Da ti nije uključen Funlights? Tako barem zvuči - to isključi pa vidi da li se smiri display. To ti je tamo kod stilova zvona...
na mobu mi kada je sklopljen uvijek blica onaj prednji mobitel upali se pa se ugasi i baterija mi se dosta brzo trosi. dali bi netko mogao znati u cemu je problem i koliko bi eventualno kostao popravak?? Hvala unaprijed![]()
Da ti nije uključen Funlights? Tako barem zvuči - to isključi pa vidi da li se smiri display. To ti je tamo kod stilova zvona...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
nije pokuso sam vec bas me nest diplay prednji zeza a i mob bude dost vruc
možda je flat kabel sjeban
|\/|0T0r0La
ja sam kod stare imao slučaj da je dispaly titrao, onda sam ga jednostavno restartao prek kompa i sve bilo ok, možda je čista slučajnost ovo, možda ne, jer kad sam ga ugasio i upalio, sve je bilo isto...
HEH prijatelj s problemom nemože odg jer je bannan
|\/|0T0r0La
najvjerovatnije problem je s kontaktom da ga gubi to je problem s flatom to se i meni događalo kad sam imao v 3 popravak je tada bio 380 kn otprilike prije godinu ipo ...sad ne znam koliko bi doislo
problem je u fletu, a on ti vise nije skup ( oko 150kn )
e da i skuzio sam dok mi je mob na punjacu sve je uredu i mobitel mi vise ne blica. al cim ga istekam iz punjaca opet pocme pa nekuzim sta je. mozda je cak i do fleta tog hvala na odgovorima javit cu ako ga uspijem popravit.
Bookmarks