ili što već bude "kao poklon" za 1kn...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam prije dva mjeseca uzeo adsl od t- coma ( prije toga dobro sam provjerio i ispitao druge davaoce usluga i nijedan mi nije dostupan ) i to na godinu dana i moram reć da sam super zadovoljan jedino me srce boli kaj tad nisu bili nikakvi pokloni a bil bi presretan da sam imal mogućnost ubost fotić za 1 kn.
btw.na blogeru ima jedan bivsi branitelj koji je postao legenda u trazenju i peticijama za taj adsl,Od t-coma pa do Mudrinica..njegova borba je pri kraju, a on će i iz ovog rata izaći kao pobjednik te će mještani Frkljevaca i Kadanovaca uskoro moći zasurfati brzo i neograničeno. Toliko priželjkivani ADSL napokon stiže. Drago mi je zbog takvih da se mreza siri pa makar i t-comova.Mi u velikim gradovima kukamo za brzinu i za operatere,a eto neki ce biti sretni i s tim adslom i jos foticem..![]()
Ovi koji tvrde da im je samo t-com dostupan sigurno su proroci kad su sigurni da ni sljedeca 24mjeseca nece biti konkurencije (na toliko se mora potpisati da se dobije fotic). Sjetite se sto je bilo prije 2 god. a kako je danas.
Kojom se brzinom alternativni operateri šire, proći će i više od te dvije godine prije nego i zađu u ostale gradove od ovih nekoliko većih. A isto tako sumnjam da kada se konkurencija toliko rasprostrani da će T-Com imati toliko veće cijene od ostalih. Nije da ih branim, ali to sa tim čekanjem i nadanjem za mnoge nema smisla.
Pa što,fotić? Frend mi je od T-Coma dobio iPod kojim se još uvijek služi i super je zadovoljan. Frendica i frend DVD playere kojima se služe. Mislim da se ljudi prvo odluče za operatera,a ovakvi poklončići dođu samo kao dodatni bonus. Ne znam zašto toliko pljuckate T-Com,bolje išta nego ništa
zato jer kakve su im cijene taj fotić otplatiš 10 puta.
i još moraš potpisat na dvije godine.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks