Ako si mu probala izvadit bateriju i vratit nazad i nista mislim da ces morat u servis.![]()
ovo je malo sijesno jer sam ovakvu slicnu temu otvorila prije 3 dana u SE podforumu, nemam srece da mi u dva dana krepaju dva moba.
ugl bio je prazan, ispraznio se i stavila sam ga punit,nisam provjerila jel to kkrenulo il ne. nakon koja 4h kad sam misla da je fino gotov, htjela sam ga upalit, digne se i pise NOKIA iza toga zasvjetli bijelo, crno, sivo i tako u nedogled osobito ovak je u punjacu.stara je rekla da je to radio i sva ta 4h dok se punio, al je ona misla da stizu poruke.
sto mu se dogodilo????
mogu mu ja sama nekak pomoc il da ga otfuram u servis?
kupljen je prije 2mj u tmobile, nosim ga u tmobile il ovlasten servis? di nokia ima ovlasten servis?
tnx....
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ako si mu probala izvadit bateriju i vratit nazad i nista mislim da ces morat u servis.![]()
odnesi u mobis u heinzelovoj ili bilo koji t-centar
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
heinzelova 96, izmedju vukovarske i slavonske
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Nadogradi si software,to ce ti risit sve probleme. Meni je nakon tri miseca crkla 5310-ica, samo se ugasio ekran,proradio je sam od sebe kad sam ga odnio u servis (papak),nakon nadogradnje softwarea radi ko urica već 3-4 miseca! mislim da ti je zadnja verzija 8.32 (Rm 303)
inace,verziju softwarea provjeris ukucavanjem *#0000#
ovako,već par dana imam problema s mojom nokiom 5310..uglavnom, kada ostane u prostoriji gdje nije temperatura 23 stupnjeva nakon nekog vremena ekran krepa...izmješaju se boje i pojave se neke crne horizontalne linije te se nakon nekog vremena cijeli ekran zacrni i gotovo,nema mu pomoći par minuta.nakon toga sve normalno,ne kužim..ko da se smrzne??
ako itko ima kakav sličan problem ili kakav savjet neka pomaže jer je mobitel stvarno jako dobro čuvan, nije nikad pao a i nije imao nikakva neugodna iskustva s vodom...
p.s. nisam ga odnio još na servis jer nemam baš ugodne iskustva sa servisom,barem od nokije..poništili su mi bili jamstvo jednom,sličan problem je bio,jer je navodno mobitel upao u vodu...nakon nekog vremena je sam proradio..
Vjerojatno prilično slab kontakt između ekrana i matične ili neki drugi hardverski problem. Ako ti se ne da čačkati po njemu u kućnoj radinosti, pravac servis. Što se garancije tiče, svi (?) mobiteli imaju malu naljepnicu na matičnoj koja promjeni boju nakon izlaganja vlazi, tako da ipak ne mogu poništiti jamstvo samo tako![]()
Bookmarks