Pod optiku smatraš optičko tražilo ??? U tom slučaju je moguće da se slike ne poklapaju.
Pozdrav svima
Imam problem s Canonom A550. Star je godinu dana i prije mjesec dana kada sam slikao skuzim da slika kroz optiku i na displayu nije ista. Recimo kada stavim neki predmet u kadar na displayu se vidi cijeli a kroz optiku na pola.
To se pogotovo vidi kada zumiram neki predmet i stavim ga cijelog u kadar...jer onda fali pola slike.
Probao sam ga resetirat i sve zivo ali nije funkcioniralo i posto je garancija treba isteci za koji tjedan posaljem ga na servis. Vratili su mi ga s izjavom da je sve prema tehnickim specifikacijama i sad mi nista nije jasno...
Help
Pod optiku smatraš optičko tražilo ??? U tom slučaju je moguće da se slike ne poklapaju.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
S obzirom na cinjenicu da je aparat gotovo godinu dana star, pravo je pitanje, jesi li navedeni fenomen primjetio i prije ili se ovo pocelo pojavljivati nedavno, ili prije nisi gledao, pa si tek sad primjetio.
Inace, opticka trazila na aparatime te klase su izuzetno nekvalitetna i nikada ne pokrivaju cijeli kadar, odnosno "vidno polje aparata". Ipak, ako je prije bio precizniji u prikazu a u zadnje vrijeme se to promijenilio, onda u obzir moze doci i neki kvar.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks