"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kaj ga još nitko ovdje nije kupio???
PREDATOR
stvarno zar ga jos nitko nije kupio??? ja sam komotno dosao u zg sa bratom, vidio koliki je red, ali sam odustao, zbog djedova koji su nas ispitivali kaj se djeli i novinara, a najveci razlog sto je brat morao na posao, a on je trebao potpisati ugovor.
mene zanima dal je netko kupio danas zbog on provjere plateznih mogucnosti ili kak se vec zove, koga provjeravaju?
There are no shortcuts in evolution.
ma meni se nije dalo cekati u redu..budem sutra ujutro..
pazi ovo:
Još nešto vezao za kupnju iPhone-a kod našeg T-..... je da traže nekakav polog od 2400 kuna koji oni vrate nakon 6 mjeseci, kao njima osiguranje da si sposoban plačati račune. ej... (izvor BUG).
HC4L
da,ako nemas mogucnost trajnog naloga...to je odavno..
George Eliot
ne..ali postoji bar 10 t-centara u kojima ce sutra biti dostupan,a ne samo1, pa ce biti tolike guzve..LOL
George Eliot
bude guzva..ali mislim da nece biti tolika-statisti =prihvatljivo cekanje od 1h![]()
Evo, nismo samo u nogometu jaki![]()
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clana...1,7,,140169.jl
Pa normalno, moći će pratit Wall Street i London Stock Exchange u realnom vremenu
Nego, ove njihove tarife, koje su dobre u odnosu na ono što inače t-mobile nudi, jel ima nekih naznaka da bi tako slično što moglo biti ponuđeno i za Varie ili će to ostat rezervirano samo za ajfon?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
nema se para![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nacekao sam se u redovima i zvali su me budalom zbog toga, no iPhone se mogao nabaviti nekoliko puta jeftinije ne danima, nego tjednima ranije, a ako je bas frka jednostavno se moglo pricekati jos dan ili dva. Nije da ce im ponestati kvragu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58768
Nazalost radim pokraj najveceg tcom centra u Rh , i to kaj je bilo ovih dana ej katastrofa. Mislim ti ljudi .. cekat za jedan obican mobitel .. ???
gore sam stavio link na alternativu . da alternativu , noviji mobitel s boljim mogucnostima . ali neee , to se treba biti in .. koja katastrofa.
dam se kladit da vise od 3/4 ljudi koji su tak maloumno cekali u redovimo te novce za njega zaradili nisu.Mislim nije bitno , al ono..
neznam kaj je gore, iskesirat 7 soma kuna za mobitel , vezat se na pretplatu na ko zna kolko mjeseci , ili kupit na kakvu revolving karticu . U svakom slucaju , pushing
stvarno nisam zemljak neki , da se zainatim , da hocu kupim si taj mb za dva mjeseca , dakle bas ga fizicki kupim otplatim ga cijelog , nikakve pretplate ni s***anja, ali brate mili onaj tko zaradi tisucu eua nece ih dat tak olako..
to je tjedan dana skijanja bez beda u AUT ..jebate![]()
Zadnji uredio stamp1 : 08-11-2008 u 12:06
@mcl
Ma brate mili to mi nije ni na kraj pameti , napisao sam to cisto zbog takvih kao ti i tvog posta prije prepravljanja , dakle nisam zavidan kupcima istog jer mi je dostupan , ali ne razumijem takve navale na nesto u 2008oj godini kad bi proizvod trerbao traziti kupce a ne da se ceka od 5 ujutro u doba najvece svjetske recesije od 1929e godine , a taj isti proizvod stoji 1,5 prosjecne RH place ..
Sljedim nekakvu logiku.Ako je kriza , ako treba smanjiti troskove , necu valjda kupovati pola kruha i manje mesa , a kupiti planiranu skupu majicu ili uplatiti 10 dana Kaira. Ili sam u krivuNema krize za tehnološki sektor. Nasdaq ne pada kao DowJones
U stvari kad razmislim bolje, mogao je onaj debilan naslov u jutarnjem biti "Hrvati spasili Apple od recesije"![]()
Zadnji uredio stamp1 : 08-11-2008 u 12:33
Nema krize za tehnološki sektor. Nasdaq ne pada kao DowJones
U stvari kad razmislim bolje, mogao je onaj debilan naslov u jutarnjem biti "Hrvati spasili Apple od recesije"
dobar grah daleko se čuje
dakle bez uračunatih gb ne vrijedi?
a wi-fi?
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
e pa da ga beš-je tko god da je rekao italija,pametno je rekao,naravno,exluziva jedini u hrvaCkoj imaju iphone pa hajdemo nabit cijenu ono,drito idu mi na živac jednako kao i mudrinić sa svojim pričama i pričicama...definitivno bih ga uzimao preko ebay-a preko italije ili nekoga dalekog rođe iz njemačkejer bi vjerojatno prošao jeftinije nego ovak
Bookmarks