velike sanse su da ti je pokvaren flat. i naravno da se isplati popravljati,ne bi trebalo biti nesto preskupo.
Pozdrav, jos jednom.
Dakle, vlasnik sam N80, i prije tjedan dva dana mi je pocela malo štekati, znaci kad bi slajd otvarao ekran nebi odmah se pokazao nego bi proslo par sekunda i tek onda bi se pojavilo nesto. isto tako kad sam zatvarao mob (tipke) nebi mi odmah doslo dal da zakljucam tipkovnicu ili ne, nego bi bio prvo malo bijel ekran ili crn pa onda tek dolazilo to. kad bi otkljucao tipkovnicu a da je ekran spusten dole, onda mi nebi radila "strelica" prema dole, itd..
e onda je tako bilo par dana i nakon tjedan dana (znaci tjedan unazad) mi ekran ne pokazuje nista nego samo bijel ekran i kad je otvoren i zatvoren mob.
e sad, prvo sam mislio da je do softwarea, pa sam onda updateao na najnoviji (zapravo vec je bio najnoviji pa sam ga samo reinstalirao) ali ni to nije pomoglo.
e sad, koliko se ja kuzim u mobitele, mislim da je pukao onaj "flat" kabel izmedju tipkovnice i ekrana, il od samog ekrana?
ima li neki drugi kontakt koji je mogao puknut pa da mi mob ne prepozna kad je mob otvoren a kad ne?
nisam jos mob otvarao posto nemogu naci u nikoga T6 (pa zato i nisam siguran dal je otisao flat ili nesto trece).
e sad, ako je pukao taj flat, dali je moguce samo njega zamjenit, ako nije, kolko dode cijeli ekran?
i jel mi isplativo uopce to mijenjat, il se moze ovak mobitel prodat "u dijelove" , tj sa neispravnim ekranom?
hvala unaprijed
velike sanse su da ti je pokvaren flat. i naravno da se isplati popravljati,ne bi trebalo biti nesto preskupo.
e sad, ako se isplati popravljati, kolko moze otprilike doci i di to mogu napravit u splitu/sibeniku ili zagrebu, a da nije mobis, jer ce mi ovlasteni servis odnit pola stipendije![]()
Mozes probati odnjeti N80 u simel-a,mislim da je jeftino,ali moraš sam montirati taj kabel.
www.simel.hr
Kontakt informacije:
Servis i maloprodaja: Bračunova 2, Zagreb
+ 385 (0)1 3707 267
radno vrijeme od 8-20, subotom od 9-15
Veleprodaja Zagreb: Fraterčćica 18, Zagreb
+ 385 (0)1 3700 359
fax: + 385 (0)1 3731 533
radno vrijeme od 9-17, subotom od 9-14
Veleprodaja Split: Matice Hrvatske 36, Split
+ 385 21 530 485
Fax: + 385 21 572 074
e-mail: simel@simel.hr
hvala, nazvat cu simel pa cu pitat imaju li i koliko dode taj flat.
moga bi zapravo i otic do njih, usput mi je kad idem na faks.![]()
Takvi simptomi takoder mogu znacit,da se je flat mrdnuo s ploce,i ima slab kontakt. Skrsen flat nece davat djelomican signal,i zapravo nece ga ni davat... Dakle,otvori mob,prekontroliraj flat,za svaki slucaj ga otkaci s ploce,ispusi,i vrati kako treba nazad. To je 99% rijesenje tvog problema...![]()
Sad bi bilo dobro da se javi ovaj prvi i kaže da li je probao ovo zadnje riješenje, pošto imam identičan problemDa li mogu nešto pokvariti pokušavajući otvoriti telefon, tačnije da li je komplikovano kod N80? Ima li neko da je radio, na šta da obratim pažnju kod rastavljanja? Hvala
meni je novi ekran za n95 kostao 400 kn... ekrani su obicno izmedu 300 i 400 kn, a flat kabal ima mislim za kupit na ebay-u i raznim stranicama koje prodaju opremu, al se ne mogu sjetit cijene, al je u svakom slucaju puno jeftiniji od ekrana...
hhahahahhaha za krepat od smijeha,
prvi windowsi za symbian mobitele:
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...d.php?t=146834
kada skidas flet obrati paznju na dva mala kristala pored konektora na gornjoj ploci koja sluze za svetlo,desava se da ih ostete sa ploce pri skidanju
Bookmarks