Mislim da nije.
www.simel.hr
Motorola U 6 flat kabel 47,00 kn
nazovi
Gdje u Zagrebu ima flat kabel za motorolu PUEBL U6 i koja je cijena?
U jednom home servisu su mi htjeli naplatiti 320 kn, ali nisam pristao, mislim da to nije realna cijena, ili ipak je...?
Mislim da nije.
www.simel.hr
Motorola U 6 flat kabel 47,00 kn
nazovi
ok...hvala, a gdje bih to mogao odnijeti mobitel da mi zamjene flat? Znači ja kupim flat, i odnesem ga u neki servis da ga zamjene. Ima li gdje u centru?
Aha...vidim da i kod njih ima servis...budem sutra zvao...hvala na informaciji.
Zadnji uredio motoV525 : 29-11-2007 u 21:30
Ako planiraš kupit sam, tada i mjenjaj sam.
Ako ne želiš mjenjat sam, tada nađi neki servis s "realnom" cijenom, 320 kn je ipak malo previše.
Evo tutorial za rastavljanje U6-tice...
http://www.4shared.com/file/30730657...BLY_GUIDE.html
Zadnji uredio debeliz : 29-11-2007 u 22:02
Ako hoces, posalji nekom od forumasa da ti to sredi, ili sam kemijaj.
Ako zelis detaljne upute, imas na www.motodestination.com(tocnije ovdje: http://www.motodestination.com/index.php?board=59.0) par tutoriala kako rastaviti neke motorole, pa malo pohvataj...
Uglavnom, lagano je, samo budi strpljiv!
Najteži dio mjenjanja flat kabla je rastavljanje mobitela i displaya....barem meni.,.što se tiče samog mjenjanja flata nemo pogriješiti imaš 2 glupa utora i to ti je to.
Javi ako zapneš....nisam još mjenjao na U6 ali kontam si da je isto.
A to da naplate 320Kn pošalji ih u 3 PM.
Moj savjet:
Ako je crko flat,budi oprezan da prilikom rastavljanja ne ostetis koji vitalni organ moba,a na flat nemras pazit kad je crknut,to jest,ako ga strgas nece ti igrat ulogu,i sto je rec,odsjeci ga skarama...Po tutorijalu pogledaj kud on ide,jer najbitnije je da ga provuces kroz za to predvideno mijesto na gornjem i donjem dijelu moba. Niposto ne sastavljaj ta dva dijela ako nesto zapinje,jer ces s prvim preklapanjam strgat flat!!! Samo strpljivo i smireno!
EDIT: Flat se sastoji od nekoliko slojeva,tako da znas da ga nisi unistio ako se slojevi malo razdvoje. Bitno je da ne ostetis ili prekines same vodiće unutra!
Zadnji uredio Smuchac : 30-11-2007 u 14:26
p.s. usput odmah naruči 2....znam kako je prvi put mjenjati flat![]()
Ako ideš sam mjenjat drži se uputa na tutorialu i nemoj žuriti.
Zadnji uredio debeliz : 30-11-2007 u 23:50
Bookmarks